Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luty 2016

Polecane posty

Gość Lenka_s
Cześć dziewczyny u mnie kiepsko boli mnie brzuch co prawda do zniesienia ale jednak i mam taki brudny śluz. Wczoraj był jeszcze bialutki... Nie wiem co mam zrobić oczywiście zadzwoniłam do lekarza ale nie odbiera, narazie leżę i czekam :-(

przede wszystkim się nie zamartwiać bo to szkodzi dzidzi! 30% kobiet plami w ciąży, ja np jestem w tej trzydziestce, plamię (takie jakby brudy, kolor kawa z mlekiem) do dziś (10tydz.) POki nie ma skurczy i krwi to nie ma się czym martwić, połóż się, zrelaksuj, nic nie rób :)

Gość Lenka_s
Leżę i czekam na telefon od lekarza staram się nie martwić ale jest to strasznie trudne bardzo chce dzidziusia i boję się że jest coś nie tak. Ale grunt to pozytywne myślenie wiec głową do góry i bez nerwów :-P

Gość Lenka_s
Do lekarza się nie dodzwoniłam... Ale poszło mi trochę krwi ze śluzem takiej żywej. Wiec postanowiłam nie czekać tylko pojechać do szpitala. Najbliższy był w Starachowicach a ten szpital nie ma za dobrej opinii. Przyjął mnie lekarza ale taki gburowaty. Zrobił usg dopochwowo stwierdził że pecherzyk jest ale dziecka nie widać i może wogole go nie być. Pomóżcie miałam usg prywatnie w pon i tez był tylko pecherzyk 6x5 mm. Czy jest on za mały na 5 tydzień i kilka dni.

U każdej kobiety inaczej ja byłam w 6 tygodniu i tętno juz było ale dziewczyny piszą różnie nawet dopiero w 8 tygodniu coś widac

Gość Lenka_s
W poniedziałek byłam prywatnie, a teraz to zostałam przyjęta na oddział

Gość walentynka014
Lenka_s - zostawili Cie w szpitalu ? i co beda Ci robic ? Trzymam kcikuki !

tak naprawdę w szpitalu nic nie zrobią, dadzą tylko duphaston lub luteinę na podtrzymanie a reszta w rękach Boga, wiem bo też byłam w szpitalu w 7tyg. Trzymaj się Kochana , trzymam kciuki, musi być dobrze!

A pobrali krew na betę? Powinni sprawdzić czy rośnie czy niestety spada, mi robili betę

Gość walentynka014
Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok

Gość Lenka_s
Krwi nie pobierali ale krwawie wiec raczej mam złe przeczucie... Ale wierzę mam nadzieje że będzie dobrze... ;( ryczec mi się chce przeżywałam podobna sytuacje w marcu tylko w tedy zarodek się wogole nie zagniezdził i organizm go wypalił 4 dni po@. A najgorsze jest to że też w szpitalu wylądowałam w piątek historia lubi się powtarzać....

Kurde jak jest krew to nie dobrze, ale nie trać nadziei! A co mówią lekarze? Dali jakieś leki?

Gość Lenka_s
Dali nospe i coś na podtrzymanie. I nic nie wiem, żadnych informacji. Masakra chce się obudzić z tego złego snu...

Wiem co przeżywasz bo też byłam w takiej sytuacji aż 3 razy, trzymam za Was kciuki :* Daj znać jak już coś lekarze powiedzą

Gość 88butterfly88
Lenka trzymaj sie:* Ja nie wiem co to się teraz dzieje ze takie problemy są z utrzymaniem ciąży. Mam nadzieję że będzie dobrze.

Gość groszek2016
Lenka duphaston, luteina i leżenie z nogami lekko uniesionymi... Długo leżałam na patologii ciąży i widziałam wiele dziewczyn, które mimo krwawienia w I trymestrze rodziły w terminie śliczne dzieci. A dzidziusia nie musi być widać w 6tyg, zwłaszcza na sprzęcie szpitalnym. Trzymam kciuki!

Dokładnie, groszek ma racje, dobrze by było jakby zbadali betę, jakbyś zobaczyła że rośnie byłabyś spokojniejsza.

Gość 88butterfly88
Lenko wiadomo już coś?

Gość Lenka_s
Krwawie cały czas ale to już nie to co wcześniej ale na plamienie to za obfite. Krwi nie pobierali ale rano mocz do analizy leżę leżę i jeszcze raz leżę tylko siku co godzina... Jestem dobrej myśli żadnych skrzepow nie było także nie poroniłam jeszcze. Trzymajcie za NAS kciuki!!!

Gość 88butterfly88
Lenko trzymam mocno. Musi być dobrze. Myśl pozytywnie i staraj sie nie stresowac:*

Gość AniQ10
Trzymamy kciuki!

Gość Lenka_s
Był teraz lekarz na obchodzie i stwierdził że są dwa pęcherzyki jeden większy drugi mały, i że żadnych zarysow płodu. Stwierdził że może jest to bardzo wczesna ciąża i jeszcze może będzie w porządku. I jutro zrobią bete. Tylko ja się pytam jakie dwa pęcherzyki w pon był jeden.

Jestem noga z biologii ale moze komorka sie podzielila i stad te plamienia. I beda blizniaki:-) Tez w 5 mialam 6,4 choc kalendarzowo to byl 1 dzien 6 wiec jest to mozliwe. A jeszcze jak sie podzielila u ciebie:-) Trzymam kciuki

Gość karolcia2088
Lenka trzymam mocno kciuki za dobre wiadomosci jutro Mnie złapała przed chwila mega biegunka dobrze ze zdazylam wrocić ze sklepu bo niewiem co bym zrobila musiałam sie poratowac tabletka bo inaczej nocka z głowy

Gość Lenka_s
Już wstałam pobrali krew wzięli mocz do analizy teraz tylko czekać. Dziwna sprawa z tym krwawieniem na podpasce przez całą noc prawie nic. A jak poszłam rano do toalety to leciało tak sporo krwi ze śluzem.

Gość gość
Witajcie :) Dopiszę się. Jestem w 6 tc (5t5d) ciąży. Mam już zdjęcie z usg. Maluch silny,beta bardzo wysoka. Jestem przeszczęśliwa :D