Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luty 2016

Polecane posty

Gość mmaamma2016
Groszku dziękuję ;) dokładnie o takie coś mi chodziło. Że jakby całość się automatycznie reguluje a nie tylko oraz główka dziecka. Po prostu ktoś nie potrzebnie się na mnie wyladowal bo nic złego nie zrobiłam a przy tym jeszcze się denerwowalam Ale dobrze że są takie mamusie jak wy i mnie rozumiecie:) poza tym tak jak pisałam dopiero wchodzę w ten temat i może nie wiem jak pewne rzeczy dobrze określić ale zapewne większość z Was mnie rozumie bo przecież każdy przez to przechodził;)

Gość mmaamma2016
Groszku dziękuję dokładnie o takie coś mi chodziło. Że jakby całość się automatycznie reguluje a nie tylko sama główka dziecka. Po prostu ktoś nie potrzebnie się na mnie wyladowal bo nic złego nie zrobiłam a przy tym jeszcze się denerwowalam Ale dobrze że są takie mamusie jak wy i mnie rozumiecie poza tym tak jak pisałam dopiero wchodzę w ten temat i może nie wiem jak pewne rzeczy dobrze określić ale zapewne większość z Was mnie rozumie bo przecież każdy przez to przechodził;) to jest prawidłowe pisze na tel i sam mi czasem dodaje słowa ;/

Ja jak chodziłam z młodą na rehabilitację to nasza fizjoterapeutka tez mówiła żeby jak najmniej dziecko przebywało w takim foteliku ale przecież nikt nie będzie cały dzień trzymał dziecka wiec myślę że to nie jest zły pomysł u mnie nie przeszło bo młoda nie cierpiała w tym siedzieć podróż była koszmarem ale teraz jak zmieniliśmy juz fotelik to okazało się ze uwielbia jeździć samochodem :-)

Bardzo fajny śpiworek:) 12 lat nie kupowałam takich małych ubranek. Gdybym wiedziała, że to dziewczynka zrobiłabym jej czepeczki na szydełku :) Łudzę się, że będę mogła kupować sukienki. Przeczytałam gdzieś (naukowe badania), że zarodki płci żeńskiej powodują większe stężenie hcg i testy ciążowe wychodzą dodatnie wcześniej. Mój test wyszedł dodatni w 21 dniu cyklu, kreseczka była ledwie widoczna, ale była. Mam nadzieję, że USG genetyczne nie rozwieje moich nadziei. Jedna córeczka wyprowadziła mi się już z domu, zostałam z samymi facetami.

Gość Anielka1116
Widzę, ze wczoraj miałyśmy "miłego" gościa. Najlepiej im nie odpisywać i zaraz ucinac rozmowę. My mamy fotelik maxi-cosi i byłam z niego bardzo zadowolona. Łatwo sie go wpinalo do wózka, ale uzywalismy go głownie do samochodu. Na spacery gondola, bo tak zdrowiej dla maluszka. Synek urodził sie w październiku wiec cała zimę uzywalismy śpiwora. Teraz tez tak bedzie. Co do grupy to może zostanmy jeszcze tu? Myśle, ze jeszcze wiele fajnych dziewczyn sie do nas dopisze. Na prywatne forum z października uciekliśmy jak maluszki sie rodziły, bo zrobiło sie bardzo intymnie. Xxxxx Ja mam dzis wizytę. Cieszę sie, ze to juz dzis i martwię zeby wszystko było ok.

Gość mmaamma2016
Anielka daj znać co po wizycie:) nie martw się jesteśmy z Tobą ;)

Gość Domosmoczysława
widze że jakaś pomarańcza nam tu nabzdziła. Zwracam sie z prośba o nie atakowanie koleżanek, bo każda z nas ma inne doświadczenia i odczucia w każdej ale to każdej kwestii i ja też widziałam foteliki samochodeowe 0-13 regulowane, zwykle na isofixie. także gościu spadaj. Dziewczynki ja sie juz dodałam do fb do grupy. Ale podajcie mi plis maila wspólnego bo widziałam że któraś założyła. Widziałam też że znalazłyście inna grupę lutową na fb. Ale my się juz jakiś czas znamy i jest nas troszeczkę i ciężko będzie się teraz ogarnąć z nowymi forumkami których też jest tyle co nas albo i wiecej, a zapewne każda z nas nie ma 24h/dobę by śledzić grupę' Wiecie co , Ja jak byłam w ciązy z synkiem to utwożyłyśmy forum na fora.pl Utworzyć nam ? Bo tam inaczej niż na fb możemy utworzyć tematy: np wyprawka, pogaduchy -na bieżąco, i wiele innych. Z dziewczynami z dorum kadencji synka fb służy nam do pokazywania zdjęć, bo szybko się je wrzuca a rozmawiamy na forumie, mamy tematy z przepisami ( zaplecze kuchenne :) , wózkowo itp Założyć nam co? Może uzbierajmy adresy mailowe w jeden mail ten co utwożyłyście i z tego maila puszcze nam link do takiego foruma, tylko poczekam co Wy na to. Bo mnie też poruszyło że jakas pomarańcza gościówa albo gość się wpierd.... i jest burakiem. nie umie współżyć w grupie intruz jeden, Z czasem może takich heitów być więcej. co myślicie? ja wpadam do nas/was z pracy, bo poźniej po pracy pędze od omu do mojego smoka obiboka i zero tv zero tel, zero mediów ( tzn woda gaz prąd tak, ale na ine czasu niet)

Gość mmaamma2016
lutowki2016@interia.pl Hasło luty2016 bodajże nie pamiętam dokładnie bo ja sobie już zaznaczyłam zapamiętaj hasło ;) W sumie niezły pomysł ale poczekajmy aż więcej mamuś się wypowie ;)

Gość andziul29
Hehe pierwsze słyszę o tych testach :-) ale może,może. Mój test wyszedl pozytywny 3 dni przed a beta robiona dwa dni przed pokazala mi 5 tc. Test dzień przed miesiaczka zrobilam i kreski były identyczne a z synem 3 dni po terminie druga była slabsza.

Ja słyszałam o tym, ze wysoka beta na dziewczynkę, a niższa na chłopca. Tylko nie wiem czy jest to jakoś potwierdzone naukowo czy może działa to na zasadzie " wysoko brzuch na chłopca, nisko na dziewczynkę ". Jeśli cos w tym jest, to może u mnie tez gości dziewczynka, bo test wyszedł mi pozytywny 4 dni przed @ :-) Xxxxx Ja bym jeszcze została na kafe, ale jak większość ucieknie to tez pewnie tak zrobię

Ja się dostosuję do większości:) Anielka czytałam, że to na podstawie badań naukowych, a ile w tym prawdy to się pewnie niedługo przekonamy hihi :)

Cześć Agusia 777:) Cieszę się, że dołączyłaś do nas. Gratuluję bliźniaków, musisz bardzo na siebie uważać, żeby zdrowo rosły. Znasz płeć maluszków?

czy post może zniknąć? dołączyła do nas Agusia777, a teraz tego nie widzę

Gość Agusia777
Hej Nie wiem dlaczego ale skasowalo mojego posta. Chyba musze jeszcze raz powtorzyc. Chcialam dziewczyny dolaczyc do Waszego forum, ktore podczytuke od dawna. Obecnoe jestem w 14 tygodniu ciazy blizniaczej. Nie znam plci jeszcze. Na ostatnim usg na poczatku 13 tygodnia dzieciaczki mialy po 6 cm. Isg prenatalne wyszko ok, tak samo tez test pappa. Mam 37 lat, jestem po trzech stratach w 6-7 tyg. Mam teraz problem bo szyjka zaczela mi sie skracac w coagu miesiaca z 58 mm do 45 mm. Obecnie mam zalecenie oszczedzania i lezenia. Pozdrawiam serdecznie. Acha jak sie robi stopke. Bede wdzieczna za pomoc

Bardzo wcześnie zaczęła Ci się skracać szyjka. Leż kochana jak najwięcej. W takich sytuacjach można założyć szew na szyjkę, lekarze wiedzą co robią. Stosuj się do ich zaleceń. Trzymam kciuki cały czas.

Gość Agusia777
A jak znalezc moj profil. Sorry za te pytania ale albo kestem slepa albo tego nie widze. Szukalam i nie znalazlam

A login Agusia777 wpisujesz za każdym razem jak piszesz, czy zarejestrowałaś się na kafeterii?

Gość Agusia777
Wpisuje za kazdym razem. Z checia sie zaloguje tylko gdzie znajde rekestracje. Moze mi sie to nie wyswietla bo pisze z tel?