Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupsze podpisy i foty na fejsie wpisujcie

Polecane posty

Gość gość
Dajcie linki profilow, to legalne poniewaz oni Sami zamieszczaja informacje o sobie i zgadzaja sie na warunki fejsa i wiedza ze zdjecia moga przeniknac do sieci.

Gość gość
najlepsze są selfi z kibla :D

Gość gość
Ja mam dwie żenujące znajome ale teraz głupio mi wywalić je ze znajomych :P Wstawiają wszystko co żrą w restauracji żeby było widać, że są takie światowe jak nie susziiii to paella, to deserek, to kawusia Wstawiają wszystko co kupują do ubrania, pod każdymi butami podpis "mój nowy nabytek" albo fota wody EVIAN i podpis "na siłce z moją" Józią dajmy na to. Na siłę pokazują że są taaaaakie fajowe i mają takie światowe życie ale gdyby tak było nie wstawiały tych fotek, bo szczęśliwi ludzie nie mają potrzeby żeby inni o nich myśleli nie wiadomo co. Jedna od 10 lat nie może zajść w ciążę, a druga się rozstała z mężem, bo co to nie ona, 8 cud świata, poleciała za kochankiem, a ten ja po miesiącu kopnął w d..pę. Rozwalaja mnie też te wszystkie ętelygętne złote myśli. Jedna niunia w rozmiarze XXXL samotna z trójką dzieci wiecznie zamieszcza złote myśli o życiu typu, ze mama jest zaje/bista, że życie jest takie siakie, a udzie to i tamto :o bleeeee!!!!! Widziałam też parę razy kłótnię męża z żoną na fejsie :o wywaliłam ich za trzecim razem. Luzie po 30 lat, a jak gimbaza się zachowywali. Po tygodniu znajoma spotkała mnie w sklepie i pyta czemu ją wywaliłam wielce zdziwiona, mnie by było głupio nawet zapytać, jak ktoś mnie wywala to wywala, po co mam jakieś żenady odwalać? Powiedziałam na spokojnie co i jak i że jestem zniesmaczona takim praniem brudów, bo nie obchodzi mnie, że jej mąż na imprezie obmacywał jakąś lalę ani, że ona ma bajzel w domu :o

Gość gość
ja ostatnio byłam fejsbukowym świadkiem, jak laska wyzywała swojego konkubenta, że chleje i nie zajmuje się dzieckiem :D potem chyba jej przeszło, bo dodała zdjęcie córki z lalką i podpisała, że tatuś tak rozpieszcza swoją księżniczkę :D

Gość gość
albo do dla ciebie Kochanie,i zdjecie wypinajace cycki,tak jak by nie mozna było mms wysłac do chłopaka a nie na portalu takie pierdoły dawać

Gość gość
O k.....a :) jak to dobrze ze nie mam fejsa

Gość gość
mój znajomy wstawił zdjęcie swojej żony w tandetnym gorsecie i pończochach i podpisał: moja Pusia. O dziwo, laska nie wkurzyła się tylko jeszcze skomentowała: na zawsze Twoja czy coś w tym stylu. Dużó osób lajjkowało, jeszcze więcej miało polewkę :D

Gość gość
Facet wstawił zdjęcie z dziewczyną, na ławce w parku symulują seks w pozycji na pieska i podpis "po same pomidory". Druga znajoma wstawia sweet focie w lustrze a z tyłu jej dziecko siedzi na kiblu i podpis "dla Misia", a mis komentuje "ale bym cię brał, już mi stoi, itp." To najgorsze wśród moich znajomych.

Gość gość
www. wiocha. pl zakładka facebook tam są przykłady

Gość agata8520
a ja nie cierpię wszelkich infantylnych komentarzy w stylu pięknaś moje piękności, moje śliczności słodziak, do schrupania i inne zdziecinniałe określenia :o

Gość gość
no nie "zartujta", ze macie takich znajomych :O o boze, przeciez normalnie "5000 twarzy moich znajomych" mozna napisac... ;) jaja na calego :D

Gość gość
znam część prawdziwego życia moich "znajomych" i zaznaczam to nie 14 czy świeże 18stki tylko ludzie ok 30. Wchodzę na fb i widzę jak 'mamusie' wypisują, jak to się poświecają dla swoich dzieci (pracują w hotelach często po 18 h, a dziecko do babci mówi mama do dziadka tata :O ) jak wybrały sobie faceta który je zapłodnił i zwiał i hasła typu "kiedyś zobaczy co stracił" "Wakacje nad morzem już załatwione", a siedzą w piwnicy w jednym pokoju bez łazienki. "dla dziecka zrobisz wszystko" a w rzeczywistości brak kontaktu z rodziną i picie % w ciąży, dziecko urodzone z wadami (zespół FAS) i udawanie że jest przystojniakiem (a nie jest, sprawdźcie jak takie dzieciaczki wyglądają) itp

Gość gośćula
gość dziś Zdjecia selfie robione na kiju do selfie. oczko.gif zdjecia u lekarza w poczekalni z podpisem za kilka dni wynikismutas.gifusmiech.gif zenujace jest to zycie na fejsie x jakim kiju ??

Gość gość
specjalnym kiju do telefonu,specjalnie opatentowany do robienia selfie

Gość gość
zdjecia zarcia niejednokrotnie wygladajacego jak swieza sraczka i podpis w stylu tika masala mniam...zdjecia zarcia z restauracji zeby wszyscy wiedzieli ze ktos wlasnie udaje burzuja w jakims lokalu...milion zdjec identycznych jakby robionych lustrzanka i wrzuconych z automatu milion zdjec kota w jednej pozycji-moj kicius spi...tak samk milion identycznych zdjec dzieci czy swoich.W jednej pozycji.Rozumiem nawet jak ktos ma sporo ale jakies kazde inne.Jedna moja kumpela ma ponad 200 dzieci ale pod kazdym takie opisy ze poprawiaja mi humor z rana a i dzieciaki ma swietne urodzeni aktorzy wiec to jest dla mnie ok a nie jak ktos wstawia 10 fotek brzydala z jedna mina.Co jeszcze...dziunie w tandetnych mini i szpilkach i ze niby tak po domu paraduje masakra.A najgorsze co moze byc to wręcz intymne foty typu po seksie itd...bleeehh

Gość gość
Wez sobie wejdz na profil ania mala warsaw shore zobaczysz na jakim kiju, ona ma tam kilka selfie z tego kija.

Gość gość
Dokładnie fotki z kijka do selfie :D dużo ludzi po rynku u mnie chodzi z takimi

Gość gośćula
padłam :D:D ,ja w ogóle nie mam fejsa ,czasem wejde na konto syna i sobie przeglądam. To aż tak daleko zaszło że na debilizmie ludzi się zarabia i kije produkuje hahaha

Gość gość
Co to fejsie?

Gość gość
piękny dziubek choć niemłody :D:D

Gość gość
i wpisy emigrantow w jezyku angielskim happy birthday itd do polskich znajomych i ogolnie opisy lub konwersacje po ang zenada

Gość gość
fajny temat :) mnie śmieszą mamuśki, co to tylko dziecko i dziecko, zupki kupki i kaszki. Albo melanżowniczki, codziennie fota z "imprezy" czyli dziubki z innymi pustakami. I te złote myśli, że życie jest coś tam, postępuj zawsze tak i srak, miłość to blablabla....

Gość gość
hehe, nie mam konta na fejsie i czytając wasze komentarze dochodzę do wniosku, że nic nie tracę. Nie rozumiem tylko, jak wam nie szkoda czasu na przeglądanie tych kont, oglądanie głupich zdjęć i czytanie idiotyzmów

Gość gość
Ja, mój książe i nasze dzieci :D. Leżę :D

Gość gość
Obrzydliwe to babsko i ten typ...dzieciaczków szkoda, ładne, widać że zdrowe...rodzice im się trafili nieszczególni :O

Gość gość
z innej beczki: Ostatnio dowiedziałam się z fejsbuka, że mama znajomego właśnie umiera na OIOMie i że prosi o modliwę...

Gość gość
O jprdl.... Niedługo będą wrzucać umieranie w streamie prosto ze szpitala...