Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupsze podpisy i foty na fejsie wpisujcie

Polecane posty

Gość gość
"Moje UZG"

Gość gość
gość dziś ta laska nie dość, że chyba zaczęła jako 17 latka, dorobiła się 3 dzieci w wieku 23l., to zauważ, że ma czas by codziennie (!) grać na fb w jakieś bzdetne gry :O już widzę, jak te dzieci są dopilnowane :O

Gość gość
selfie w lusterku, meldowanie się z każdej godziny swojego życia,każdej imprezy itd....

Gość gość
oj tam, ale przynajmniej dba, żeby zmieniać kolor włosów co jakiś czas :P

Gość gość
wszystkie łączy: rozpłodowość królika brak wykształcenia, pracy, znajomosci ortografii gry - bo po co pilnowac dzieci gdy mozna grac? Misio, ktory wyglada jakby dopiero co wyszedl z zakladu karnego tatuaze brak schludnosci, dobrego makijazu (te brwi!!!), wyczucia jakiegokolwiek... ja rozumiem, ze ich nie stac na super wyglad. ale proste dzinsy plus bialy tshirt kosztuja na lumpach grosze a wygladaja o niebo lepiej niz ich kreacj******agan w domu

Gość gość
Wstawianie tutaj profili jakichś dziwnych ludzi też nie świadczy o waszej wielkiej inteligencji. Czemu ma służyć to przebijanie się w profilach? To jest dopiero wiocha.pl :o

Gość gość
15:21 - wstawiamy, bo o tym jest ten temat. Sama czytasz z wypiekami na twarzy, ale moralizujesz. Jeśli czujesz się ponad to, nie wchodź tutaj.

Gość gość
Czytam topik ale nie wchodzę na te profile, temat owszem dobry, bo możemy sobie na luzie pogadać co nam się w fejsbukowej modzie nie podoba i z czego mamy ubaw ale szastając tymi profilami pokazujecie, że nie jesteście lepsi od tych z których się śmiejecie.

Gość gość
Ja tak nie uważam. Nie udostępniłam niczego, co nie jest ogólnie dostępne. Każdy może wejść na taki profil i każdy może wyrazić swoją opinię, w końcu mamy demokrację i wolność słowa :P

Gość gość
gosc 14 48 ta co ma trojkę dzieci to to najmłodsze ma na imię Bastian? tragedia jakie imię ......

Gość gość
Masakra... Jakie te dzieci potem mają wzorce? Żadnych....Zrobi sobie taka 3 dzieciaczków, a potem jej trójka znowu trójkę i rosną tacy co nawet po polsku dobrze pisać nie potrafią ;(

Gość gość
Jesteście straszne jak można tak skasować innych,rozumiem anonimowo,ale udostępnianie i obgadywanie profili to po prostu moralne dno !

Gość gość
Jesteście na grupie rodzicem być ,tam to się można posmiac

Gość gość
Szkalowac

Gość gość
Dlaczego moralne dno ;) Ci ludzie sami siebie wystawiają na opinię publiczną... To co wstawiają i piszą jest do wglądu wszystkich... Więc nie rozumiem po co ta spina.. Gdyby nie chcieli by inni widzieli to ich profil mogliby oglądać tylko znajomi.

Gość gość
Szkalować? Ty chyba nie rozumiesz co to słowo oznacza. Każdemu wolno komentować czyjś ogólnie dostępny profil, ktoś, kto sobie taki profil zakłada, powinien liczyć się z tym, że ktoś inny będzie go oglądał i komentował. Nie rozwalaj tematu - nie chcesz, nie bierz udziału w dyskusji, a jak chcesz moralizować to załóż sobie swój temat.

Gość gość
Jesteście straszne,matki półki za dechę, pamiętajcie karma wraca,dla mnie jesteście dnem moralnym

Gość gość
jaka karma fanatyczko, tu nikt nikomu źle nie życzy, komentujemy tylko profile wystawione na widok publiczny 🖐️ zreszta, skoro karma wraca to idz sie juz schowaj i idz sie bulwersowac gdzie indziej 🖐️

Gość gość
A swoja droga ta laska z trojka dzieci, gdyby sie normalnie ubrala, nawet w dzinsy i gladki t-shirt, wlosy umyla i poszla do fryzjera, zrobila cos z brwiami to bylaby calkiem calkiem do rzeczy.

Gość gość
Wypraszsm sobie obrazanie mlodych matek. Ja mam 24 lats corka 1,5 r drugie w dridze. Studia skonczylam mimo dziecka pracuje od 19 roku zycia w firmie zwiazana z moim kierunkiem. Fakt na poczatku zarabialam grosze teraz mam ponad 4 tys na reke. Nie kazda mloda matka to patologia!

Gość gość
16:29 - uderz w stół... GDZIE tu ktoś obraża młode matki??

Gość gość
skończyłaś studia w wieku 19 lat ;) ? czy studiowałaś i pracowałaś...

Gość gość
mysle ze kazdy ma jakiegos patola w znajomych, ale juz chyba lepiej tak niz wieczny lans na "bogactwo" tak jak moja sasiadka, ktora na fejsie zgrywa bogaczke, a drzy zeby nie spotkac przedstawiciela prowidenta ktory przychodzi co tydzien po rate :D

Gość gość
to jeszcze nic... Mnie do znajomych dodała córka mojej koleżanki, która ma 11 lat. Uwierzcie mi, że takich fot jak ona dodaje to niejedna dorosła już kobieta by się wstydziła.. w samym staniku (wypchanym po brzegi) i majtkach itp... Znajoma twierdzi, że to przecież tylko dziecko i to to samo co dodałaby w bikini...

Gość gość
gość dziś no widzisz dalej nie rozumiesz co z tego, że to jest ogólnie dostępne chodzi o sam fakt takiego udostępniania do wyśmiewania na forum, to jest zwyczajnie chamskie przecież nikt tutaj nie znalazłby tych osoby gdyby nie linki więc jednak to chyba nie do końca jest fair :o Może ty podaj swój profil nawet zablokowany ale z prawdziwym imieniem i nazwiskiem?

Gość gość
ja tez uważam, że tłumaczenie się dostępnością profilu nie jest w porządku. Nie chodzi o to, że nie jest zabronione, bo oni sami maja profil otwarty ale o to, że to jest na prawdę denna rozrywka :o sami z siebie tego nie widzicie?

Gość gość
Dobra, przyznaje, jestesmy denni, usatysfakcjonowana? Lecz pozwolisz, ze nadal bede sie zajmowac prymitywna rozrywka, jaka jest komentowanie cudzych profili.

Gość gość
ojeju jeju jak wam nie pasuje to idzcie na inny temat

Gość gość
nie powinniscie udostępniać profili i tyle Ja też się śmieję z tych łosi ale nie wstawiłabym tu żadnego, bo to też jest patola. Siedzenie na kafe i udostępnianie profili do wyśmiania :o

Gość gość
Ja też się śmieję z tych łosi ale nie wstawiłabym tu żadnego xxx ty to dopiero jesteś ziółko, jak ktoś wstawia to się śmiejesz, ale sama nie wstawisz bo jakieś dziwnie rozumiane poczucie nie wiem, moralności? przez ciebie przemawia?!