Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupsze podpisy i foty na fejsie wpisujcie

Polecane posty

Gość gość
ale się uśmiałam fajny temat a ta rodzinka dobra :) a ten mały chłopak to może mieć fas dziwnie wygląda......

Gość gość
TEN CHŁOPIEC NIE MA FAS !!! uroda dziwna lekko po ojcu, ale to na pewno nie FAS

Gość gość
NIe ma fas! wygląda brzydko, ale nie ma fas - ma wyraźną bruzdę pod nosem, widać to na niemowlęcych zdjęciach.

Gość gość
hahah "ja już bez Adriana sz nie daje rady żyć za bardzo się w nim zakochałam przywiązałam się do niego kocham jego wróć do nas"i te komentarze...

Gość gość
'bendzie miała bliźniaki' :D

Gość gość
"będę szczęśliwa że moje dzieci będą mieli ojca Adriana będą mieli" >>> Ktoś przetłumaczy na język polski :D:D:DD: Nie mogę czytać tych postów :D Co za kretynka

Gość gość
A myślałam, że do ja mam poyebów w znajomych o.O

Gość gość
Tak w zasadzie to wcale nie jest śmieszne tylko przerażające. Poziom inteligencji i wykształcenia to kompletne dno. czy to ludzie po szkole specjalnej? :o

Gość gość
Niech ktoś zrobi zrzut ekranu i wyśle tto do niej... Może się ogarnie, albo coś zrozumie

Gość gość
takie osoby nie zrozumieja. patologia sie nie zmieni, bo ktos napisze im, ze sie osmieszaja. najwyzej Ciebie pojedzie w uroczej wiadomosci :) nie warto

Gość gość
ja prdle ;(

Gość gość
hahaha :P chłopak kamili wyszedł z pierdla i ich szuka tzn tatusia jej dzieci który uciekł z ową kamilą :P hahaha, a ona (ewelinka) go zna bo jej były z nim siedział PADŁAM!

Gość gość
dobra dziewucha :D aż dodam ją do obserwowanych :D Poprawiła mi humor:D

Gość gość
wytłumaczcie mi coś proszę :D Ona jest w ciąży, bedzie mieć bliźniaki, tatuś uciekł z Kamilą a ta wypisuje, że go kocha i cieszy się, że jej dzieci będą miały takiego tatusia? Przerasta mnie to i nie wiem czy ja źle zrozumiałam czy całe życie mieszkałam w zamkniętej kuli i nie miałam pojęcia, że tacy ludzie istnieją

Gość gość
ja chciałabym zobaczyć ta słynną wredna z kafe :)

Gość gość
Ja widziałam. Normalna zwykła. Nie jest brzydka ale miss też nie. Jeżeli się spodziewacie czegoś w stylu tych patolek to się zawiedziecie. Z gadki nie znam więc nie wiem co i jak z jej łbem ale z wyglądu normalna.

Gość gość
a czy ktos widział te słynne niebieskie? Jak wygladaja i czy patolki są? dacie linka do led, wrednej, rukoli, dagi, margaret, dns?

Gość gość
Wiecie co, to nie jest śmieszne, oni będą mieli dzieci :(. To przykre, nie wiem skąd się taka patologia bierze :(

Gość gość
czarna porzeczka wygrała wszystko :D:D Normalnie leże i płaczę.

Gość gość
"czemu ja jestem taka a nie inna" xDD Dobre pytanie zadała. Na wiocha.pl leci zaraz :D:D

Gość gość
kolezanki (ok 30 lat). w tym samym czasie urodzily corki, tak samo je ubieraja do kazdego wspolnego zdjecia:D

Gość gość
Tak się nasmiewacie z innych, a sami piszecie "dziubek" :o pisze się "dzióbek", bo "dzioby"! 🖐️

Gość gość
kto pisze ten pisze

Gość gość
znalazłam taki oto komentarz pod jednym ze zdjęć rodzinki kolegi: "czesc cure to macie jusz duzom a monia to sie zmienila wyglondacie super pozdrawiam goronco" . Dwa razy czytałam bo nie mogłam uwierzyć w taki analfabetyzm :D

Gość gość
:D:D o matko ,ale dobra komedia ,ta czarna porzeczka ma foto z usg i opis UZG

Gość gość
wytłumaczcie mi coś proszę smiech.gif Ona jest w ciąży, bedzie mieć bliźniaki, tatuś uciekł z Kamilą a ta wypisuje, że go kocha i cieszy się, że jej dzieci będą miały takiego tatusia? xxx Niczym telenowela.

Gość gość
"Moj prezent. Awansem na urodziny za miesiąc." a zdjęcie jakiegos starego grata

Gość gość
Ja padlam jak zobaczylam konto takiej dziewczyny z mojego miasta rodzinnego. Ogolnie to mi jej szkoda troche, skonczyla szkole specjalna, zawsze byla otyla, brzydka, do tego mieszkala na osiedlu dla biednych, patologii i chodzily sluchy, ze tamtejsi chlopacy ja ry...pia, bo daje kazdemu. No i ma 3 dzieci, kazde z innego ojca, oczywiscie nie wiadomo dokladnie, czyje te dzieci sa. I teraz sobie fejsa zalozyla, ma 32 lata a wyglada na 55 i tez wrzuca niewyrazne foty, po kilka w tym samym pomieszczeniu ale inna poza, bledy wali straszne. Wrzuca zdjecia pofarbowanych wlosow czy pomalowanych paznokci 9nieudolnie) z opisem "oceniac". Oczywiscie "znajomi" jej slodza, jaka to ona piekna, seksi i jaki ma talent. Zapamietalam ja raz na zawsze, gdy kiedys, gdy miala pierwsze dziecko weszlam do cukierni po ciasto. Myslalam, ze zwymiotuje, bo ona z tym maly na rekach, a maly mial juz grubo w pieluszce. Raz kiedys zapytalam ja, ile dziecko juz ma, to ona odpowiedziala ze pol roku, mi sie nie zgadzalo, zapytalam, kiedy sie urodzilo i wyszlo z moich obliczen, ze dziecko ma prawie roczek .... Ogolnie ona taka otwarta do wszystkich, nieszkodliwa, naiwna troche. Dlatego patrzac na jej profil nie wiadomo, czy czlowiek ma sie smiac czy plakac...

Gość gość
Swojego czasu na kafe udosepniony byl profil pary-ona blond solara, on miesniak. Foty z wyjazdow, wakacji, z ciazy, baby shower a na koniec zdjecia dziecka-sesje w roznych przebierankach za zwierzatka. Najbardziej zapadly mi w pamiec foty maluszka wlozonego do ozdobnego pudelka i postawionego pod choikna-pokrywka ze wstazka uchylona, by bylo widac dziecko. To dopiero dla mnie wiocha, robienie lalki na pokaz z dzieciaka.

Gość gość
Porzeczka wymiata, szkoda tylko tych dzieci. Pomyśleć, że są kobiety, które starają się o ciążę latami, a taka nadstawi tyłka jakiemuś żulikowi i od razu parka..