Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupsze podpisy i foty na fejsie wpisujcie

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie najbardziej żenujące opisy zdjęć na fejsie :) Ja przyznam się, że fejsa używam głównie po to, by pośmiać się z niektórych "znajomych" :P Śmieszy mnie wstawianie zdjęcia kubka z kawą i podpis "chillout" :) Albo jak żona mężowi pikantne życzenia na fejsiku składa :P Albo motta, jakieś złote myśli pod zdjęciem w łazience z dziubkiem. A Was co bawi?

Gość gość
mnie najbardziej bawi twoja glupota :)

Gość gość
Moja głupota? Czyżbyś miała zdjęcia z dziubkiem opisane złotą myślą? Nie chcesz się wypowiadać w temacie, no cóż.

Gość gość
100 zdjęć dziecka usmarowanego jedzeniem/ na huśtawce/ wśród zabawek pozowane zdjęcie laski i jej faceta i podpis "ja z moim misiem" zdjęcie talerza z obiadem zdjęcie róży którą znajoma dostała na Walentynki i strasznie się podnieciła

Gość gość
za stara jestem na takie zdjecia :) I ja mam swoje zycie, swoja rodzine i nie interesuja mnie co publikuja na fb inni ludzie, ich sprawa. A wysmiewanie sie z kogos to glupota. Kazdy robi to co chce, a jak cie to tak bawi, to zlikwiduj konto na fejsie, a nie zakladasz durne topiki.

Gość gość
już dziś był taki temat, nie przynudzaj

Gość gość
16:26 - to po cholerę się wypowiadasz i mówisz innym co mają robić? Nie zlikwiduję fejsa, bo uwielbiam śmiać się z ludzi, którzy się wydurniają :D Widzę że trafiłam w czyjś czuły punkt.

Gość gość
skad moge wiedziec czy byl taki temat, nie siedze tu 24/24

Gość gość
to nie moj czuly punkt, nie martw sie. Tylko nie rozumiem po co zakladasz taki topik w dziale ciaza, porod, macierzynstwo i wychowanie dzieci. To chyba nie ten dzial ;)

Gość gość
Mało ludzi ma ciekawe profile, większość na jedno kopyto wstawia te kubki z kawą, dziubki, selfie, chillout, informuje,że są "w drodze na fitnes" lub "piffko z moimi X, Y i Z".. Sami sobie lajkują, sami relacjonują każdy szczegół ze swojego życia, a potem wklejają jakieś dziwne przesłania typu: fałszywi ludzie...bla bla coś tam"..

Gość gość
i nie udawaj że wiesz, że taki temat był, czerpałaś z niego całymi garściami zakładajac swój

Gość gość
zdjęcia dzieciaków w wannie, na basenie, na plaży z gołym tyłkiem, zdjęcia z bałaganem w tle, dzióbki, pozowane w przedpokoju przed lustrem w coraz to innej sukience, obciachowe zdjęcia z sesji ślubnych (większość z kafeterianek takie ma)

Gość gość
to jest nic mi ostatnio znajoma mówi wiesz co -,ale masz ładne dzieci szok! mi szczęka opada i pytam -a czemu miały by być brzydkie ?? bo żadnego na fb nie widziałam i myślałam że po postu brzydkie i się ich wstydzisz :-D PADŁAM

Gość gość
Komentarzy ze jaka to ona piękna jest a brzydal okropny.

Gość gość
Najlepsze jest Szlachta nie pracuje i patologiczna morda na profilowym

Gość gość
heh a mi jedna mamuśka kolegi z przedszkola syna powiedziała, że sądziła że jestem samotną matką i mam tylko jedno dziecko, bo na fejsie mam tylko 1 zdjęcie i to swoje. No jakże to tak, bez foty ze ślubu i relacji z porodówki :P

Gość gość
mnie wkurza, jak ktoś ma w szkołach wyższa szkoła melanżu czy coś takiego, albo o zgrozo jakaś patolka wpisała sobiem że skończyła UJ, a nawet gimnazjum nie dała rady ogarnąć :O

Gość gość
Z tym koloryzowaniem rzeczywistosci sie zgodze-wpisywanie szkol wyzszych (a wiem ze dana osoba zaczela studia i rzucila/nie skonczyla). Smiesza mnie tez zmiany statusu z "w zwiazku" na "to skomplikowane". Ostatnio jedna znajoma wstawila zdjecie swojego brzucha po ciazy (szybko do figury wrocila) z podpisem "jeszcze 2 mies. temu mieszkala tu moja corcia " a tak naprawde chyba chciala sie pochwalic wygladem.

Gość gość
Dzieci z prezentami od Mikołaja czy z urodzin; ). Zdjęcia z każdego wypadu, czy gdzie się było. Zdjęcia weselne w sensie nie para młoda tylko jako goście odwaleni :D A najbardziej to mega ciulowa jakość zdjęć!!!

Gość gość
nie wiem czy to legalne ale wkleiłabym wam kilka linków do profili, które uważam za obciachowe :P

Gość gość
Dla mnie żenujące jest oznajmianie wszem i wobec, że właśnie czyta się książkę w dodatku najczęściej jest to szmira typu 50 twarzy Geja. Sama mam konto na portalu dla czytających, ale na fejsie pozowanie na wielką czytelniczkę majacą w przeczytanych "aż" 3 książki typu Greja lub Zmierzch...

Gość gość
praca: szlachta nie pracuje uczelnia: Wyższa Szkoła Robienia Hałasu Zazwyczaj patolkowe dziunie tak mają :P albo patolkowe małżeństwo (dziunia i dres) pisze sobie pod fotami: - Ładnie wyglondasz - dzienkuje kochanie <3 mam urode i nie zawaham się jej urzyć! hahahaha padłam!

Gość gość
Szlachta nie pracuje, wszystko co jest napisane z bledami,falszywa laska ktora wstawia posty o tych co obrabiaja jej d**e a sama jest najgorsza z nich..hehe profile na ktorych sa same zdjecia dzieci(i kazde podpisane typu..julusia z kotkiem,julusia z kaczuszka, julusia modeleczka,julusia sie zesrala na rozowo)itd.

Gość gość
Podpisy zdjec typu ja z moim misiakiem, zyczenia skladane najblizszym na fb zamiast osobiscie,lajkowanie osob ktorych sie tak naprawde nie lubi. Wstawianie fotek zarcia z podpisami obiadek z mezusiem,torcik dla mezusia,nie prowadzac bloga kulinarnego.

Gość gość
zdjecie używanych airmaxów i podpis: mój misiu mnie rozpieszcza Zdjęcie kanapek z żółtym serem i keczupem, podpis ten sam zdjęcie dzieciora w kapturze i podpis: mój mały dresiarz zdjęcie dziewczynki kilkuletniej wyginającej się na łóżku z niezbyt świeżą pościelą i podpis: moja mała modeleczka zdjęcie dziecka na nocniku selfie laski z jej gachem w łóżku, podpis: było cudownie, obok łóżka widać zwiniętego pampersa, obok popielniczka z wysypującymi się petami

Gość gość
Dlatego właśnie ja nie istnieje wizerunkowo w Internecie:) z tymi z którymi chce i tak kontakt utrzymuję. Milion przerobionych zdjęć na profilu hmm nic czego można by bylo zazdrościć.

Gość gość
Znajoma założyła profil 8-letniej córce, która nie umie jeszcze dobrze pisać, ale wstawia do sieci 10 swoich fotek dziennie - oczywiście z dzióbkiem, w dziwnych pozach. Mamusia nie widzi w tym nic złego, sama często pozuje z tych fotach z córunią. Mała zaprosiła mnie do znajomych, przyjęłam i obserwuję do czego to zmierza.

Gość gość
Zdjecia selfie robione na kiju do selfie. ;-) zdjecia u lekarza w poczekalni z podpisem za kilka dni wyniki:( :) zenujace jest to zycie na fejsie

Gość gość
Mnie wkurza jak ktoś pisze: smutna, radosna, podekscytowana itd.