Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupsze podpisy i foty na fejsie wpisujcie

Polecane posty

Gość gość
a 'ta wredna' to kto to jest? Ona tu pisuje :D? Jakie wywody na fb... masakra ...

Gość gość
najlepsze jak laska w ciazy doda zdj z facetem i podpisze "moje dwa skarby" :D albo zdj z usg :o

Gość gość
ja mam profil dagi ale nie wiem czy moge go tu podać

Gość gość
podaj a co ci szkodzi ktos juz wyzej podal profil wrednej

Gość gość
o co chodzi z tą Mariką, ja tam nic nie widzę kontrowersyjnego?

Gość gość
gość dziś Nie tępy pajacu! nie wchodzę na te linki które wrzucacie, bo nie mam takiej potrzeby ale ty chyba tego pojąć nie możesz. Ja mam na myśli, że pośmieję się jak ktoś z moich znajomych na fb pisze jakieś głupoty albo wstawia głupie zdjęcia ale nie udostępniłabym tu jego profilu. Nie wiem czy skumałaś, bo takich jak ty myślenie zwyczajnie boli :o

Gość gość
17:34 - jestes żenująca, napisałaś "ja TEŻ się śmieję z TYCH łosi" więc albo nie umiesz pisać, albo czytać. Zresztą, przestań się tak gorączkować, ja jak już powiedziałam nadal będę robić to, co uważam za słuszne, a ty załóż sobie swój temat, o przykładowym tytule "nie oglądam żadnych profili na fb, nie śmieję się z nich, bulwersuje mnie takie zachowanie innych" i czekaj na oklaski.

Gość gość
mam ten temat w ulubionych :P

Gość gość
Ja też:) dzięki Krzysiowi i Bogusławie uwierzyłam,że mam jednak normalnych znajomych:)

Gość gość
Co innego napisać co znajoma wstawila na fejsa a co innego podać jej profil z imienia i nazwiska,to jest chamstwo najniższych lotów, dno moralne,straszna podlosc****atologia

Gość gość
co sie czepiasz ze podali linka jak ktos wypisuje takie rzeczy na fb zdaje sobie sprawe ze to jest publicznie widoczne i kazdy moze to zobaczyc

Gość gość
otóż to! i to, że profile są ogólnodostępne nie ma nic do rzeczy no ale to trzeba mieć jakieś pojęcie o etyce w życiu. Naśmiewacie się z patologii, a sami nią jesteście :(

Gość gość
dziś a wy dalej swoje! co z tego, że sami podali swoje życie na tacy na fb. Tu nie chodzi o nich tylko o was

Gość gość
skoro pisza glupoty powinni zdawac sobie sprawe ze ludzie beda sie z nich smiac

Gość gość
a u mnie znajoma wrzuciła test ciązowy i napisała "Hej Kochani Chwilę czasu upłynęło odkąd ostatnio zamieszczałam notki na moim profilu. Wszystko z powodu pewnej sytuacji... Wszystko wyjaśnia załączony obrazek " Nasikała na test ciązowy.... a potem sweet fota na fejsika.rewela!!!

Gość gość
Bogusia i Krzysio nasze gwiazdy :D

Gość gość
dawac linki :)

Gość gość
Nie nie nie W glowie mi sie to nie miesci Ze tacy ludzie po swiecie chodza....wy macie takich znajomych?

Gość gość
nie i dlatego jesteśmy tak zafascynowane :)

Gość gość
wrzucajcie linki pośmiejemy się :D

Gość gość
Prym rzeczywiście wiodą Bogusia i Krzyś - jej książę, z fotą ze sztucznym fallusem :D masakra to komplement, to jest apokalipsa fb :D

Gość gość
14:32 to byl profil jakiejs alicji.pamietam go.

Gość gośćawert
Mam znajomego co wszystkim ogłasza na fb ze ktoś umarł w jego rodzinie (niestety jest to dość czesto) żenujące , taka żałoba na pokaz

Gość gość
09 43 ale mazepa :) pogrzeb, po pogrzebie, w pracy, no i juz po pracy hahaha

Gość gość
Skad ta patola sie bierze? Tragedia

Gość gość
link do Bogusi i Krzysia jest na 2 stronie

Gość gość
Najlepszy wiejski lans był na profilu Ali Trzcińskiej :P Tych biednych ludzi to jeszcze rozumiem, że lekko upośledzeni ale ta idiotka w stylu życie na bogato :P istne bizancjum i cyganeria czyli zero gustu ale lansik jest. Solara z łysym zje/bem :o

Gość gość
Mnie już głupota na FB nie zadziwia, bo zablokowałam sobie wszystkich idiotów, którzy wrzucali non stop jakieś durne zdjęcia/teksty:) Moje przykładowe powody do takich blokad: - wrzucanie dużych ilości zdjęć psów/kotów/koni ewentualnie innych zwierząt ze schronisk. O ile serdecznie współczuję tym zwierzakom, o tyle wrzucanie kilku zdjęć dziennie uważam za spam. Na dodatek często te psy do przygarnięcia, były z drugiego końca kraju, gdzie ani ja, ani osoba publikująca się nie wybieramy:/ - wrzucanie codzienne zdjęcia kolacji. Litości:/ Ja rozumiem, że ktoś lubi gotować, ale zdjęcia kanapki? Codziennie? - stały punkt programu: osoby pt tytułem: "kocham robić sobie zdjęcia" i milion zdjęć dodanych dziennie. Ewentualnie milion zdjęć swoich dzieci. Wszystkie podobne. - zdjęcia z każdego wyjścia na pizze/do restauracji czy McDonald's. I na każde ze 100 razy "Smacznego" odpowiedziane: "Dziękuję"