Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgłupsze podpisy i foty na fejsie wpisujcie

Polecane posty

Gość gość
co to za ludzie?:) masakra:)

Gość gość
Padlam :)

Gość gość
omg skąd wziełaś takich patoli?? no nie wiem, czy śmiać się czy płakać :D :O

Gość gość
edna kolezanka co i rusz wrzuca opisy w stylu jaki powinien byc prawdziwy mezczyzna, jaki prawdziwy zwiazek itp. z kazdego przebija flustracja swoim obecnym TZ. po czym pare dni pozniej wrzuca jakies zdjecia z ich dzieckiem, oznacza go na tych zdjeciach, jakby nie bylo wiadomo juz dosc, ze to jest jego corka i podpisy: coreczka tatusia, dla tatusia i inne bzdety:) kolezanka, ktora ma w rubryce praca: mama na pelny etat, wrzucila kiedys na fejsa: odpieluchowywanie - super sprawa! (czekalam tylko na fotorelacje) kiedys opieprzylam laske, ktorej kuzynka rodzila i zdawala relacje na fb. ta laska zapytala jej jak gdyby nigdy nic ile ma rozwarcia :D zwrocilam jej uwage, ze profil tej kuzynki jest publiczny i moze hmm troche powsciagliwosci :D to jeszcze uslyszalam ze mam sie nie wpierdzielac i to jest rodzina i ma prawo wiedziec !

Gość gość
te ogólne popisywanie się i walka na fotki o to kto prowadzi "lepsze życie" taka chora rywalizacja przede wszystkim matek jedna wkleja foto"dzień dziecka w zoo"a druga dzień dziecka na agroturystyce..itp widać te zazdrość jednej matki do drugiej ...

Gość gość
Z ciekawości weszłam na wiochę i pooglądałam wpisy i zdjęcia na fb. zastanawiam się czy ludzie zgłupieli do reszty czy świat zawsze był pełen idiotów, a internet tylko pozwolił im sie wylansować. :o

Gość gość
ooo ja mam 2 przykłady głupoty. Jedna mamuśka urodziła w listopadzie dziecko i codzien wrzuca jego zdjecie, przeszła samą siebie jak nagrała 3 minutowy filmik w którym "rozmawia"ze swoim dzieckiem, ona mowiła "no daj buziolka, rozmawiasz sobie z mamusia? kochasz mamusie?" i tego typu teksty i nie obylo sie bez cmokania jak do psa, a dziecko leżało i ruszało się- jak to 5 miesieczne dziecko. Przed porodem cały czas wrzucała jakies demoty o macierzynstwie. Kolejna grupa 3 koleżanek, które oznaczają się wszędzie gdzie są, co robią, komentują, lajkują, wstawiaja zdjęcia z "sesji" haha rozbraja mnie to bo laski maja 27 lat a zachowują się jak wariatki. Jak się kiedys spotkałysmy to tylko na fejsie siedziały i komentowały jaka z******ta impreza, a własnie przez nie to było tak dretwo że można byloby ciąć powietrze. Jak one takie z******te imprezy mają to juz sobie wyobrażam jaka kiche mają z życia.

Gość gość
Konta dziewczyn , ktore znam mozna podzielic na 3 kategorie: -matki majace swira na punkcie swoich dzieci, macierzynstwa, wszedzie opisy "matka na caly etat", demoty o macierzynstwie, na profilu setki zdjec dzieci, polubienia dotyczace macierzynstwa -melanzowiczki, nie posiadajace jeszcze dzieci, samotne badz w zwiazku, wrzucaja co chwile jakies pozowane zdjecia w kusych ciuchach, z dziobkami, z imprez -zakochane na zaboj, prowadzace w zasadzie na fejsie konwersacje ze swoimi "misiami", bo wstawiaja foty, opisy, romantyczne cytaty i razem ze swoja druga polowa komentuja a reszta im wtoruje- jaka piekna para, co za milosc itd.

Gość gość
"pokuj dzieci naszych czyli nikoli górniak i pawła górniak w którym śpiom" hahahahaha padłam! dzięki za link, pośmiałam się :p

Gość gość
Hahahahahhahaha błagam powiedzcie, że to fejk :D. Pokuj, mam grupszego, sylwetrowy struj :D.

Gość gość
i jeszcze" to ja śpię na/j/e/b/ana" :D

Gość gość
A potem nic dziwnego ze Nikola kojarzy się z patologią :D

Gość gość
paweł górniak na pociągu tomku co mu kupił tata krzysiek -to ja paweł górniak z moją byłom wredną nianią i mamą bogusławom górniak dalej nie czytam, nie mogę :d

Gość gość
"NA OGRUTKU IMPREZA" :D

Gość gość
A to zdjęcie ,,moej nowe bikini" ja pier***

Gość gość
bikini i tak wymiata :P

Gość gość
omg co to za ludzie??? ta baba z obwisłym brzucholem !!! i jej "książę" pewnie po kilku wyrokach! nie wiem które z nich jest bardziej obleśne...i jeszcze te podpisy "to ja z moim wackiem", "mam ochotę na sex a ty?", "mamy dużo prezerwatyw" najgorsze że oni pewnie przy tych dzieciach się grzmocą :O

Gość gość
cycki ma małe, kijowo to wygląda.. brzuch większy niż cyce :O

Gość gość
UKOŃCZENIE STÓDIUM DLA DOROSŁYCH

Gość gość
Kij z tą ortografią ale zdjęcia dzieci poprzeplatane fakolami, wulgarnymi tekstami w tym o ru/chaniu, pier/doleniu, skur/wielach i te foty gołe w bikini i zdjęcia biustu z podpisem "mandarynki" Ci ludzie narażają dzieci na utratę dobrego imienia. Tym się opieka społeczna powinna zająć :o

Gość gość
Dokładnie to samo chciałam napisać

Gość gość
spoko, opieka pewnie już nad nimi "czuwa" Chociaż ogólnie rzecz biorąc, to dzieciaki wyglądają dobrze, są zadbane

Gość gość
Jezus, zobaczyłam tę babę w ażurkowej bluzce, moje oczy!! :O

Gość gość
gość dziś Zobaczcie jaka patologia się lansuje smiech.gif co chcesz,skończyła nawet liceum ogulnokształcące,dzieci modne,też mają selfie w profilu,trzeci pokój mają (od mamy),imprezki sobie urządzają i tańcza tak ze foty rozmywa,cycki wywalone,książę typowy macho wydziarany jak się patrzy. :D:D

Gość gość
ja kiedyś trafiłam na zdjęcie dziecka na muszli klozetowej, i zachwycony opis mamy, że mały już umie korzystać z toalety

Gość gość
jaka patola... ktos jej pisze ze ladnie wyglada a ona "umow sie ze mna", a na tym z bikini ktos pisze ze wolalby bez a ona "przyjdz do mnie to zobaczysz bez", ona jest prostytutka?

Gość gość
Najlepsze sa ich "tatulaze" :P Ogolnie widac, ze sie bardzo kochaja, temu zaprzeczyc nie mozna, ale powala mnie ich prostactwo zarazem, glupie foty, lans na polnagie cialo i ta ortografia ....

Gość gość
10.42 profil całkiem normalny,ale z chłopcem faktycznie coś nie teges

Gość gość
Ja mam znajomą na fb.. Tragedia. Już wcześniej opisywała wszystko jak leci... "idę na zakupy... wracam z zakupów... idę spać, dobranoc.. za 15 minut kończę prace... w końcu skończyłam prace... sprzątam... w końcu posprzątane... " A jak urodziła dziecko to już całkiem jej odwaliło.. W czasie porodu relacjonowała prawie każdy cm rozwarcia i jak bardzo ją boli, później oczywiście 100000 zdjęć dziecka. i posty. "Lenka śpi, Lenka je, Lenka robi kupkę, Lenka i jej pierwszy ząbek (z szeroko rozpisanym postem, który ząb, jak wygląda itp.), Lenka ma pół roczku, Lenka ma pół roczku i dwa... sześć ... osiem dni...

Gość gość
Albo typy ludzi opisujących co weekend ile wypili. :D "Ale się naj/eba/łem*łam" "Ale mam kaca" itp