Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka zakochana

Pomocy! Co myślicie ?

Polecane posty

Gość Taka zakochana

Byłam 4 lata z chłopakiem na odleglosc, układało nam sie naprawde bardzo dobrze, przyjechał dla mnie do mojego miasta ma studia, i po 1,5 Msc stwierdził ze on nie wie czy chce byc ze mna, mowil przy tym ze mnie kocha, od pięciu miesięcy sytuacja sie nie zmienia, traktuje mnie jak swoją dziewczyne kiedy sie spotykamy mowi ze mnie kocha jednak ze nie chxe ze mna byc, pytałam dlaczego? Usłyszałam rożne powodu , nigdy nie mogl do końca sprecyzować, najpierw ze nie jest gotowy, pozniej ze boi sie ze mnie zdradzi, następnie ze różnica charakterów. Ja robiłam juz wszystko chyba zeby wrócił początkowo zaczęłam sie starać zmienic itd nie pomogło wiec pozniej usiłowałam olać ... Następnie dać ultimatum ze albo jest ze mna albo ja znikam z jego zycia... Za każdym razem kończy sie to tak samo i wracamy do tego ze nie jesteśmy razem ale traktuje mnie jak swoją dziewczyne kiedy sie widzimy i wyznaje milosc (dodam ze nie jestem mu potrzebna do seksu gdyż zaprzestałam mu dawać po rozstaniu). Nie wiem co mam zrobi jak rozwiązać ten problem, tym bardziej ze bardzo chciałabym z nim byc... Strasznie mi na nim zależy. Istotne moze byc takze to ze przed stusiami nie chodził do szkoły normalnie gdyż całe zycie poświecił dla sportu. Dlatego nie miał kolegów za bardZo, i gdy przyjechał tutaj poznał zycie towarzyskie. W zasadzie chciałabym żebyście podzielili sie ze mna swoimi doświadczeniami, wyraziły opinie ne temat tego o co moze chodzić i czy sa szanse byśmy jeszcze sie zeszli, poradzili co moge zrobic :)

Gość gość
moim zdaniem tracisz czas z nim i powinnas poszukac kogos innego,jesli masz potrzebe z kims byc. nie ma sensu marnowac swojego czasu dla kogos, kto tak sciemnia i nie potrafi się okreslic. w koncu do tego dojdziesz sama, to tylko kwestia czasu.

Gość gość
Szkoda czasu ;) zycie krotkie

Gość gość
W skrócie; 1.Facet Cię olewa. 2. Przyznał się otwarcie że nie chce z tobą być i wymienił powody. 3. Zabawia się twoimi uczciami A TY ?: 1. Strasznie ci na nim zależy. 2. Strasznie ci na nim zależy i wybielasz misiaczka bo to, bo tamto, bo sramto. 3. Strasznie ci na nim zależy pomimoże traktuje cię na odwal się. 4. Strasznie ci na nim zależy... 5. Strasznie ci na nim zależy... 6. Strasznie ci na nim zależy... K/u/r/w/ a --M/a/ć!!!!!!!! Obudź się!!!!!! Po/je/ba/ło cię czy jak?????