Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam. Niech mi ktoś pomoże.

Polecane posty

Gość gość
Jego rodzice zareagowali dziwnie. Rozmawiałam przez telefon z jego mamą i odniosłam wrażenie, że jest jej to obojętne!

Gość m ądralIa
a policja co z policją? A w ogóle on ma pewnie paszport. W paszporcie powinno być wpisane nazwisko osoby, którą się zawiadamia w razie wypadku.Bo w pracy ci nie powiedzą, bo jest ochrona danych osobowych

Gość m ądralIa
chrzań zaliczenie..powiedz wykładowcy, że 3dni temu ledwo uszłaś z życiem to ci odpuści i da inny termin.

Gość gość
Trzymaj się ciepło!

Gość gość
seksiłaś się już z nim kiedyś?? :classic_cool:

Gość gość
Po pierwsze to temat prowokacja, jedna osoba udziela tu kilku odpowiedzi, po drugie to jest taka zasada, ze jak jest wypadek samochodowy to każdy instynktownie próbuje uratować siebie, czyli kierowca przeważnie uchodzi z życiem a ginie pasażer. To działa automatycznie i nie ma się na to wpływu, Twoja interpretacja zdarzeń jest bardzo heroiczna ale raczej wybujana przez Ciebie i nieprawdziwa. Ty się nie wtrącaj do jego pensji, pracy, mieszkania, od tego jest rodzina żeby się dobierać do jego prywaty a Tobie nic do tego koleżanko. Co najwyżej powinnaś iść i odwiedzić go w szpitalu, to najbardziej stosowne i tyle możesz.

Gość m ądralIa
ktoś dobrze radzi. Ty nie wiesz, czy on chciał ciebie chronić, tak naprawdę wasza relacja jest dość odległa. Nie bierz na siebie zadań ponad siły, bo za twoje dobre intencje jeszcze cię oskarży rodzina o coś niedobrego :( Trzymaj się [kwiat ]