Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robić?

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobili gdy wasz partner po kilku latach związku nie odzywa się od tygodnia nie odbiera telefonów ani nie reaguje na wasze smsy?

Gość gość
Poklociliscie sie o cos czy ot tak zamilkl?

Gość gość
Ot tak. Przed tym dał mi do zrozumienia,że by sobie na rowerze pojezdzil wtedy teznie zgodzilam sie na spotkanie ktore trwaloby zanim dojechalabym do niego ( o ile napisalby,ze jest w domu o tej godzinie) jakies pol godziny a zawsze po kilka godzin widywalismy się..poza tym rowerem dal mi do zrozumienia,ze nie chce bym przyszla (choć mógł caly dzień jeździć nim,bo wieczorem widywalismy sie) nawet mielismy nadrobić nie widzenie sie w moj dzień wolny on sie zgodzil ale nic z tego nie wyszlo bo on dwa dni przed spotkaniem zamilkl i sie nie odzywa..

Gość gość
Jesli pisalas i dzwonilas a on nic, to teraz Ty tez nic... Zaprzestan jakichkolwiek prob kontaktu skoro on je lekcewazy. Jesli Cie kocha i mu zalezy, na pewno jakos to wszystko bedzie chcial naprawic. Jesli nie zrobi nic, to po co Ci taki facet wokol ktorego trzeba skakac a i tak ma to gdzies.

Gość gość
Masz racje. Powinnam poczekać. Niedlugo mam święto więc zobaczymy czy się spotkamy. Czy bedzie jak dla koleżanki wszystkiego najlepszego i tyle..

Gość gość
Jesliby tak sie zachowal to tym bardziej nie chcialabym miec z kims takim nic wspolnego... Miej swa godnosc. I tak ja nadszarpnelas wydzwaniajac i wypisujac - powinnas juz za pierwszym razem kiedy nie odebral lub nie odpisal przestac. W tym momencie on czuje, ze owinal sobie Ciebie wokol palca i to wykorzystuje. A im bardziej bedziesz sie przed nim plaszczyc, tym wieksza bedzie czul satysfakcje - nie pozwol na to.

Gość gość
Masz racje. Tylko mam jeszcze jego rzecz,którą w tym momencie będę musiala prędzej czy później zwrócić. Kocham go i on to wie i może dlatego tak zachowuje się..nie pozostaje mi nic innego jak poczekać do swojego święta w przyszłym miesiącu i zobaczyć co zrobi albo i nie zrobi. Bo jest też taka ewentualność, że w ogóle zamilknie i w moje święto. .

Gość gość
Jesli w Twoje Swieto - urodziny, imieniny, cokolwiek co ejst dla Ciebie wazne i on o tym wie, nie odezwalby sie, to na Twoim miejscu serdecznie podziekowalabym mu za wspolprace.

Gość gość
A rzecz zwrocic mozesz mu poczta lub kurierem - to najmniejszy problem.

Gość gość
Masz racje. Nie wyobrażam sobie by w ten dzień nie być razem..no ale skoro nawet nie powiedzial mi o koncie na portalu to mogę wszystkiego sie spodziewać. Faktycznie. Zapomnialam o tym,że pocztą w razie co mogę wysłać.

Gość gość
ma konto na portalu randkowym? dziewczyno, dla sowjego dobra odpusc tego typa...

Gość gość
Jesli facebook uznać za randkowy to tak. Ale jest to portal bardziej społecznościowy niż randkowy.

Gość gość
gość dziś ma konto na portalu randkowym? dziewczyno, dla sowjego dobra odpusc tego typa Zgadzam się, mój też miał konto i nadal ma na portalu randkowym, już od dawna nie jesteśmy razem, a widzę że na owym portalu nadal widnieje razem ze zdjęciem.

Gość gość
Czy facebook to portal randkowy a nie spolecznosciowy?