Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam partnerki na wesele, cena nie gra roli

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, sprawa jest prosta. 6 czerwca w okolicach Wrocławia mam wesele przyjaciela, na które chcę pójść z jakąś młodą, atrakcyjną, wysoką i inteligentną dziewczyną. Nie interesuje mnie, jak zarabia na życie, nie przeszkadza mi jeśli zawodowo trudni się byciem panią do towarzystwa. Moja oferta nie ma żadnych podtekstów erotycznych, nie spotka Cię żadna dwuznaczna propozycja z mojej strony, chodzi o to bym się na tym weselu dobrze bawił (i Ty przy okazji też). Pokrywam wszelkie koszty dojazdu, zapewniam również wynagrodzenie dla Ciebie za towarzystwo. Jeśli chodzi o mnie - mam 26 lat, 184 cm wzrostu, normalna budowa ciała, przystojny, dobrze zarabiający, inteligentny z poczuciem humoru Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na maila (dane na nim są fikcyjne): jaroslawkuisz@interia.pl Traktujmy się poważnie, więc proszę o przesłanie wyraźnego zdjęcia twarzy oraz podanie swojego wzrostu oraz wysokości wynagrodzenia. Pozdrawiam

Gość gość
byłbyś przystojny to byś tu nie musiał szukać za kasę partnerki :D

Gość gość
Poszłabym nawet bez wynagrodzenia, bo lubię wesela, a żadne się w tym roku nie szykuje ;) Ale trochę daleko.

Gość gość
na gumtree spróbuj :) w ogloszeniach społeczne/społeczność

Gość gość
dokladnie!dobrej jakosci facet, czyli przystojny, dobrze zarabiajacy i inteligentny nie musi szukac platnej partnerki na wesele spytam wprost.Jestes gejem?