Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz ulubiony kolor do paznokci

Polecane posty

Gość gość

ja kiedys malowalam bardzo ciemnym czerwonym na stopach bo na dloniach zabardzo nie lubie kolorow ale ostatnio kupilam taki dziwny kolor fioletowo-szary, jest tak brzydki ze az piekny :)

a to mi się zmienia, ostatnio lubię szary i bordowy, ale pewnie za 3-4 miesiące napisała bym coś innego, jeszcze na przełomie zimy i wiosny miałam fazę na perłowy róż i francuski manicure Od dłuższego czasu nie lubię czerwonego bo wydaje mi się taki... nieco "tandetny"- specjalnie zamknęłam to słowo w "" bo to nie do końca adekwatne określenie... ale kiedyś bardzo mi się podobał.

Gość gość
bezbarwny:) I lososiowy

Gość gość
pudrowy roz a u rąk niebieski lub bialy ;)

Gość gość
Malinowy na stopach, na dłoniach ostatnio "szare" piaski, ale bardzo lubię też jasne lekko opalizujące cieliste z nutką różu.

w tej kwestii jestem strasznie zmienna, tydzień temu zachwycałam się swoim gradientem z bordowego na czarny, a dzisiaj nie mogę się nacieszyć lazurowym :) także nie mam stałej odpowiedzi na to pytanie.

Gość gość
Miętowy od Astora! <3 Na szczęście mają teraz promocje w drogeriach i kupiłam ten sam siostrze i przyjaciółce :)

Gość gość
Bezowe/cieliste, z odrobina rozu, takie jak do frencha, ktory zreszta uwielbiam od pierwszego wejrzenia, jakies kilkanascie lat temu.