Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość ładna ale nie w typie

Jestem samotna i niekochana ponieważ mam grube nogi i tyłek

Polecane posty

Gość gość
Mały biust i wielka pupa, czyli Iggy Azalea wprowadza nowy kanon kobiecego piękna - od kilku tygodni "krzyczą" wszystkie nagłówki

To ja jestem nieatrakcyjna w takim razie. Zadowolony jeden z drugim? Przynajmniej umiem to przyznać.

>>>Nie potrzebuję Twojej łaskawej opinii, zwłaszcza że sam ideałem nie jesteś. Wyrocznia się znalazła.<<< x To dla Ciebie liczy się wyłącznie opinia ideałów :D :D :D ? To rzeczywiście nie będę Ci już więcej przeszkadzał, choć chyba rozumiem, dlaczego nikt Cię nie chce.

Gość gość
to napewno nie klepsydra, choc ma jej najwiecej cech- jednak za maly biust ktory w przypadku klepsydry jest większy

Gość gość
Dziewczyno nie przejmuj się. Miałam podobny problem. Koleżanka poleciła mi African Mango. Suplement diety który pomógł mi schudnąć. http://nplink.net/BOxuJOW8 3 tygodnie prawie 10 kilo bez specjalnego wysiłku. Znajdziesz tego jedynego!!! Jeszcze będą za Tobą latali jak za mną teraz :) Polecam Wszystkim Kobietom W Podobnej Sytuacji!! Na Prawdę Działa!!!! http://nplink.net/BOxuJOW8

Nic nie powiem. Jestem sfrustrowana, ponieważ jestem i będę sama, przez coś na co nie mam wpływu. W dodatku z nie mojej winy znów straciłam pracę. Nie mam motywacji do czegokolwiek, ale was to g/ó/wno obchodzi. Dobijcie mnie, to jest to, co wam najlepiej wychodzi, kafeteryjne hieny.

Gość gość
najwiecej cech klepsydry - duze wciecie w talii , szersze biodra wprost proporcjonalne do szerokosci ramion, jednak biust nieco za maly ma ta modelka, wiec to nie jest typowa klepsydra

Gość gość
Dziewczyno nie przejmuj się. Miałam podobny problem. Koleżanka poleciła mi African Mango. Suplement diety który pomógł mi schudnąć. http://nplink.net/BOxuJOW8 3 tygodnie prawie 10 kilo bez specjalnego wysiłku. Znajdziesz tego jedynego!!! Jeszcze będą za Tobą latali jak za mną teraz :) Polecam Wszystkim Kobietom W Podobnej Sytuacji!! Na Prawdę Działa!!!! http://nplink.net/BOxuJOW8

Gość gość

Gość gość
Haha autorko dobrze jezdzisz po tych kafeteryjnych zbokach :D

Zaspamowaliście mi topik. Spamerzy, zboki, trzepiekonie - WON!

Chyba za mało doceniam, że nie podobam się tym wszystkim zidiociałym prymitywom. Przecież i tak zbudowanie WARTOŚCIOWEGO związku z którymkolwiek z nich byłoby niemożliwe. Wartościowych facetów jak na lekarstwo i pozajmowani, zajęci poważnymi sprawami. Ech...

Gość dsdssd
autorko ile ważysz ?

tysiąc pięćset, sto dziewięćset - prawidłowa odpowiedź?

Gość gość
Haha motzna jesteś :D pogonilas tych trzepiokonskich ale teraz nie będziesz miała z kim pisać :p

Jestem motzna. Nie poddaję się. Dużo upokorzeń, kopów w du/pę, to czyni mnie coraz bardziej twardą i nieustępliwą. Nie dam się tak łatwo, urosłam w siłę i żaden walikoń ani niedopieszczony misio mi nie podskoczy.

Jeszcze tego zboczonego dewianta tu brakowało. Won mi stąd, ale to już!!!

Gość gość
Schudnij i nie uzalaj się nad sobą. Mozesz to zrobic, tylko niech ci się zachce. Przy zmniejszeniu wagi spada równiez z tyłka i z nóg, które można wysmuklić, biegając, spacerując, jezdząc na rowerze.

Biegam, spaceruję, jeżdżę na rowerze, tańczę i ćwiczę. Jem niewiele. Stosuję suplementy diety. Nogi i tak są ZA GRUBE (jak dla facetów, preferujących tzw. nóżki sarenki). Jeszcze jakieś GENIALNE PORADY?

>>>Jestem motzna. ... ani niedopieszczony misio mi nie podskoczy.<<< x Misio został przed chwilą dopieszczony, przez piękną kobietę :), która właśnie szykuje się do snu :), więc humoru misiowi nikt nie zepsuje :). A Ty wmawiaj sobie dalej, ze nikt Ciebie nie chce, z powodu za grubych nóg :D :D :D. Dobranoc :).

A gońcie się wszyscy. :)

Gość gość
ja co prawda też jestem sama i też mam grube uda i wielką dupę a całą resztę ciała chudą, jestem taka nieproporcjonalna. ale bez przesady, jednym to się nie podoba, a inni faceci uwielbiają moją figurę, komplementuja mnie, nawet obcy, ale ja wtedy uważam ich za niespełna rozumu, wariatów i nie wdaję się w dyskusje bo jak komuś się może podobać taka figura. węszę podstęp ;-(

Gość gość
Autorko, nikt nie jest idealny. Każdy ma inny pogląd na to kto jest atrakcyjny i co się liczy w danej osobie. Ta sama się dobijasz. Koncentrujesz się na negatywnych cechach swojego ciała a ja się pytam dlaczego? Przestań myśleć co inni myślą. Jesteś jaka jesteś i nie Ty jedna. Nie możesz zmienić ciała to zmień nastawienie do życia bo to każdy jest w stanie zmienić i nad tym pracować. A już kompletnie nie pochwalam zakładanie takiego wątku na Kafe. Lubisz się dołować? Zyj i pozwól żyć sobie.

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć że za gruby tyłek jest przyczyną Twojej samotności, autorko. Ile ja widziałam pasztetów które facetów i meżów miały? Rozejrzyj się dookoła, czy każda będąca w związku jest miss piękności? I nie startuj to, jak sama napisałaś, "niskich, zahukanych" bo zakompleksieni bardzo chętnie wyżywają się na innych, aby odwrócić uwagę od swoich własnych wad! :) Na pewno są jacyś amatorzy dużych tyłków, które ostatnio robią się zresztą modne... patrz - Kim Kardashian.

Gość gość
ja powiem autorce, że faceci lubią różne rzeczy to nie wina grubych ud, tylko jestes wybredna. Ja zwalałam na wygląd latami ale już wiem, że to nie wygląd tylko jestem wybredna i nikt mi nie odpowiada... więc jakoś już się nie przejmuję tym wyglądem, bo wiem, że to ja nie chcę byc z różnymi facetami, bo uważam, że sa mnie nie warci, do pięt mi nie dorastają, a niektóre babki biorą wszystko co się rusza i dlatego kogoś mają

Nie jestem wybredna. To faceci oczekują modelek.