Gość gość Napisano Lipiec 17, 2015 Ewelina, u kogo robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Lipiec 17, 2015 Ewelinka doszło. Super że już jesteś po i jesteś zadowolona. Też mialas cięcie wokół otoczki tak jak ją. Czekam pierwszą w kolejce na zdjęcia. Chyba masz mojego maila bo pisalysmy do siebie. Mnie już minęło 2 miesiące i blizny są cieniutkie prawie niewidoczne. Także to cięcie jest super. Na dodatek nie obciera się o stanik. Już nosze takie prawdziwe staniki tylko ten sportowy zakładam do spania. W końcu nie muszę nosić tych gąbek. W nich wygladalam ok ale jak zdjelam to zmysły prysly... Odpoczywaj sobie, najgorszy pierwszy tydzień potem już z gorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozmarzona30 Napisano Lipiec 17, 2015 Przez tą awarię forum myslałam że oszaleję. Fajnie że już jesteś po. Szkoda że się takie upały zaczęły, bo to ciężko tak wysiedzieć. Ale dasz radę. Jak się wszystko pogoi to zobaczysz jaka będziesz zadowolona. A teraz korzystaj z wolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina822 Napisano Lipiec 17, 2015 Dziekuje Wam dziewczyny, Marzenko, tak mam Twojego maila...Szwy powinnam miec zdjete w nastepnym tygodniu. P.S.Gosc-robilam operacje u Sierocinskiego, Katowice, polecam tego doktora z calych sił, facet wie co robi, zaufalam mu i jestem zadowolona. Zrobil swietna robote :) Ciesze sie tez z cięcia wokol otoczki, nikt kto nie widzial mnie wczesniej nago za Chiny nie domysli sie, ze to robione piersi hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Joasia Napisano Lipiec 17, 2015 Ewelina super że się w końcu doczekałaś bliźniaczek i jesteś zadowolona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2015 Ewelina, a jakiej firmy masz implanty? Moglabys mi wyslac zdjecie, ja w zamian wysle moja wyjsciowke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2015 Dziewczyny, czy znowu cos nie tak z tym forum?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość spełnić marzenie Napisano Lipiec 18, 2015 Dziewczyny a jak zaczęłyscie smarować blizny to dalej jeszcze zmienialyscie opatrunek? Bo jak później przykleić te plasterki na posmarowana bliznę ? Może glupie pytanie ale proszę o odpowiedź ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Lipiec 18, 2015 Gość spełnić marzenie ale o co ci chodzi? Czym smarowac bliznę? Tym specjalnym zelem na blizny? Bo jeśli tak to nim się smaruje miesiąc po zabiegu więc już dawno nie robi się opatrunków. Ją opatrunek zakladalam ok tygodnia potem już tylko psikalam octaniseptem i smarowalam olowka izakladalam stanik żeby rana się wietrzyla.. Ale ją miałam cięcie wokół otoczki więc to trochę inaczej bo mi biustonosz nie draznil rany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość spełnić marzenie Napisano Lipiec 18, 2015 Ja mam cięcie pod piersią nie za bardzo wiem do kiedy zmieniać opatrunki czy juz mogę nie zakładać i pozwolić ranie oddychać jestem prawie 3 tyg po operacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość abe Napisano Lipiec 18, 2015 Czesc dziewczyny. Jestem dwa tygodnie po operacji. Mam implanty anatomiczne 255 ml. Mi powiedziano, ze po zdjeciu szwow moge chodzic bez opatrunkow, normalnie brac prysznic i potem jedynie smarowac piersi oliwka, lacznie z bliznami. Specjalne masci na blizny podobno dopiero po miesiacu.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość spełnić marzenie Napisano Lipiec 19, 2015 Dziękuję gość abe mamy podobny rozmiar implantu:-) mi kazano smarować kremem na blizny po 21 dobie także od środy zaczynam smarowanie ;-) gość abe jaka miałaś wyjściowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Joasia Napisano Lipiec 19, 2015 Dziewczyny blizny smaruje się już nie od momentu, kiedy opadną wszystkie strupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Joasia Napisano Lipiec 19, 2015 W poprzednim poście wdarł mi się błąd:) Dziewczyny blizny smaruje się już nie od momentu, kiedy opadną wszystkie strupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Lipiec 19, 2015 Z tymi zelami na blizny to raczej ostrożnie. Niektóre z nich mogą spowodować rozejście się blizny. Rana musi być zagojona żeby tym smarowac. Na każdym jest napisane od kiedy mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Lipiec 19, 2015 Znów awaria forum czy dziewczyny śpią w niedzielę???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2015 Tez sie zastanawialam. Ale chyba spia ;) Ewelina - odezwij sie!! Napisz jakie masz implanty please! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina822 Napisano Lipiec 19, 2015 Dzisiaj bylam na zmianie opatrunku, mam teraz prawie na cala piers nalozony :), ale jutrp moge ja juz zdjac i wziac normalny prysznic, szwy mam tylko w dolnej czesci otoczki, w srode bede miala zdjęte. Jak jutro pozbede sie tego opatrunku to moze uda mi sie cyknac fotki. Dzisiaj mija 4- ta doba i czuje sie super, lekko pobolewa, najgorsze jest to spanie na plecach :(. Gosc-Implanty mam Arion, 280 ml, sredni profil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina822 0 Napisano Lipiec 19, 2015 tzn. opatrunek zdjac, a nie pierś :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2015 Gość spełnić marzenie, moja wyjściowka to kompletne zero, decha :) a tak z ciekawości, jak nazywa sie twój krem na blizny? Ja mam wizytę kontrolna na początku sierpnia i wtedy mi maja powiedzieć, czym smarować. Przeczytałam kilka stron do tylu i chyba miałyśmy operacje w podobnym terminie. Jak dochodzisz do siebie? Boli cię coś jeszcze ? Ja mam nerwobóle w jednej piersi i bolą mnie strasznie plecy od tego spania na plecach, na boku na razie nie mogę bo mnie boli mostek. Dzieki za info, pozdrówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość abe Napisano Lipiec 19, 2015 Ten poprzedni wpis to ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość spełnić marzenie Napisano Lipiec 19, 2015 Gość abe ja miałam operacje 30 czerwca tez miałam totalnie nic zero :-) do tego jestem bardzo szczupła i mam wąska klatkę piersiową dlatego też lekarz zaproponował mi taki rozmiar implantu najgorszy był pierwszy tydzień bolało tak ze wpadłam w deoresje i żałowałam ze to zrobiłam :-( teraz boli naprawdę troszkę na wpisie mam zalecenie żeby smarowaćipo 21dobie czyli od środy zacznę maści na blizny sugerowane to cepan contrctubex dermatix veraderm która polecacie ? Jaki masz teraz rozmiar gość abe jaki masz teraz rozmiar? Opuchlizna zeszła juz ? Jesteś zadowolona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość abe Napisano Lipiec 19, 2015 Gosc spelnic marzenie, tez mialam operacje 30 czerwca i tak jak Ty jestem szczupla i mam 70 pod biustem :) Tez mialam chwile zwatpienia po tej operacji. Na zdejmowaniu szwow lekarz mi powiedzial, ze u takich pacjentek jak my dolegliwosci bolowe moga byc wieksze - mimo, ze wkladka mala to duza roznica miedzy stanem wyjsciowym a koncowym).Teraz w biuscie mam ok 83/84 . Jestem super zadowolona z efektu bo piersi wygladaja bardzo naturalnie. Nie chcialam duzego biustu - nie pasowalby kompletnie do mojej figury i koscistej klatki. A ty jak? Jestes zadowolona z efektu? Dziewczyny, nie pamietam czy bylo juz takie pytanie ale kiedy przeszlyscie na normalne staniki na dzien? Niekoniecznie z fiszbinami, chodzi mi raczej o to, kiedy rozstalyscie sie z tym pooperacyjnym pancernikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 19, 2015 Gosc abe I gosc spelnic marzenie, U kogo robilyscie operacje? Jakie macie wkladki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Lipiec 20, 2015 Do dziewczyny która pytała o żel na blizny. Mój dr poleca veraderm. Jest na bazie silikonu. Koleżanka która testował kilka tez go poleca. A jeśli mogę zasugerować to ja kupiłam bliznasil. Jest to tańszy odpowiednik i ma też ten sam skład bo sprawdzałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kejsi_ja Napisano Lipiec 20, 2015 dobra jest też maść nagietkowa na blizny. Wiadomo, że nie działa tak jak reszta specyfików, ale efekty są zauważalne. Opowiadaj jak tam sie czujesz? Chyba nie jesteś bardzo obolała. No i najważniejsze że zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość usssia Napisano Lipiec 20, 2015 Karolina od Sirka czy jesteś już po konsultacji ? i kiedy op.i jakie implanty ? 1000 pytań do:) odezwij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SssyLwiAaa Napisano Lipiec 20, 2015 kejsi_ja Hej mam pytanie zwrocilam uwage na twoja stopke. Jaka mialas wyjsciowke i po tych wkladkach jaki wyszedl ci rozmiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość spełnić marzenie Napisano Lipiec 21, 2015 Dziewczyny dzięki za polecenie maści ;-) gość abe jestem również bardzo zadowolona z efektu tez nie chciałam dużego biustu teraz wygląda bardzo naturalnie a o to mi chodziło inne są odczucia osoby która nie miała kompletnie nic zero biustu i zwiększa sobie do dużego b małego c a inne są wymagania osoby która wyjsciowke ma b dużo zależy od figury i szerokości klatki piersiowej a tak naprawdę najważniejsze dla nas jest naturalny wygląd :-) gość abe ja ma w zleceniach ze stanik pooperacyjny i pas mam nosić 10 tygodni :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lady OD 350 Napisano Lipiec 21, 2015 kejsi_ja mam prosbe podaj meila wyminimy sie zdjecieami widze ze masz duze implanty i jestes juz 5 lat po operacji chcialabym zobaczyc jak wygladaja . ja mam 345 vhp wyszlo mi duze D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach