Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWI臉KSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Go艣膰 Lizz17
Karolina ja mam 330cc, anatomiczne, PolyTech. Mysle, ze rowniez beda wygladac naturalnie jak juz dojda do siebie. Sa rowno, tylko z gory opuchniete i wysoko. I przez to wydaje mi sie, ze brodawka troche jakby za nisko. Mam 164cm, 56kg ( troche ostatnio przytylam, normalnie53-54) wyjsciowo miseczka A, dzieci zjadly moje piersi, ale nie byly obwisle.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lizz17
GoscAli, ja tak mam z lewa piersia. Od poczatku mnie bardziej boli i kluje.. Choc naprawde duzo odpoczywam i praktycznie nic specjalnie nie robie to jednak bol sie dalej utrzymuje. Cala jestem jakas spieta:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ali
Ja polecam biustonosze thriumpha tri active, jak dla mnie rewelacyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ali
Lizz moja lewa pier艣 w og贸le nic nie boli, juz jest taka moja :) ale prawa cos szwankuje, kurde gdyby nie ten b贸l prawej to by艂oby cudownie a tak wci膮偶 sie martwi臋... Ale teraz daje na luz, w pi膮tek wizyta kontrolna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lizz17
MeGi1985 dziekuje za wsparcie. Juz nie moge sie doczekac kiedy w koncu bardziej wroce do normalnego zycia i obowiazkow. Przy dwojce dzieci nie jest latwo tak poprostu nic nie robic. Ale najgorsze juz za nami wiec trzeba teraz poprostu na siebie uwazac, zeby nic nie zepsuc;-) mam nadzieje, ze sie ladnie uloza. A tak wogole... Czy wy dziewczyny nosilyscie pas?? Mi lekarz nic o pasie nie wspomnial. Mialam tylko bandarz przez pierwszy tydzien i kilka pierwszych dni taki walek z bandarza miedzy piersiami. Jestem drobna w klatce wiec chyba dlatego, zeby nie byly za blisko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lizz17
GoscAli daj znac co lekarz powiedzial po wizycie kontrolnej. Ja mam dopiero wizyte za niecale 6 tyg. Dzieki za info o biustonoszu. Sprawdze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ali
Lizz ja tez mia艂am banda偶 przez tydzie艅, przy zdejmowaniu szw贸w moja dr wspomina艂a o tym pasie ze moze przy tej wizycie mi za艂o偶y. Ja mam implanty okr膮g艂e i wydaje mi sie ze one sa za bardzo stercz膮ce wiec mam nadzieje ze ten pas mi troch臋 sp艂aszczy te miejsce gdzie to jest konieczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Karolina
Lizz17: M贸j stanik jest z Triumpha - taki mi臋ciutki sportowy, a jednocze艣nie mocno trzyma. Nie mog臋 znale藕膰 tego modelu w necie :/ Jest w wersji czarnej i bia艂ej z tak膮 siateczk膮 po 艣rodku - cena: 119z艂, wic ca艂kiem fajna chyba. JA te偶 mam strupki i my艣l臋, 偶e jeszcze z tydzie艅 b臋d膮.. pewnie o wiele szybciej by si臋 to goi艂o gdyby by艂 ci膮g艂y dost臋p do powietrza, a tak pod t膮 gumk膮 i warstw膮 gazik贸w to nie bardzo ma czym oddycha膰.. To mamy zbli偶ony rozmiar, tyle 偶e ja mam okr膮g艂e. Ba艂am si臋, 偶e wyjd膮 nie naturalnie, a jest super :) Moja wyj艣ci贸wka to takie mi臋dzy A i B, a stanik kupi艂am D, cho膰 E te偶 by艂o dobre, al mniej by "Trzyma艂o", wi臋膰 uzna艂am, 偶 tak lepiej. A w innym sklepie mierzy艂am inny fason sportowego stanika i tam pasowa艂 mi B :D ale wiem, 偶e to zawy偶ona numeracja by艂a, bo Pani m贸wi艂a. W ka偶dym razie zdziwi艂am si臋, bo B to na pewno nie jest ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ali
Go艣膰 Karolina, ten stanik z thriumpha to tri active. Jest super tez mam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lizz17
Karolina i Ali: no wlasnie tez probowalam znalesc te biustonosze i nie widze nigdzie. Sprobuje wybrac sie w najblizszym czasie do sklepu. Wlasnie wzielam prysznic i stwierdzilam ze troche lepiej wygladaja od wczoraj... Mysle, ze z dnia na dzien beda sie robic bardziej naturalne.. Oby. Ja tak stawiam ze to bedzie jakies 70D, 75C ten moj rozmiar:-) nie chcialam wielkich piersi tylko bardziej takie sportowe fajne cyce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Karolina
Tak, mo偶liwe, 偶e to TriActive w艂a艣nie :) Jest w sklepie Triumpha, najlepiej si臋 wybra膰. Jakby co to zam贸wi膮. A z tym rozmiarem to bardzo ciekawa jestem czy w 'niesportowym' rozmiarze te偶 b臋d臋 mia艂a d czy jednak c :P Ach ten kobiecy apetyt..Ledwie 2 tyg temu nie mia艂a nic, a teraz marudze, 偶e wola艂abym D :P hihih

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 usssia
Lizz17czy Ty mia艂a艣 po w Bielsku ?bardzo podobne zalecenia tz.wa艂ek mi臋dzy piersiami ,polytech wk艂adki ,bandaz,itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰jola
Karolina. Mi艂o czytam Twoje wpisy 偶e jeste艣 zadowolona. A jeszcze nie tak dawno prze偶ywa艂as co to b臋dzie. Ja mam konsultacje w sobot臋 i boj臋 si臋 偶e mi si臋 nie uda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Nina
Dziewczyny, mija dzisiaj 14 doba. Tydzie艅 temu czu艂am si臋 lepiej niz teraz. Co prawda wr贸ci艂am ju偶 do normalnego 偶ycia wi臋c si臋 nie oszczedzam, ale moja lewa piers ma sie 藕le. Od kilku dni bardzo mnie kluje przy najmniejszym ruchu. Jakby kto艣 mi n贸偶 wbija艂. Parali偶uj膮cy b贸l. Poza tym zadnych dolegliwo艣ci, obrz臋ku itp. Id臋 dzisiaj na ponadplanow膮 wizyt臋 do lekarza. Trzymajcie kciuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lizz17
Usssia, tak w Bielsku. Jestem bardzo zadowolona z kliniki i doktora. Slyszalam wczesniej duzo pozytywnych opini od znajomych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asylwetka
Cze艣膰,obudzona z nowymi piersiami ;-) jak na pierwsz膮 dob臋 nastanawia艂am si臋 na wi臋kszy bol, to jest w zasadzie dyskomfort i ograniczenia ruchowe, zle jedynie znios艂am narkoze,ale to nic dziwnego. Na ten moment mam za艂o偶one dreny, najpewniej do jutra,w klinice za艣 mam zosta膰 do pt lub sob. A cycuchy juz super, ale jakies male wyjd膮 si臋,czy kt贸ra艣 tak mia艂a? Nie wiem na pewno ile mam w艂o偶one ale wczoraj by艂a mowa o 400ml okr膮g艂e HP. Dzis b臋dzie dr to podpytam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M贸jcijon
czesc dziewczyny, dawno mnie nie by艂o, ale dzieci mi choruj膮 .. :( ALI, a to nie jest tak ze prawa piers boli bardziej i doskwiera bo jestes prawor臋czna, i t膮 stron臋 bardziej nadu偶ywasz? LIZ17, ALI i KAROLINA- mam pro艣b臋, czy wys艂a艂yby艣cie mi zdj臋cia? przed i po? Ja mam podobnie, 偶e mi dzieci wyssa艂y piersi. Na razie mam zdj臋cia PRZED, oby zadzwonili po tym 15.02 z terminem nowym.. :( tak chce 偶eby by艂o ju偶 po wszystkim, bo nie daje rady ju偶.. ci膮gle o tym gadam.. m膮偶 ma ju偶 dosy膰 tematu.. ale nie m贸wie o tym, bo mam jakie艣 ALE, - obawy (to zrozumia艂e- mam- owszem, boj臋 si臋 te偶 troc臋 wiadomo) ale no ci膮gle temat piersi jest w mojej g艂owie. O tych staniczkach triactive s艂ysza艂am ju偶.. na razie kupi艂am sportowy z firmy Etam, bo akurat by艂a promocja, kupilam D, zobaczymy czy s艂usznie.. Schud艂am z nerw贸w, nie mam apetytu.. to te偶 m贸j problem. Boje si臋, 偶e przez brak zdrowej diety i niewyspanie (z膮bkowanie u jednej, i wieczny kaszel u drugiej) bede mia艂a z艂e wyniki.. Przez t膮 niewiadom膮, kiedy i ile szybciej b臋dzie operacja chodz臋 poddenerwowana..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Karolina
go艣膰Nina, zabawne, bo 2 dni temu mia艂am dok艂adnie taka sam膮 obserwacje odno艣nie samopoczucie PO operacji: 偶e kilka dni po operacji by艂am bardziej "ruchliwa" ni偶 prawie 3tyg. po, czyli teraz :D Nie to, 偶eby mnie bola艂o, ale czasem co艣 zak艂uje no i brodawki zrobi艂y si臋 wra偶liwe. Wiem 偶e to wszystko przej艣ciowe - nie martwie si臋, obserwuje. Bior臋 Apap Extra od 3 dni i jest lepiej, a potem jako艣 z biegiem dnia leci. Ten "k艂uj膮cy b贸l" u Ciebie to a偶 tak dolegliwy??? Zaskoczy艂a艣 mnie :( Kurde, zapytaj swojego lekarza mo偶e, bo to nie ma na co czeka膰 chyba...ech Daj zna膰 co i jak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Karolina
goscjola: Dlaczego mia艂oby Ci si臋 nie uda膰? Masz na my艣li wyniki??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰gaga
hej dziewczyny ja juz jestem 5 tydzien po zabiegu ,dwa tygodnie po wroci艂am do pracy oszczedza艂am sie jak mog艂am ,nic nie dzwigam itp,a tak nadwyr臋偶y艂am miesnie,lewa piers tak mi da艂a wkosc ze bez ketonalu ani rusz ,d艂ugo mnie to trzyma艂o zrobi艂am USG wszystko ok z moim lekarzem jestem tylko na maila,uspokaja艂 ze to wszystko minie proces gojenia nie jest r贸wny ,teraz narazie od trzech dni mam spok贸j ,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Kaja
Hej dziewczyny, Mam do was pytanie. Ot贸偶 wa偶臋 49 kg, mam 161 cm wzrostu a obecny rozmiar biustu pe艂ne A, ma艂e B. Dziewczyny podobne budow膮 napiszcie jaki rozmiar implant贸w macie zrobione? Zale偶y mi na naturalnym wygl膮dzie i nie wiem jaki rozmiar powinnam wybra膰 (250 czy 300 ml okr膮g艂e Mentor) :)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny mam pytanie. Ot贸偶 jestem do艣膰 drobna. Wa偶臋 49 kg, 161 cm wzrostu, piersi pe艂ne A, ma艂e B. Zastanawiam si臋 nad rozmiarem implant贸w (250 lub 300 ml okr膮g艂e mentor). Je偶eli jakie艣 z Was s膮 podobne budow膮 to napiszcie jaki rozmiar mia艂y艣cie dobrany. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kejsi_ja
a teraz jak si臋 czujesz gaga? Daj zna膰 koniecznie czy Ci臋 jeszcze boli co艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MeGi1985
Lizz i ussia ja te偶 w Bielsku cycuchy robi艂am :-) ale ten 艣wiat ma艂y ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ali
Mojcion podaj maila :) mnie ta prawa dzi艣 mocno bola艂a, taki b贸l ci膮gni臋cia jakby szew, pa艂acy b贸l. Bior臋 ketanil. A fakt jestem peaworeczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beti48
asylwetka - ale masz super , jeste艣 po , wracaj szybciutko do zdrowia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ali
Mojcion doskonale rozumiem Twoje obawy. Ka偶da z nas je mia艂a :) ja mam 2 dzieci i bardzo sie ba艂am ze cos mog艂oby p贸j艣膰 zle... Ro偶ne rzeczy przecie偶 sie mog膮 zdarzy膰. Mi pomog艂a modlitwa i pozytywne my艣lenie. Wybra艂am sprawdzona i pewna klinik臋. Ograniczy艂am ryzyko do minimum. Ba艂am sie bardzo, nawet nie samej operacji ( Po dw贸ch cesarkach nie straszny by艂 mi b贸l) co samej narkozy( cho膰 nie by艂o powodu, bo wszystko bardzo sprawnie przebieg艂o). Cho膰 na pocz膮tku, po operacji by艂 p艂acz i 偶a艂owanie po co to zrobi艂am... To po zdj臋ciu szw贸w, kiedy mog艂am d艂u偶ej sie im przyjrze膰 to wszystko min臋艂o... Jestem mega zadowolona, efekt jest cudowny i wiem ze bedzie jeszcze pi臋kniejszy m贸j nowy biust ( narazie jestem jeszcze lekko opuchni臋ta) ta operacja to najlepiej wydane pieni膮dze :) faktycznie, troch臋 偶a艂uje ze nie zrobi艂am tego wcze艣niej... A moze to i lepiej, bo dzieciaki wykarmione :) nic sie nie b贸j, my艣l pozytywnie!!! Bedziesz mia艂a pi臋kne cycki :) bedziesz czu艂a sie lepiej, bardziej atrakcyjnie. Lato jest nasze dziewczyny!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beti48
go艣膰Ali , mog艂abym te偶 zobaczy膰 Twoje fotki beatka3737@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beti48
go艣膰Ali _ to cudownie ,偶e czujesz si臋 艣wietnie , 偶e jeste艣 zadowolona :) czy mog艂abym te偶 zobaczy膰 Twoje fotki ? beatka3737@interia.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ali
Asylwetka ja mia艂am identycznie, najpierw wydawa艂y mi sie jakie艣 takie ma艂e, pozniej jednak za du偶e... Teraz uwa偶am ze sa super :)

Udost臋pnij ten post