Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Gość gośćjusta
Ok, zadzwoniłam dzisiaj do pielęgniarki i powiedziała ze to normalne ze ktoras strona boli bardziej. Najgorzej jest mi się położyć i wstać z łóżka ale to był dopiero 2 dzień po zobaczymy jutro mam nadzieje ze ból będzie coraz mniejszy.

Gość gośćAda
justa to przynajmniej jesteś spokojniejsza :)

Gość gośćAnia
Hej. Jestem 2 miesiące po operacji, dr Charazinski , 295 allergan anatomiczne. Na początku byłam bardzo zadowolona z rozmiaru a teraz są już małe :/ żałuje bardzo ze nie zdecydowałam się na troszkę większe . No i wcześniej asymetrii nie było widać, a teraz prawa pierś już bez opuchlizny a lewa sporo większa :( i lewa tez dłużej mnie bolała , tłumacze sobie wiec ze dłużej się goi , ale już 2 miesiące minęły . Lekarz tez mówi ze się wyrówna ale boje się ze tak zostanie. Czy któraś z Was miała podobnie i to jeszcze się wyrównało? Pozdrawiam :)

Gość gość222333
Hej dziewczyny :) jestem przed op . Operacje mam na 25kwietnia na godz 16 w Stadmedica w Bydgoszczy u prof Witmanowskiego. Mam wybrane implanty okrągłe Nagora 300ml pod mięsień. Obecnie mam rozm A/B :( Czy jest ktoś tutaj kto zamierza sie tam z operować ?lub się tam operował? Co sądzicie o tej firmie Nagora?

Gość gość65
Dziewczyny ja mam w tym tygodniu operacje . Lekarz kazal mi zrobic dzien wcześniej badanie krwii i USG . Pamietacie czy przed operacja musialtscie zmyc makijaż i paznokcie ? Troche sie stresuje ale wiem , że bedzie dobrze :)

Gość veldife
Dziewczyny, kogo polecacie we Wrocławiu i okolicach?

Gość gość
Czy któraś robiła teraz piersi u Muraszko Kuzmy z 3 miasta ? Ile on bierze za powekszenie ? Chodzi mi o okragle. Ja ogolnie nie boje sie operacji bo bedzie to moja druga w grudniu robiłam nos.

Gość Kasia092
Cześć dziewczyny, na wrzesień chciałabym się umówić na konsultację do lekarza w sprawie powiększania biustu. Moje pytanie brzmi czy jest jakaś dobra klinika/ lekarz w Warszawie, który wykonuje taki zabieg w znieczuleniu miejscowym?? Wizja narkozy mnie przeraża, nie jestem w stanie przezwyciężyć tego strachu i odkładam i odkładam te konsultacje. Może ktoś coś wie ? :)

Gość Kasia092
Cześć dziewczyny, chciałabym się umówić na konsultację w sprawie powiększania piersi. Jednak jest małe ''ale'' ...bardzo boję się narkozy, jest dla dla mnie strach nie do przezwyciężenia. W związku z tym przekładam i przekładam te konsultację. Więc moje pytanie brzmi : Czy jest jakaś zaufana klinika/ lekarz, który wykona taki zabieg w znieczuleniu miejscowym? Pozdrawiam

Gość gość
Witam, Planuje również wykonać zabieg. Mam małe B lekarz proponuje mi 300 lub 320 coś.. Proszę opiszcie mi reakcje swojego otoczenia czy z marszu wszyscy widzieli co zrobiliście. Nie chce wszystkim tłumaczyć co zrobiłam po co zrobiłam za ile gdzie. Chce to zrobić sama dla siebie i swojego lepszego samopoczucia.

Gość gość
Witam, jestem przed zabiegiem w zasadzie ustalony termin badania zrobione ale mój mąż właśnie mi uświadomił ze będę musiała zmierzyć się z otoczeniem. Jakie u was były reakcje rodziny znajomych? Należę do osób które najchętniej zachowałyby to dla siebie. Nie chce tłumaczyć po co to zrobiłam gdzie za ile i ze w ogóle. Czy u was od razu każdy widział zmianę? Proszę o wasze przeżycia.

Gość Magdaaa111
Magda33335 - jestem dzień po operacji u dr. Witwickiego. Mam 325 mentor okrągłe. Wyjściowe a/b. Trochę boli ale bardziej czuje rozpychanie i ciągnięcie niż ból. Z drenów jeszcze się sączy więc pewnie jeszcze ze 2-3 dni z nimi pochodzę. Najgorsze jest spanie na plecach, tym bardziej, że całe życie spałam na brzuchu. Jeśli chodzi o samego dr - polecam :)

Gość gość
Hej We wtorek 17.04 mam operacje. Boje sie ile czasu będę dochodzić do siebie tym bardziej że 16 dni po operacji lece samolotem na Komunię, i chce być już w miarę na chodzie :) Padło pytanie o otoczenie. U mnie wie tylko moja przyjaciółka nie chwalę się na lewo i prawo bo nie widzę sensu. Myślę że az tak nie bede się rzucać w oczy w ubraniu :p

Gość gość
hej a czym pielęgnujecie biust? Powiedzcie mi czy używałyście już serum z ? Bo chce zamowic a nie wiem czy warto ;)

Gość gość
Hej napisz jak poszedł zabieg i jak się czujesz?

Gość gość xxx
jeśli chodzi o dochodzenie do siebie to sam ból dla mnie nie był problemem jednak dostałam antybiotyk, który mnie tak osłabił, że przez prawie miesiąc byłam bez sił, po tygodniu od operacji złapałam infekcję wirusową...i tak się wszystko nieszczęsliwie poskładało. Jeśli chodzi o otoczenie to ja nie chwalę się na prawo i lewo, ale też nie ukrywam. Miałam operację w zimie więc tak się złożyło, że pod ubraniami w ogóle nie było widać różnicy. Nawet przyjaciółka, która wiedziała o operacji pytała czy jestem zadowolona, bo ona spodziewała się że będzie więszy efekt "wow". Ale fakt fatkem ja od zawsze miałam mikro cycki i nosiłam "puszapy", żeby przynajmniej pod ubraniami przód różnił się od pleców... Ja wychodzę z założenia, że nie ma co się chwalić na prawo i lewo ale tez nie ma co ukrywać bo się zaczynają spekulacje, "dochodzenie prawdy", plotki itd ;) Ja akurat mama w nosie co ludzie o mnie myślą i mówią. Jak ktoś pyta to odpowiadam prawdę, gdy widzę konsternację pytam "masz z tym jakiś problem, boli Cię to? bo ja nie mam problemu a ból mi już przeszedł"

Gość gość
Dzięki za opisanie swoich doświadczeń :) jakie masz implanty?

Gość gość xxx
jeśli pytanie jest do mnie to mam mentora 275ml chociaż nastawiałam się na 300 ...ale długa historia czemu tak wyszło. Jestem mega chudą i drobną osobą, przed ciążami miałam bardzo małe cycki , po ciążach i łącznym karmieniu ponad 3 lata nie zostało z moich mikro cycków nic... Teraz mam takie fajne pełne B, w niektórych rozmiarówkach nawet małe C... Wyglądają "naturalnie"[tak, wiem, że to absurd pisać o silikonach-naturalne dlatego dałam w cudzysłów ] do mojej sylwetki (niska, chuda, szkapa). Większe piersi miałam w pierwszej ciąży... więc ten rozmiar mi odpowiada . Nie chciałam efektu "idą cycki a za nimi jakaś dziewczynka" Teraz, gdy zrobiło się cieplej na dworze, i można ubrać się mniej pacyfikująco, efekt jest fajny :) Niby nie rzuca się w oczy ale też nie muszę się stresować, że prawie pusty stanik się przesunie i będzie widać, że nic tam nie ma ;)

Gość gość
dziewczyny a co Waszym zdaniem jest najlepsze na blizny? I kiedy zaczęłyście je smarować? po 4 tygodniach? A może plasterki? jeśli tak to jakich używałyście?

Gość IzaZet
Hej laseczki, jestem tydzień po :) Na razie mam stożki... :( Kiedy Wasze piersi stały się ładnymi kuleczkami? :) Pozdrawiam, Iza

Gość Magdaaa111
Hej, podbijam temat - również jestem ciekawa ile czekałyście na końcowy efekt pięknych piersi? :)

Gość gość
Xxx Dokładnie tez nie chce mieć wielkich nienaturalnych cycków. Zależy mi na apetycznych piersiach które będą ładnie prezentowały się w kostiumie i przy sukienkach z dekoltem. Mam nadzieje ze wszyscy od razu nie zauważa bo mam bardzo konserwatywna rodzine :/

Gość Mirellakl
Witajcie ja mam zabieg w czerwcu zaliczka wpłacona a mnie ogarnia lek przed zabiegiem mimo ze jeszcze 2 miesiące. Ile dochodziliście do siebie? Jak poprzedniczka tez zastanawiam się czy uda się to jakoś ukryć jestem mama po wykarmieniu 2 dzieci moje piersi zmalały jeszcze bardziej chociaż zawsze były mizerne :/ czy da się ukryć operacje? Czy wszyscy będą widzieli co zrobili i muszę poprostu przygotować się na setki rozmów na ten temat?

Gość gość
szczerze mówiąc mi w kazdej klinice w której pytałam o taką operację odradzano branie terminu późna wiosna/lato ze względu na to, że gorzej się goją rany (człowiek się poci itd) . W dodatku w takich miesiącach trudniej jest się kamuflować ;) Na początku nie ubierasz sexi staników tylko chodzisz w medycznym w dodatku na początku z pasem ;/ więc o kieckach czy fajnych bluzkach lepiej zapomnieć;)

Gość gość xxx
a i dziwi mnie aspekt zaliczki? Wy też płaciłyście? Pytałam w 3 klinikach i w żadnej nic nie wspomniano o zaliczce! Zdecydowałam się na jedną z tych 3 klinik (i bardzo żałuję) i też nie pobrano ode mnie zaliczki. Potwierdzeniem dla nich był fakt, że wysłałam wyniki badań...

Gość gość
Ja pytałam w dwóch i chcieli 20% zaliczki rezerwując termin co do terminu masz racje czerwiec mało dobry termin jeśli chodzi o gojenie ale mam nadzieje ze przeżyje.

Gość gość
Hej Jestem juz po operacji (wtorek) w dzien operacji byłam otumiona narkozą wiec prawie przespałam do wieczora. Najgorsze było wstawanie z łóżka mimo że miałam pozycje pół siedzacą. Nawet orawrcie drzwi od wc a nawet zapalenie światła sprawiało ból w klattce (mieśnie) na drugi dzień rano tak samo nawet napisałam do M że bedzie ciezko :( ale po poludniu juz było o niebo lepiej. Ruch rąk ograniczony bardziej dyskomford niz ból wiec jestem mile zaskoczona że nie jest tak źle w domu koło siebie zrobię ;) robie duzo wiadomo nie wszystko ale spodziewałam sie czegoś gorszego . Jestem mega zadowolona

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się