Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska jest beznadziejnym krajem

Polecane posty

Gość gość

Tak sie dziwie, dlaczego ludzie tutaj tkwia cale zycie pomimo narzekan. Niektorzy w ogole sie nie przyznaja do tego,ze jest im zle,udaja nawet przed soba.Innym wszystko jedno,zero ambicji. Jeszcze inni - jak wyzej - narzekaja a nic z tym nie robia. Nie podoba mi sie taka mentalnosc, rozumiem ograniczenia niezalezne od nas,ale tak naprawde to maly procent. Wiekszosc z nas jest w stanie wiele dla siebie zrobic, wystarczy chciec. Wlasnie to lenistwo polakow, mentalnosc mnie doluje najbardziej. Nic dziwnego,ze nikt nas nie lubi... Jakby tego bylo malo wszedzie robia z nas idiotow,a moze tacy jestesmy?Dajemy sie dymac z kazdej strony, zero myslenia, inteligencji. Kraj szary,brudny, maly.. beznadzieja, ja stad wlasnie wybywam i zycze wam tego samego :D

Gość gość
Dobrze zauważyłeś gościu, żę polacy to leniwy naród.Leń i złodziej, nad jednostką trzeba stać z przysłowiowym batem by coś zrobiła. No weźmy np. dzisiejsze prywatne firmy budowlane czy jakikolwiek inne usługowe. Gdy nie ma z nimi w pracy właściciela firmy zaraz robią balangi / piwko i alkohol na pierwszym miejscu, obijają się , wydłużając czas pracy, patrzą tylko by coś ukraść/. Jeżeli zamontują kamery by ich obserwować trochę czują respekt by nie stracić pracy. Bałaganiarze, zero organizacji pracy. Polak potrzebuje tylko nakazów i zakazów sam od siebie nic nie zrobi dobrego.