Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zacofana biedota z Polski B zagłosowała na Dudę

Polecane posty

Gość gość
gość dziś jak wygra Duda to nie będzie czego szukać w tym kraju smutas.gif x A teraz niby jest czego szukać??? Miliony wyjeżdżają, tylko Ci, którzy dorobili się układów za komuny zostają i mają się dobrze.

Gość gość
mi jest dobrze za rządów po - dziecko i tak posłałam do szkoły wcześniej, podatków nikt wam nie obniży już, a fala emigracji to dopiero się zacznie, jak jarek pójdzie na wojnę z putinem

Gość gość
ps. i nigdy nie miałam umowy śmieciowej - zawsze na etat (nie pracuję w urzędzie, bo zaraz mi ktoś to wytknie)

Gość gość
Jarek głupi nie jest, tylko media go takim robią, podobnie rydzyk, z którym są w układzie. Myślicie, że rydzyk by ryzykował, skoro taki majątek ma? Etat ja też mogę mieć, w mięsnym za najniższą krajową, ale nie o to chodzi, a własnie o te urzędy, czy większe firmy, gdzie rządzą krewni i znajomi królika, który akurat jest u władzy. A dzieci możesz sobie posyłac nawet w wieku 2 lat do szkoły, ale ja nie chcę, więc powinien być przynajmniej wybór. Stary system był dobry, tylko trzeba zmienić program nauczania.

Gość gość
Skoro Jarek nie taki głupi, to dlaczego jego rząd nawet jednej kadencji nie przetrwał? Przecież on już był u władzy i co zrobił? Miał też brata prezydenta. Mogli wszystko, a kadencji nie wytrzymał JEDNEJ! Czemu zapominacie że on też już miał szansę i nie wykorzystał jej? To nie jest nowy człowiek, a wy gadacie o nim, jakby dopiero nie wiadomo co miał osiągnąć.

Gość gość
są wyniki z 50 okręgów różnica 2% nie aż tak źle, da się to naprawić w drugiej turze