Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czekałem i ją straciłem.

Polecane posty

Gość gość
Bzdury gadacie sa nieruchome jak u lalki i maja dziwny wyraz. Nie mam hipochondrii wiem ze się jej nie podobam. Stara się być miła ale to wychodzi sztucznie nienaturalnie. Cala geba jest zmieniona uwierzcie mi. Powiedzcie mi lepiej jak się z nia umówić na jeden jedyny raz i wyznac jej co czuje. Chce to zrobic przrd śmiercią a będziemy się widzieć 2 ostatnie razy.

Gość gość
Mowie ci ze sa takie same slepa nie jestem a wrecz bardzo wnikliwa moze gorzej sie czujesz i tyle, reszte sobie dopisujesz,fizycznie oczy nic się nie zmieniły a to ze masz pusty wzrok to sorry zalezy od psychiki lepiej jej nie mow bo mozesz jeszcze jej obrzydzic siebie i wspomnienia po tobie

Gość gośćznajomaT
normalnie,zapytaj się jej czy możecie porozmawiać na spokojnie bo chciałbyś jej coś powiedzieć :-) jak się zgodzi zaproś ją gdzieś i wtedy możesz jej powiedzieć coś miłego albo wyznać swoje uczucia albo zapytać o coś

Gość gość
ale idiota z ciebie.masz bardzo seksowne oczy,moglabym sie w nich zakochac.takie pociagajace.chyba z deklem masz cos nie tak.ze szukasz w sobie wad.