Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubiękiedy

Ptyś nie smakował?

Polecane posty

Dzięki Doktorku :) Gościu, to już było :D x Często się tak zdarza, ze w złości mówimy złe rzeczy. Niestety nie każdy potrafi o nich zapomnieć. Mnie kiedyś "złe słowa" prześladowały baaardzo długo. Jestem cholernie pamiętliwa :P Wiem, ze to wada :)

...generalnie swoje robi podświadomość. Te wszystkie wypowiedziane w kłótniach ...o jedno za dużo słowa, powodują, że bez cenzury świadomości odkładają się gdzieś z "tyłu głowy" lepiąc w nas skorupę która z czasem coraz bardziej oddziela ... ...celowo pisze o cenzurze świadomości, bo ona (świadomość) wie, że to powiedziane w nerwach, że tak na prawdę on/ona tak nie myśli itp. ...tymczasem podświadomość nie ocenia, robi stopklatki i składuje ....

Tak i wtedy to sztuka zacisnąć zęby i nie oddać równie boleśnie. x Dooobra koniec tematu bo się smętnie robi i co gorsza obawiam się o to, że nie osiągnę celu dziś :P

No to się cieszę, że Cie uszczęśliwiłam chociaż troszkę ;) (zdaję sobię sprawę, że bez szpilek zdjęcie jest niedoskonałe )

Gość gość
Ladne piersi :)

tylko to sztuczne tipsy.... nawet nie chcialo jej sie ich opilowac by nie bylo widac tego "cypelka" :O to juz jest niechlujstwo.

Gość gość incognito
Kotka przyjrzyj się dokładnie dłoniom;-)

Gość gość
Kotka, ślepoto :D To są parówki :P

Gość gość
Obama i Sarkozy najlepsi :D

no tak.... a ja patrzylam na paznokcie... i poniewaz od razu rzucilo mi sie te"cypelki" juz dalej nie patrzalam :D :D :D shame on me.....

Gość gość
Patrzylam,a nie patrzalam kotka :p

Gość gość incognito
a propos kłótni małżeństwa wg mnie (autopsja:-) )to wygląda tak http://m.jbzd.pl/obr/256777/klotnia-z-laska Niewiem ale zdjęcia w necie odzwierciedlają dużo z naszego życia. Jak sądzicie?

to w takim razie , ze mna cos nie tak bo gdy sie kloce: nigdy nie wracam do tz"najwiekszych przebojow", jak rowniez nie uzywam wyrazen, zdan, ktorych bym nie uzyla na spokojnie, raniacych. a jak jestem wsciekla to... wsiadam do czolga i jade przed siebie....

A ja nie odpowiem bo mam tu za słaby zasięg by bez buntu telefonu i pozostając w cierpliwym uśmiechu otworzyć te obrazki :D

A ja nie odpowiem bo mam tu za słaby zasięg by bez buntu telefonu i pozostając w cierpliwym uśmiechu otworzyć te obrazki :D