Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

O:-D:-D:-D Jak ja lubię,gdy facet jest lekko podk****ony.Czuję wtedy ogromną potrzebę przetworzenia tych emocji na coś twórczego.Język w ustach mi się plącze i nie mieści przy tym na miejscu.:-p

Gość Słonik z naftą
Cze wszystkim :D

Na oku to może mnie mieć.Ja go też mam i patrz teraz.:-p:-p:-p Słoniu czy stałeś się koniem?:-D

Nie będę taka znów zaborcza.:-D Słoniowi wścieklizny chcę trochę w krew wpuścić,bo jego metody mało skuteczne...:-p

O nafcie nic nie wiem,bo nie chciałeś słoniu mi wyjaśnić,jak grzeczna jeszcze byłam.Nie mieszam substancji nieokreślonych z moimi sokami.:-p PSuju ty mi tu znów na d***e nie przysiadaj.Wolę ją oglądać.:-DEh no,mieszasz jak nikt,a ja walczę.:-):-p

Kciuki trzymać i to własne?Ale mi zajęcie wymyśliłeś:-D Tak jak piszesz,zechce to wpadnie.:-) PSujuuuuu!Bo zamiast całusa,ugryzę.Wbiłabym się w ciebie tak,żebyś piszczał.:-p

O kurcze.:-D Wywaliło mi posta....może i dobrze,skoro mi się dziś język plącze?;-):-p PSuju ty się nie musisz podstawiać,ja cię wyobracam po swojemu.:-D

Luizie odpuścili widać tylko na urodziny.Cieszyć się,czy płakać?:-( PSuju to ty jesteś rozpieszczany.Wiesz,zawsze chciałam stanąć za zasłoną i patrzeć z boku na kogoś w intymnej sytuacji.Właśnie o ttm pomyślałam.Zatkaj mi usta.:-p

Coś ci się słoni nie podoba?Może moja paplanina?:-)Muszę cię zmartwić,ja nawet jak usta mam zatkane,to gardłowo wciąż dźwięczę.:-D

Słoniu staram się bardzo nie zwracać na siebie uwagi,bo takie okoliczności psują mi myśli.Lepiej nie myśl o tym,bo i tak ci wyobraźni zabraknie.👄