Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kasy w kopoerte na koumnie

Polecane posty

Gość gość

jutro mam podwojna komunie. siostry cirka oraz kuzyna. oczywiscie siostra zaprosila a kuzyn nie. wiec jak to rozegrac. siostry corce dam 200zł a kuzynowi symbolicznie 50zł. czy tak moze byc?

Gość gość
Kuzynowi nic.

Gość gość
nic nie dawac 2 dziecku

Gość FAJNIE JEST
Daj kasę dziecku siostry, kuzyna dziecko nie powinno Cie interesować skoro nie jesteś zaproszona.

Gość gość
wspolna komunia. impreza w lokalu.

Gość gość
Komunia wspólna, a nie dostałaś zaproszenia od kuzyna? To mega niedopatrzenie ze strony Twojego kuzyna. Nie wiem naprawdę, co bym zrobiła na Twoim miejscu. Niezręczna sytuacja bardzo. A reszta gości też jest tak dziwnie zaproszona?

Siostrze córce daj - prezent / kopertę , jak planowałaś. A dla tego drugiego dziecka ....dałabym bombonierkę :P

Gość gość
nie dostalam i moja ciotka tez nie.

Gość gość
W tej sytuacji dziecku kuzyna daj bombonierke, jak napisał gość wcześniej.Kasy nie musisz dać skoro nie otrzymałaś zaproszenia.

Gość gość
Tylko bombonierke drugiemu dziecku, a jeśli można zapytać dlaczego nie dostałaś zaproszenia? Skloceni jesteście czy jak?

Gość gość
Kuzyn powinien mieć w takim razie osobno imprezę, no bo jak to tak, że goście wspólni, a zaproszeń się nie dostało? Ja nie dawałabym kasy temu drugiemu dziecku, ewentualnie kartkę i bombonierkę. A czy siostra też nie dawała zaproszenia gościom kuzyna?

Gość gość
mysle ze nie. wiekszosc gosci jest wspolnych. oni sie miedzy soba dogadali.

Gość gość
i przed chwila dostalam od kuzyna zaproszenie. jest za granicy i w czoraj przyjechali, nie mam kasy a to 2 dzieci. ile wytpada dac 2 doroslych i 1 dziecko

Gość gość
Mhhh, no powiem tak, koszty organizatorzy sobie dzielą, ale goście mają dawać podwójne prezenty? Dziecko kuzyna to dalsza rodzina, daj raczej symboliczna kasę/prezent.

Gość gość
Ale głupi pomysł z taką łączoną komunią.Koszty przyjęcia dzielą po połowie,a goście mają podwójnie wyskakiwać z kasy lub prezentu:O bardzo duży nietakt

Gość gość
A co mają zrobić jak Komunia wypadła tego samego dnia, a większość gości jest wspólna? To fajny pomysł.