Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek221

Jak powiedziec rodzicom że mam Pana?

Polecane posty

Mam problem. Mam 17 lat i nie miałam wcale chłopaka. A ostatnio poznałam przez internet chłopaka który lubi BDSM ja tez zawsze lubiłam i z nim jestem od 6 miesięcy. Ale on jest moim Panem a nie chłopakiem. A rodzice szczegolnie mama ciagle mowia "Chcemy poznac twojego chlopaka" masakra mam z nim fotke na tapecie laptopa i moja matka mi laptop przeglądała. A teraz mam hasło. Ale ona ciągle mowi że mam jej go przedstawić boje sie że coś już podejrzewa

Gość gość
Jak im powiesz, to będziesz miała szlaban

Gość gość
haha kretynka

Gość gość
jesteś nienormalna czy co? twoja matka na pewno nie chce wiedzieć co robisz ze swoim panem

widzisz a ja zadnych fotek na portale spolecznosciowe z kobietami nie wstawiam... :P wszystkie mam odpowiednio zabezpieczone i schowane... :D:p

Ale my mamy takie normalne tylko przed lustrem np. Ostatnio w szkole jak mieliśmy zajęcia w prac.gastron (bo jestem w Technikum) to się zwolniłam i koleżanki mnie z nim widziały to też sie pytały czy to mój chłopak czy przyjaciel

Gość gość
za dużo greya się naczytałaś :)

Jesteś beznadziejna. Skoro wstydzisz się przedstawić go rodzicom to po co się z nim spotykasz?

bo sie boje że powie coś dziwnego? np jak zapytają jak sie poznaliśmy albo coś czego wcześniej nie ustalimy? i co powiem że na czecie BDSM_BDSM onet? oni lubia o wszystko pytać szczegolnie ze myśla że to moj pierwszy chłopak

powiedz im zanim go zaprosisz, bo widok córki jedzącej podczas rodzinnego obiadu z miski do której wpada to, co jej "Panu lol" nie smakowało może ich trochę zszokować:D

albo Ty może jesz po tym jak już Pan przetrawi.. no nie wiem, są różne stopnie wtajemniczeniaXD

wiesz co az tak zle nie jest on umie sie zachowac normalnie kulturalnie nie pisz tak bo ja z żadnej miski nie jem!

Gość gość
Ja nie wiem jak powiedzieć mamie, że mam sukę.

Gość gość
lepiej ich uprzedź, bo jak zobaczą, że każe ci warować pod stołem albo szczekać, a ty to posłusznie wykonujesz to jeszcze pomyślą, ze zwariowałaś...

on umie sie zachowac normalnie kulturalnie nie pisz tak bo ja z żadnej miski nie jem! x z podłogi?:(

tak jest ale tam jest dużo osob ktore tylko udaja że chca na real sami napaleni masakra najpierw sie dowiedzcie co to bdsm a potem odpowiadajcie

Z podłogi to jak zasłuży pewnie. Chory temat chore relacje, sp******iłaś sobie poczucie własnej wartości i tego jak powinna wyglądać prawdziwa miłość jakimś panem.

Gość gość
jak czytam czasem o tych panach czy paniach to nie wiem czy śmiać się czy płakać :D nigdy nie zrozumiem jak ludzi coś takiego może jarać, przecież to żenujące, infantylne bawienie się się w małą dziewczynkę albo małego chłopca (zależy kto jest uległy)

To nie jest chora relacja! i to wcale nie wyklucza milosci.. ja zawsze moge z nim porozmawiać jak mam jakiś problem on mnie rozumie.. bo jesteśmy w podobnym wieku nie ma jakiejś duzej roznicy miedzy nami

dziecko albo w psa, przepuszczanie prądu przez ciało niewolnika, cewnikowanie, kazanie jedzenia odchodów i moczu, lewatywa z moczy, ściskanie do czerwoności narządów na fotelu ginekologicznym...