Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek221

Jak powiedziec rodzicom że mam Pana?

Polecane posty

Gość gość
23:21 Niestety nie zgodzę się z tym do końca. Pewne preferencje mamy w sobie. Upokarzanie raczej nie ma tutaj nic do rzeczy. Może to być np osobnik, który potrzebuję kogoś silniejszego od niego psychicznie. Uległe, czy ulegli to bardzo często w środku mocno wrażliwe istoty, które łatwo zranić. Nieraz z kompleksami, ale też wrażliwi na bodźce, czują więcej niż przeciętny kowalski i potrzebują silniejszych doznań w seksie.

Nie ale jak zadaja jakieś pytanie o nas? nie jestem w stanie wszystkiego przewidzieć on wie że sie kłóce czasem z rodzicami o to

Nieraz z kompleksami, ale też wrażliwi na bodźce, czują więcej niż przeciętny kowalski i potrzebują silniejszych doznań w seksie. x jak potrzebują silniejszych doznań to chyba czują słabiej, jakieś to nielogiczne co piszesz. pewnie jesteś z tej sekty i się wybielasz:D

No i wszystko jasne. Nawiasem mówiąc, właśnie dałaś do zrozumienia, że jesteś nienormalna, bo nie stosujesz interpunkcji. A czasem przecinek robi różnicę!

np. jakie pytanie miałoby ujawnić, że jesteś jego emocjonalnym kibelkiem? mamełe pyta o pozycje?

ja też potrzebuję silniejszych od siebie osób, tak generalnie się otaczam, a jednak nie daję siebie bić i nasrać do ryja, więc to żaden wyznacznik;)

Ostatnio Pan wywiózł mnie w głąb lasu i kazał rozebrać się, ustać przy drzewie, wyciągnąć jedną nogę do góry i załatwić się.... a potem biegać, a raczej kręcić się na czworakach wokół własnej osi, po tych siśkach, radośnie poszczekując... Nie wiecie nawet jakie to było eksajting...

np. jakie pytanie miałoby ujawnić, że jesteś jego emocjonalnym kibelkiem? mamełe pyta o pozycje? Nie jestem zadnym kibelkiem bo po za lozkiem ma do mnie szacunek nie chodzi o to że sie dowie o tym bdsm ale o to ze domysli się ze cos jest nie tak

jak poza łóżkiem jesteście normalni to jak ma się dowiedzieć, że coś jest nie tak? uprawiasz seks przy mamusi? ja coś widzę, że Twoje otoczenie też nie za zdrowe....

Gość gość
"jak potrzebują silniejszych doznań to chyba czują słabiej," i tutaj broken ma rację, więc skończ to pieprzenie o rzekomej wielkiej wrażliwości na bodźce, bo właśnie jest odwrotnie

Gość gość
jak potrzebują silniejszych doznań to chyba czują słabiej, jakieś to nielogiczne co piszesz. pewnie jesteś z tej sekty i się wybielaszsmiech.gif X Akurat miałem na myśli odczucie doznań. Nie rozumiesz. Taki osobnik, potrzebuje silniejszych doznań, ponieważ jego stopień wrażliwości się tego domaga. To jest trochę sprzeczne, ponieważ silnie wrażliwy może odczuwać przyjemność z ogromnych dziwactw dających mu coś więcej, niz zwykły akt seksualny.

Gość gość
Widocznie jesteście niedoukami, skoro nie wiecie, że silna wrażliwość domaga się silniejszych stanów. Pierwszy odkrył to nie jaki pan De Sade.

Akurat miałem na myśli odczucie doznań. Nie rozumiesz. Taki osobnik, potrzebuje silniejszych doznań, ponieważ jego stopień wrażliwości się tego domaga. x bo jest wysoki, ergo nie są wrażliwi. czy jak ja mam niski próg bólu do włożenie palca w imadło pomoże? x To jest trochę sprzeczne, ponieważ silnie wrażliwy może odczuwać przyjemność z ogromnych dziwactw dających mu coś więcej, niz zwykły akt seksualny. x no włąśnie, to jest sprzeczne, więc nie piertol, że ludzie z sekty bede cośtam są wrażliwsi, bogatsi, bardziej wykształceni, z lepszym dzieciństwem od normalnych ludzi i srają fiołkami:D po prostu przestań :D

ja jestem osobą bardzo wrażliwą i nie wymagam cewnikowania. wyjaśnij mi, dlaczego powinnam. no mówiłam, bdsme oszołomełe są bardziej wykształcone, bo czytają zbokola literatury francuskiej:D :D

Gość gość
ble ble ble nie dopisuj ideologii do chęci upokarzania czy do chęci bycia szmatą chodzi o zwykłe pozbycie się jakichś tam kompleksów, o naprawienie ego i tyle

Gość gość
"Widocznie jesteście niedoukami, skoro nie wiecie, że silna wrażliwość domaga się silniejszych stanów. Pierwszy odkrył to nie jaki pan De Sade. " haha teraz to pojechałeś :D sade "wrażliwym" :D to był nie tylko sadysta, ale i psychol, narcyz, gwałciciel i skrajny szowinista no wzór wrażliwości po prostu :D

Gość gość
To już sprawa indywidualna. Też uważam się za osobę mocno wrażliwą. Tylko nie sprowadzaj wrażliwości do czynienia dobra, bo to nie o to tutaj chodzi. Tylko o wrażliwość ogromnej wyobraźni, coś co posiadają artyści, filozofowie itp. Osobnik wrażliwy nie oznacza przecież też dobrego człowieka.

de Sade był takim po prostu skandalistą, libertarianinem i to chodziło, by szokować. dzisiaj już takie podejście nikogo nie zachwyca, dziś jest to oznaka grafomaństwa, wtedy był szał na to.

Gość chłopczyke
też lubię te klimaty mmmh

Gość gość
O k***a :D Idź spać człowieczku. Badacze badali czaszkę Markiza, i odkryli, że był człowiekiem o wrażliwym charakterze, bo takim był, tylko ty nie umiesz rozróżnić tego znaczenia.

artyści, filozofowie itp. x no mówiłam k***a:D bdsmowcy to osoby SKRAJNIE zakompleksione, jak nie na niewolniku, to właśnie pisząc absurdy o filozofii i artyzmie ich nędznych teatrzyku muszą sobie podbić ego

O k***a smiech.gif Idź spać człowieczku. Badacze badali czaszkę Markiza, i odkryli, że był człowiekiem o wrażliwym charakterze, bo takim był, tylko ty nie umiesz rozróżnić tego znaczenia. x dawno nic mnie tak nie rozbawiło:D

Gość gość
a mnie kręcą takie zabawy,a poza łóżkiem jestem osoba bardzo wrażliwą. W czasie seksu natomiast lubię skrajne uczucia i przekraczania granic, całkiem możliwe że to przez jakąś traumę w dzieciństwie :D ale przecież krzywy tym nikomu nie robię (ewentualnie trochę siniaków i zadrapań), nie wiem jaki macie z tym problem.

Gość gość
dawno nic mnie tak nie rozbawiłosmiech.gif x Tłumacz to sobie swoim brakiem wiedzy. ;) Wrażliwy nie oznacza dobry.

właśnie to jest obraz tej grupki społecznej. myślą, że są intelektualną elitą. a są intelektualnym szambem. coś jak wyborcy peło.