Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek221

Jak powiedziec rodzicom że mam Pana?

Polecane posty

Gość gość
Gosiaczek221 dziś żal mi was skoro myślicie ze grey to bdsm. Grey to tylko klaps na tyłek i nic wiecej x No popatrz, a reklamowane było jako: BDSM wkracza na salony itp. Nie, to nie jest tylko klaps na tyłek, to jest przemoc w seksie i kontrola w związku. Zachłysnęłaś się sama nazwą sadomacho, coś tam moze i działasz i robisz za eksperta? Please, nie kompromituj się.

nie robie za eksperta ale każdy kto ma styczność z tym w realu bez problemu dostrzega różnice

a Grey to nie jest o takim psychicznym bogatym zj***e z kompleksami co go stara kobita ****ała w tyłek jak był nastolatkiem? a to może nie to, tak piszą na angielskich stronach. nie wiem, może bycie bogatym zjebem to też bdsm:D

Gość gość
brokeninside87 dziś a gdzie ona napisała, że rówieśnik? pewnie jakiś stary Alfonso XD rodzice będą wniebowzięci. v Napisała wyraźnie że sa w podobnym wieku, więc będzie o rok starszy, to wszytko. x Gosiaczek221 dziś Bdsm wiazanie w lozku np. wyzwiska plucie na twarz bicie palcatem itd v No właśnie. Upokarza cię, poniża, czyli bawi się w Graya. A ty taka wyzwolona seksualnie, bo nie boisz się wyzwań, eksperymentów itd. BDSM to łagodniejsze sadomacho.

Gość gość
Gosiaczek221 dziś tak jest dla niego bdsm to sposob na wyżycie sie x A ty łaskawie pozwalasz robić z siebie worek treningowy. A w imię czego?

Gość gość
broken, już nie chcesz się tulić, wolisz zajmować się zboczeniami?

BDSM to nie jest łagodniejsze sadomaso BD - Zwiazanie dyscyplina DS- Dominacja uległość SM- SADYZM MASOCHIZM

Broken, tak, Grey to o spaczonym zboczeńcu i naiwnej mimozie, która mu się daje pie/przyć brutalnie, gdyż jest zakochana, a jak bardziej zaboli to on kupuje jej auto i wszystko jest cacy. Oczywiście do czasu, bo drama musi jakaś być. A tak na serio fenomen tej książki jest dla mnie NIEPOJĘTY.

broken, już nie chcesz się tulić, wolisz zajmować się zboczeniami? x :) chce się tulić nawet przez sen:)

Gość gość
haha każdy sadysta/pan wyżywa się poprzez bdsm, naiwniaro

Gość gość
to już 100 razy bardziej wolę lolitę nabokova

Gość gość
mam pojęcie stąd, że wiem iż takie skłonności nie biorą się z powietrza

Psychodelirium_ dziś Broken, tak, Grey to o spaczonym zboczeńcu i naiwnej mimozie, która mu się daje pie/przyć brutalnie, gdyż jest zakochana, a jak bardziej zaboli to on kupuje jej auto i wszystko jest cacy. Oczywiście do czasu, bo drama musi jakaś być. A tak na serio fenomen tej książki jest dla mnie NIEPOJĘTY. x hahaha , jakie g****o to musi być, a na półkach w sklepie to widzę chyba 4 tomy tego, grube. podejrzewam, że ta płodność jest skutkiem licznych masturbacji autora:) aha, no i anglofońscy blogerzy robią tego analizę, rozdział po rozdziale zajmuje im to czasem rok:D ogólnie jak się to przegląda to to jest g****o wymieszane z gównem, beką i jeszcze trochę g****a. coś jak Kac Wawa.

to słabe masz pojęcie to że ktoś lubi bdsm nie znaczy że był skrzywdzony w dziecinstwie czy cos podobnego

Ach tak, i powiedział Ci: "słuchaj, lubię się bawić w sadystę w łóżku, bo mam traumę z dzieciństwa i muszę odreagować"? HA HA HA. Dziecko, ludzie, którzy mają świadomość wpływu ich doświadczeń na psychikę to raczej próbują sobie z tymi traumami radzić od środka od głowy, a nie wyżywają się na prawo i lewo usprawiedliwiając się przeszłością. A jeśli tak robią to świadczy tylko o tym, że są to tchórze, bezwzględni, nieodpowiedzialni, niedojrzali i niezbyt mądrzy ludzie, a w pewnym sensie i hipokryci.

Gość gość
ty masz słabe, dzieciaku, nie mówię o jakiejś krzywdzie, ale znikąd się to nie bierze

mnie podnieca hejtowanie zdebilałych nastolatek umawiających się przez neta ze zbokolami i zapraszających to na rodzinne obiadki:)

A za preferencjami w stronę BDSM oczywiście zazwyczaj stoją problemy z przeszłości. I nie mówię tu o pobiciach czy wykorzystywaniu w dzieciństwie, wystarczy, że jeden z nauczycieli albo rodziców gnoił dziecko słownie i psychicznie przez dłuższy czas, wówczas dziecko przyjmuje rolę ofiary i często jakieś pozostałości zostawia to w dorosłym życiu: czy to w postaci przyjmowania ról ofiar/oprawców w pracy, w relacjach przyjacielskich, związkach, w rodzinie, czy w seksie. Moim zdaniem nie zawsze wiąże się to z przeszłością ale w zdecydowanej większości przypadków na pewno tak jest.

Gość gość
skoro lubi z siebie robić szmatę to niech mu pozwala mnie jedynie wnerwia zbytnie obnoszenie się z takimi skłonnościami po kiego grzyba ty masz mówić rodzicom, że to "pan"? przecież chyba nie jest durniem i wie, że przed starymi go tak nie przedstawisz wiem, ze to prowo, ale zapytam

Gość gość
autorko mam pytanie - tniesz się? występują u ciebie jakieś zachowania autoagresywne?

po kiego grzyba ty masz mówić rodzicom, że to "pan"? przecież chyba nie jest durniem i wie, że przed starymi go tak nie przedstawisz x no cóż, ze tego co wiem to podnieca ich również publiczne upokorzenie.

autorko mam pytanie - tniesz się? występują u ciebie jakieś zachowania autoagresywne? x wypraszam sobie:D ja miałam zachowania autodestrukcyjne a jednak nikt mnie do roli wora na spermę, wora treningowego i nocnika nie sprowadzał:D

Nie mówie że to Pan! powiedziałam ze to chlopak a oni są ciekawscy i chca go poznac x no to go do ciężkiej suki poznają, co, to jest jedyne jego zainteresowanie? bicie i j****ie nastolatek?