Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek221

Jak powiedziec rodzicom że mam Pana?

Polecane posty

To nie jest chora relacja! i to wcale nie wyklucza milosci.. ja zawsze moge z nim porozmawiać jak mam jakiś problem on mnie rozumie.. bo jesteśmy w podobnym wieku nie ma jakiejś duzej roznicy miedzy nami x ile razy Ci przyrżnął pejczem w ryj czy tam dupę, cipę, cycki?:)

Gość gość
nie wiem czy wyklucza miłość czy nie (a może to pseudo-miłość?) ale owszem, jest chore

Gosiaczek221 dziś mala dziewczynka to jest DDLG albo MDLB .... a BDSM to bdsm! zrozumcie to x ja piertole, do książek, a nie zabawy dla prymitywnych pseudomrocznych dorosłych, bo matury nie zdasz i będziesz musiała żreć g****o Pana by sobie kupic waciki:D

ogarnij sie dziewczyno i o moja przyszlosc sie martwic nie musisz a scat nie jest popularny w bdsm! mnie to obrzydza

Gość gość
marne prowo, 1/10 🖐️

Gość gość
Gosiaczek221 dziś grey to nie jest bdsm tylko troche mocniejszy sex taka prawda x Masz 17 lat i takie doświadczenie, że możesz wyrokować co jest czym w seksie? No to gratulacje smarkata latawico. :)

gość dziś - oj nie doczytałaś, to nie ona pisze, tylko pisze, co jej kazał napisać jej alfons yyyyy Pan:) to jest recenzja jej *****cza analnego:)

Gość gość
Ktoś chce zobaczyć mojego penisa przy okazji pogadać? zapraszam na GG 20862480

Przecież to prowo, ogarnijcie się :) Ale niektóre teksty dobre, trzeba przyznać: "nie miałam wcale chłopaka (...) poznałam (...) chłopaka, który lubi BDSM ja tez zawsze lubiłam" :D

Ale niektóre teksty dobre, trzeba przyznać: "nie miałam wcale chłopaka (...) poznałam (...) chłopaka, który lubi BDSM ja tez zawsze lubiłam" x oj no czepiasz się dziecka:D może jej wibrator był apodyktyczny i wydawał komendy:)

Gość gość
Gosiaczek221 dziś To nie jest chora relacja! i to wcale nie wyklucza milosci.. ja zawsze moge z nim porozmawiać jak mam jakiś problem on mnie rozumie.. bo jesteśmy w podobnym wieku nie ma jakiejś duzej roznicy miedzy nami xx Ha ha ha, on jak widzę też bardzo doświadczony i dojrzały w swoich pragnieniach erotycznych. Dwóje dzieci się spotkało, przeczytało wcześniej Graya i próbuje przebić ten "ideał".

Gość gość
Gosiaczek221 dziś bo to nie chlopak tylko pan czego nie rozumiecie? x Nie, to nie pan, to zwykły idiota. Gówniarz, którego kręci, że ma swoją osobistą niewolnicę. Kretynkę, która pozwala się poniżać. Nie wierzę, że istnieją takie głupie p***y. To chyba prowo.

Gość gość
skoro to twoj pan, to musisz robić, co ci każe

a gdzie ona napisała, że rówieśnik? pewnie jakiś stary Alfonso XD rodzice będą wniebowzięci.

głupie p***y? wyrażaj sie prosze on jest normalny i kulturalny co z tego że lubimy inne zabwy ?

Gość gość
no to powiec nam co to te twoje bdsm :)

Gość gość
prowadza cię na smyczy? liżesz mu du'pę?

Gość gość
słabe prowo, następnym razem postaraj się bardziej govvniaro