Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
Nadzieja, sometimes the heart sees something that isn't there.

Gość JakaśNadziejaJednakJest
yeap, might happen, sometimes .... x tojefajne: "Dawno, dawno temu zebrały się wszystkie cząstki ludzkiego ducha.Szaleństwo zaproponowało zabawę w chowanego. – Ja szukam, a wy się chowacie – powiedziało do pozostałych.Lenistwo ukryło się najbliżej. Prawda postanowiła wcale się nie chować, bo i tak długo nie pozostałaby w ukryciu. Piękno skryło się w tęczy; wolność – w podmuchu wiatru. Wiara znalazła kryjówkę pomiędzy obłokami na niebie, a Rozsądek – mocno, głęboko wczepił się w ziemię. Dobroć wszystkim ustępowała miejsca, tak, że zamiast niej w ludzkich oczach ukryła się Zazdrość. To jednak Miłość najdłużej szukała dla siebie miejsca. Gdy już prawie wszystkie kryjówki były zajęte, wypatrzyła bujny różany krzew, w którym się schowała. Szaleństwo odnajdywało kolejne kryjówki. Kiedy podeszło do różanego krzewu, tak gwałtownie rozchyliło cierniste gałązki, że kolce róży wbiły się Miłości w oczy. Od tego momentu ślepa Miłość idzie przez Świat wiedziona przez Szaleństwo.Przyjaciele – pijmy za miłość! Niech trwa!" (Giorgi Maglakelidze "Toasty gruzińskie"). znalezione http://ikowe.blox.pl/2014/04/Milosc-i-Szalenstwo-Gruzinski-toast-za-slepa-i.html

Drogie Panie, a jak byście zareagowały, gdyby Wasza wybranka wysłała Wam wiadomość - skopiowane Wasze zdjęcie, ale trochę przerobione, np. z dodanymi usteczkami w kilku miejscach ? tak jak na przykładzie: http://postimg.org/image/8htayw173/ Co byście sobie pomyślały ? Zakładamy, że oczywiście "lubicie" wysyłającą ....

Gość gość
Te usteczka to chyba miejsca, w ktore chciałaby mnie pocałować;)

Gość gość
Nadzieja, serio, daj spokoj tej babce :D Ona cie unika jak morowego powietrza, a ty sie zastanawiasz, czy wyslac jej wulgarne i prostackie foto, ktorego nie powstydzilaby sie dziunia z Radomia, robiac paczke dla swojeg Seby, gnijacego w pudle za zrywanie lancuszkow kobietom :O serio dziewczyno, napij sie wodki, idz na terapie, zapros kobiete do trojkata, zrob ze soba COKOLWIEK, ale zbastuj z tymi majakami, bo robi sie to niestrawne

Gość gość
Nadzieja,no nie mów ze ci takie zdjęcie wysłała twoja luba. Chyba że dawno temu co? A ty to wciąż rozpamietujesz.

Gość NextToA
O kurka, zły timing. Sorry ! Co złego to nie Ja;)

Gość gość
Seba w pudle :D Dziuńka z Radomia :D D Oj dobre to dobre!!!!

Gość gość
Nadziejo, działaj. Nie słuchaj ciulów.

Gość gość
Nadzieja nie załamuj mnie... powiedz, że to ona a nie Ty :)

nie to nie będzie jakaś tania dziunia z netu, tylko jej własne zdjęcie, które umieściła, tylko je trochę przerobię ..... :) ....nie fajne ?

Gość gość
Nadzieja, Ty tak na serio? ;)

Gość gość
Niby kto nie ryzykuje ten nie ma, ale... właśnie, to ALE...

Gość gość
Nie tylko motywacja. Ale technika jest również ważna. W walce lub rozwiązywaniu naszych problemów Parę technicznych porad (od samego mistrza, zawsze się przyda ) jest tu https://www.youtube.com/watch?v=aCM2clIhvOM

NextToA dziś timing był perfekt ;)

Gość gość
Nadzieja, mowie z cala odpowiedzialnoscia - skonsultuj sie z psychiatra, wzglednie psychologiem. I doradzam okuliste, jezeli nie widzisz, ze to podobne 'fotografie z serduszkami' sa apogeum kiczu :O

Gość gość
Fotografie z usteczkami mialo byc. Dodatkowo wciskanie ich osobie, ktora sie od ciebie opedza jak od zlego ducha, ociera sie o napastowanie :D

Gość gość
Nadzieja na słońcu za długo siedziała, jutro będzie lepiej :)

Gość gość
nadzieja powstrzymaj sie , bo zacznie kpic z ciebie , tak jak moja ze mnie i po co ci to

Gość NexToA
Nadziejo, do usług ;) Moje Panie... słodkich snów ;)

Gość gość
Nadzieja, Ty i tak wyślesz? :)

Gość gość
Nadzieja, lepiej jej tego nie wysyłaj. Może sobie pomyśleć że chodzi Ci tylko o jedno i jeszcze bardziej się zdystansować.

Gość gość
Nadzieja?

no właśnie....jeszcze jej tego nie wyślę ...też mam wątpliwości ...ale gdyby Wasza "wybranka" Wam coś takiego podesłała ( zakładamy, żę To Wy jesteście na zdjęciu), to jak byście zareagowały ? Zakładamy, że ją kochacie i ukochana Wam coś takiego wysyła ... x to dojrzała kobieta, myślę, że torchę pieprzyku nie zaszkodzi ...sama nie wiem

Gość gość
Dojrzałej kobiecie taką dziecinade chcesz odwalac? Nic dziwnego, że cię ignoruje. Współczuję kobiecie..

:P przecież nie urządzam jej mieszkania .... x chyba nie dowiem się, jak byście zareagowały .... :(

Gość NexToA
Mi by się spodobało ! Bardzo. Ale ja lubię głupie kawały. A Twoja koleżanka, najwyraźniej nie ;). Zapędziłaś Ją w kozi róg.

Gość gość
Nie chciałabym czegoś takiego dostać, wydaje mi się to strasznie tandetne, wręcz odpychające, zalatujące brakiem dobrego smaku osoby wysyłającej. Gdybym coś takiego dostała od kogokolwiek to pomyślałabym, że jest totalnym idiotą, a jeżeli nasze stosunki byłyby bliższe to wyśmiałabym tę osobę i wyśmiewała nadal przez najbliższy miesiąc (i to co najmniej!!!).