Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
Czy myślicie, że możliwe jest, że mimo posiadania dziecka może 'lubić' kobiety ?

Gość gość
Chyba nie :(

Gość gość
Odważnie.

Gość gość
13:15 chcesz jej wszystko powiedzieć?

Gość JakaśNadziejaJednakJest
moja ukochana ma dzieci i na 100% lubi kobiety :D i jestem prawie pewna, że miała w tym względzie doświadczenia. Nawet mogę powiedzieć, że do mężczyzn jako gatunku, podchodzi z pewnym dystansem, chociaż miała przynajmniej kilku, o których wiem, do tej pory, z którymi ma dzieci. Poglądy liberalne i feministyczne. W każdym razie teraz i tak ma faceta i , jak widzę, nie zamierza z niego rezygnować :( x posiadanie dzieci nic nie ma do tego - wiele kobiet dopiero późno się przekonuje o swoich pragnieniach. Sprawdź, czy ma kogoś, jeżeli ma dziecko to nie oznacza, że nie jest wolna .... Może właśnie to jest dobry czas, jeżeli jest wolna i z dzieckiem, to może ma jakieś nieprzyjemne doświadczenia z facetami, może ją zostawił ... - warto sprawdzić i nie gdybać negatywnie :)

gość dziś a to dlaczego przestaniesz czytać ? Pogadaj, pogadaj, myślę, żę warto,, niż się męczyć ...w końcu czegoś się dowiesz .....

Gość gość
Nadziejo, to ile dzieci ma Twoja ukochana ?

2

Gość gość
A dzieci są dorosłe ? Czy jeszcze niesamodzielne ?

Gość gość
Nadziejo, nie przejmuj się. Ty masz faceta, ona ma facetów. Jakoś się dogadacie. Kwestia czasu.

gość dziś x jedno samodzielne, drugie nie

Gość gość
To forum jest jednak walnięte ;)

Gość gość
Nadzieja skąd wiesz że miała kobiety?

Gość gość
O właśnie, to pytanie również mnie ciekawi. Skąd wiesz, że miała kobiety ? Od siebie zapytam, czy ty miałaś kiedyś romans z kobietą w realu ?

no nie mam pewności, jednak wynika to wypowiedzi tych osób, z którymi ją podejrzewam, mogło coś łączyć. Ona sama się wypowiada bardzo pozytywnie o tych związkach, a nawet, jakby sama tęskniła za czymś takim - dosyć często komentuje te sprawy, entuzjastycznie wspierając. Oczywiście, nigdy nie słyszałam od niej "miałam partnerkę" i nigdy tego nie napisała otwarcie. Wydaje mi się, że miała epizody w swoim życiu, ale to tylko raczej epizody. Jeżeli już tak sobie gdybam, to dodam, że mam wrażenie, że brakuje jej ciepła i bliskości, nie wiem czy facet jej to zapewnia, a wydaje mi się , że nie, bo to typowe dla par ze stażem. Dodatkowo, faceci przeważnie nie słyną z wielkiej czułości, szczególnie po latach związku. Z kobietami jest chyba inaczej i myślę, że tu jest pies pogrzebany. Wszystko to tylko w sferze moich domysłów i dopowiadania sobie elementów. x nigdy nie byłam z inną kobietą :(

Gość gość
A jak sobie wyobrażasz relację z koleżanką ? Romans, związek, przelotna przygoda, intymna przyjaźń ? Czy nie wybiegasz myślami w przyszłość ?

Gość gość
Intymna przyjaźń? Możesz to opisać? ;)

Gość gość
eee... coś pomiędzy przyjaźnią a romansem. Bardziej namiętne niż przyjaźń, a jednocześnie bardziej "solidne" niż romans.

Gość gość
I jak się podoba "intymna przyjaźń" ? Możemy zmienić definicję ;)

z TĄ koleżanką, wybiorę cokolwiek, nawet jeżeli to miałoby być tylko pisanie ...ale widać i nawet na to nie mam co liczyć :( Szczerze, to w ubiegłym roku na nic nie liczyłam, ale wierzyłam, że się przynajmniej spotkamy, bo to taka ogromna przyjemność - naprawdę strasznie tego chciałam, zaprosiłam, czekałam i nie doczekałam się..... Gdy puszczę wodze fantazji, to wszystko mam na widoku - wspólne wyjazdy, wizyty, upojne noce do białego rana, chodzenie za ręce i przytulanie w parku przy świetle księżyca .... teraz takie piękne wieczory były, ciepłe ..marzyłam każdym razem ....haah. x A jeżeli miałaby to być jakakolwiek koleżanka, to tylko koleżanka, chyba że się zakocham :D. Jestem elastyczna, nawet na romans na boku się zgodzę - dla mnie żaden problem, generalnie to zawsze problem dla innych, a ja nie mam takich odruchów. Chyba , że koleżanka miałaby małe dziecko, to raczej nei odważyłabym się wchodzić w paradę takiej parze .... x relacja - cokolwiek, nie mam ambicji posiadania wpólnego domu, dzieci i osoby tylko na swój użytek ...

nie rozumiem, tzn. jest seks czy nie ?

Gość gość
18:17 oj, podoba ;)

Gość gość
O, jeśli jesteś elastyczna, to sex jak najbardziej tak. W końcu to intymna przyjaźń. Mrau

Gość gość
18:25, to super :) Tylko tak napisałam, ale chwilowo miałabym problemy z podaniem innej definicji. To jak chętna ;)

Gość gość
Ach to forum ;)

Gość gość
Nadziejo, na pisanie, to akurat zawsze możesz liczyć ;) Mogę posłużyć jako obiekt zastępczy. Żebyś nabrała wprawy :)

Gość gość
No nie wiem, nie wiem, nie wiem, inne mogą być zazdrosne ;)

Gość gość
eee... ja tylko taka erotomanka - gawędziarka. Więc nie powinny się przejmować :)

Gość gość
. :D :D :D

Gość gość
To kiedy seksik ? (muszę kuć żelazo póki gorące).