Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

WYBORY

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
NAwet tam zwyci臋偶a wolno艣膰. Jeszcze 23 lata temu karano za homoseksualizm w tym katolickim kraju x raczej ciemnogr贸d

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
hehehe darek sie jara prawami zbocze艅c贸w, stary popitolony kryptogej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo sam sie do tego przyzna艂 na jednym z zablokowanych topik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
raczej ciemnogr贸dxxCiemnogr贸d to by艂 ale pogonili katoli i maj膮 wolno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wspaniala wolnosc jak chlop z chlopem slub bierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wydawalo mi sie,ze problem zostal rozwiazanyxxTez tak my艣la艂em. Proponowa艂em wiele razy swojego informatyka kt贸ry bez problemu sobie poradzi z tym gnojkiem ale... Bez odzewu.Mo偶e to im na r臋k臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wspaniala wolnosc jak chlop z chlopem slub bierzexxJe艣li mo偶e zrobi膰 to co chce nie szkodz膮c innym to jest prawdziwa wolno艣膰.Masz racj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech nie opluwaja dewianci instytucji o nazwie malzenstwo niech sobie zyja ze soba ale niech nie robia z tego ceremonii jakis bo normalnemu zdrowemu czlowiekowi wymiotowac sie chce jak sie takie cos widzi. O tobie nie mowie bo ty nie jestes normalny specu od niczego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To偶 i ja si臋 nie denerwuje bo nie ma czym i kim.Dziwi mnie tylko postawa Kafeterii...A i tak b臋d臋 robi艂 to co chc臋.呕adne komuchy teraz i za komuny mi nie przeszkodzi艂y...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otulona a ty co wchodzisz w dupe shatynowi zmienilas swoj front ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech nie opluwaja dewianci instytucji o nazwie malzenstwo niech sobie zyja ze soba ale niech nie robia z tego ceremonii jakis bo normalnemu zdrowemu czlowiekowi wymiotowac xxWolno艣膰 nikogo nie opluwa cymbale.A jak ci si臋 chce wymiotowa膰 to za偶yj Aviomarine lub inny podobny 艣rodek...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ogladanie slubow pedalow to jest wolnosc ? moze wez pastylke na 艂eb okej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 ci ka偶e ogl膮dac?Jeste艣 jeszcze wi臋ksza bida umys艂owa ni偶 my艣la艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
koncze temat pedalow bo juz mi nie dobrze sie robi ja wiem ze to jeden z twoich ulubionych tematow no ale o tym bedziesz musial porozmawiac sobie sam ze soba albo poszukac kogos innego ciemniaku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz racj臋. Tematy o wolno艣ci ludzi s膮 jednym z moich ulubionych temat贸w.Podobnie jak o kk i pis kt贸re chc膮 koniecznie t臋 wolno艣c ogranicza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bida to jestes ty bo ciagle skomlesz tutaj ze ci jakies topiki blokuja :) masz bogate widac zycie jak placzesz z tego powodu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja myslalem ze to PO ogranicza nam wolnosc poprzez zrobienia z mojego kraju panstwa policyjnego oraz postawieniu miliona radarow :D no ale ty wiesz przeciez lepiej bo opierasz sie o fachowa sprawdzona prase typu onet wyborcza:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 tu p艂acze z tego powodu?Aaaa.No tak... Zapewne w twoim omamie tak jest.W rzeczywisto艣ci niczego takiego nie ma... Bido...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja myslalem ze to PO ogranicza nam wolnosc poprzez zrobienia z mojego kraju panstwa policyjnego oraz postawieniu miliona radarowxxCzyli widzisz, 偶e 藕le my艣la艂e艣 bo PO nie zrobi艂o panstwa policyjnego a radary sa dla naszego bezpiecze艅stwa i do karania tych kt贸rzy 艂ami膮 prawo w Polsce obowi膮zuj膮ce.Ale jak jest w twoim omamie to nie wiem. Pewnie tak jak opisujesz...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skomlaj dalej pajacu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety otulona ini musz膮 w艂膮zi膰 tam gdzie ich nikt nie chce a potem narzekaj膮.Tak jak ta g贸wniara kt贸ra za艣mierdzi艂a swoj膮 obecno艣ci膮 i sprejem przedstawienie teatralne a teraz ma pretensje razem z rodzicami, 偶e j膮 ukarano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wcale nie zrobilo panstwa policyjnego :D tak dla bezpieczenstwa :D a co na to lekarze??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co na to lekarze??xxLekarze si臋 na temat bezpiecze艅stwa i eleminowana z ruchu drogowego cham贸w, bandzior贸w i gnojk贸w, nie wypowiadaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakich 艣lub贸w ? Niech nazywaj膮 swoje zwi膮zki jak chc膮 ale 艣lub to zwi膮zek kobiety i m臋偶czyzny i zaklinanie rzeczywistosci nic nie da.To zalegalizowane prawnie zwi膮zki a 艣lubem po prostu nie s膮 tak jak noc nie b臋dzie nigdy dniem.Nawet jak by odpowiedni膮 ustaw膮 tak uchwali膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w knurowie tez nie bylo pokazu panstwa policyjnego jak zabito chlopaka bo przeskoczyl ogrodzenie straszny z niego bandyta pieknie leb sprawie ukrecili jak to maja w zwyczaju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a teraz si zegnam bo nie zamierzam z toba spedzac wieczoru psycholu zyjacy wirtualnym zyciem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Jakich 艣lub贸w ? Niech nazywaj膮 swoje zwi膮zki jak chc膮 ale 艣lub to zwi膮zek kobiety i m臋偶czyzny i zaklinanie rzeczywistosci nic nie daxxB臋d膮 nazywali tak jak im si臋 podoba bo s膮 wolnymi lud藕mi w wolnym pa艅stwie.A to co ty sobie o tym "my艣lisz" nikogo nie inrteresuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 w knurowie tez nie bylo pokazu panstwa policyjnego jak zabito chlopaka bo przeskoczyl ogrodzenie straszny z niego bandyta pieknie leb sprawie ukrecili jak to maja w zwyczajuxxxDok艂adnie. Wtargn膮艂 tam gdzie mu nie wolno by艂o i zosta艂 za to ukarany.Sam to sobie wybra艂 i do nikogo pretensji nie mo偶na o to mie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to co ty sobie o tym "my艣lisz" nikogo nie inrteresuje. x no to jaka to wolnosc skoro mojego zdania nie bierze sie pod uwage :D jaki ty jestes prosty w obsludze :D prosty wyborca bronka czego oczekiwac wiecej :D

Udost臋pnij ten post