Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoze mi ktos ? Obiektywnie ?

Polecane posty

Gość gość
nie udziela się bo na tym forum brakuje spinek i na ogólnym albo samodzielnie up'ujesz jednocześnie spamując własny topik, albo temat zanika w gąszczu na 2, 3.... stronie, i nikt nie wie, że w ogóle istnieje, dlatego moim zdaniem powinni: 1. zwiększyć ilość tematów na stronę, 2. wprowadzić "gorące" tematy, nie w panelu bocznym, jak topy bez odpowiedzi, lecz w pionie z tematami głównymi, np. markując na zielono, lub/i inne kolory, jak miętowych reklamówek niegdyś. 3. promować aktywnych zalogowanych userów, i ich tematów np. w panelu bocznym 4. nagradzać hamburgerami logujących się członków klubu gościa 5. balcerowicz musi odejść :)

Gość gość
Szczerze mówiąc - nie bardzo wiadomo, jak Ci pomóc...

Gość gość
Wiem to przez to ,ze chaotycznie wszystko, wczoraj byłam tak zła i tak mi było przykro.. a dziś już sobie myślę, ze to ja przesadzam i moja wina. Generalnie chodzi o to, że chciałabym żeby ktos mnie uswiadomił, gdzie leży racja ? Bo ja naprawde nie wiem, moze to normalne jest a ja wyolbrzymiam, a może to On nie dojrzał do związku albo co gorsza zyje przeszłością