Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosza666

Solarium i miesiączka po CC

Polecane posty

Witam . 1.Jestem 4 miesiące po cc chciałam iść na solarium żeby lekko podkoloryzować moją skórę lecz wyczytałam gdzieś w internecie że przez rok blizny po cesarskim cięciu nie wolno "opalać" - czy któraś z Was opalała się w solarium po cesarce? Jeśli tak to po jakim czasie była Wasza pierwsze wizyta . 2. Jak wyglądała Wasza miesiączka po porodzie? Ja przed ciążą miałam miesiączkę bite 7 dni , teraz mam 3 dni strasznej "ulewy" potem dzień przerwy i następne 3 dni już lżejszego krwawienia . Myślicie że taki "harmonogram" miesiączki mi już zostanie czy jeszcze jest czas żeby wszystko wróciło całkowicie do normy?

Gość gość
Ja poszłam 3 tygodnie po cc.Okres mam 3-4 dni,skąpy i zupełnie bezbolesny,ale kilka pierwszych po cc było bardzo obfitych.

Gość gość
Mi gin powiedział że po ciąży może się wszystk o przestawić o 360 stopni tzn z obfitych miesiaczek mogą się Zrobić skąpe i odwrotnie z bolesnych bezbolesne i odwrotnie. Co do opalania nie będę się wypowiadać może Blizne czymś przykryj albo nasmaruj gruba warstwa blokera do opalania?