Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona1990

ciąża czy nie ciąża?

Polecane posty

Gość zmartwiona1990

Hej od pewnego czasu około 2 miesięcy uprawiamy seks bez... można powiedzieć że staramy się o maleństwo. Miesiączkuje regularnie jestem zdrowa... Dziś mija 12 dzień spóźnienia mojego okresu... we wtorek robiłam beta-hcg no ale wyszło w normie - równe 2. Testy ciążowe wychodzą tylko z jedną krechą i chyba tracę nadzieje. Czy ktoś miał taką sytuację że miał hcg w normie testy nie potwierdziły ciąży a jednak w niej był? Bardzo mi zależy na tym i stresuje się. Mam praktycznie wszystkie objawy ciąży - ciągle mnie mdli wrażliwość piersi zwroty głowy - czuję się dość dziwnie... Bardzo proszę o informację wszystkie Mamusie.

Gość gość
Witaj! Jestem w podobnej sytuacji, dosłownie w podobnej! Jednak u mnie nie 12 a 7 dni spoznia sie okres. Dzis wyniki mojej bety <2.0 Baardzo czesto boli mnie glowa, choc nie wiem czy jest to objaw ciazy, nie mam dzieci. Brzuch mnie kłuje co jakiś czas. Ostatni test robiony 3 dni temu, negatywny.

Gość zmartwiona1990
ja też nie mam jeszcze dzieciaczków... bardzo chciałabym aby moje przypuszczenia się potwierdziły... ostatnio jestem cały czas strasznie senna czasem czuje że coś dzieje mi się w brzuchu - albo wyobrażam sobie to nie wiem. Nie miałam dużo stresów które mogłyby na to wpłynąć okres zazwyczaj regularny rzadko zdarza mi się jakiekolwiek opóźnienie... Myślałam że to ciąża z uśmiechem robiłam test no ale jedna krecha ;/ beta-hcg w normie... ale czytałam że zdarza się tak czasem...

Gość gość
To nie ciąża.

Gość gość
Obydwie musimy czekać na okres, te oczekiwanie wszystko wyjaśni. Ania:)

Gość gość
Testy moga sie mylic ale beta nie, nie wskazuje ciazy przy takim opoznieniu wiec jej nie ma. Trzeba czekac na okres albo isc do lekarza zeby sprawdzil powod spoznienia, moga byc bakterie itp albo wasza psychika i urojina ciaza..

Gość gość
Radzę sobie nie wmawiać ciąży, żeby sie nie rozczarowac. A objawy o ktorych piszesz mdłosci wystepuja okolo drugiego miesiaca a nie po zapłodnieniu. Jak beta negatywna i testy to nie jestes w ciazy... Miałam tak jak Ty, okazało się, że to torbiel zatrzymała okres a nie ciąża dlatego testy negatywne.

Gość gość
Raczej sobie wmawiasz objawy. Też to przechodziłam, miałam wrażenie że jest mi niedobrze że boli mnie brzuch a zaraz po zrobieniu testu objawy przechodziły ;) wyluzuj trochę