Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 letnia córka ściągnęła lalkę i chce się bawić!

Polecane posty

Gość gość

Witam, córka w styczniu miala 16-te urodziny,jest niby dojarzała zawsze pomaga,ułożona itp wygląda szczerze na 19 lat..ale ja tu nie o tym. Dziś podczas sprzątania widziałam jak ściągnęła lakę taką co mówi mama i sika jak ją się nakarmi etc. Zaczęła się bawić ale w sensie obchodzić się z delikatnością jak z małym dzieckiem. Trochę było to dziwne,wchodzę do pokoju a ona sie zmieszała i mówi że to do szkoły na wystawę ale wiem że nie. O co w tym chodzi ? ona naprawdę chcę się bawić lalką, chęć bycia matka czy jak ? jest jedynaczką...za 2 lata 18-stka troche to dziwne czy przesadzam ?? pomocy !!!!! :O

Gość gość
ale co to lalka sie nie moze pobawic??? ja w wieku 19 lat jeszcze mialam swoja kolekcje lalek barbie dopiero na chama juz ze lzami w oczach oddalam siostrzenicy :((((((((((((( Moze ma instynkt macierzynski. To nie znaczy ze zaraz sobie zrobi prawdziwego dzidziusia. WYLUZUJ

Mam córkę 17 lat. Już dawno zapomniała o łapkach. Ale z pluszowym misiem to śpi :) Radzę wyluzować i przyjąć to z uśmiechem.:)

Gość gość
no ja przestala sie bawic w wieku 11 lat wiec to bylo dla mnie dziwne ;) heh moze za bardzo spanikowalam ;)

Gość gość
ja tez mialam silny instynkt macierzynski, zdarzalo mi sie jak nikt nie widzial z poduszką łazic a co mowic z lalką. A dziecka do dzis nie mam. Trzeba miec z kim to dziecko zrobic takze spokojnie to nie takie hop siup. Zreszta mi juz przeszło. :))))) Dobrze mi samej.