Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasek00000

90 dni na ok 15kg mniej KTOŚ DOŁĄCZA ??!!

Polecane posty

Gość grubasek00000

Witam. Jestem na diecie?? od stycznia??? .... siłownia bieganie cwiczenia ... i co?? TAK w ciągu tego czasu ważąc 63 kg przy wzroscie 165 ważę teraz 69.... Super ta dieta genialna... Nie mam pojęcia co robić... Z każdym podejściem do diety robię się coraz większa... ;) Chciała bym wazyć te 54-52 kg.... Piszę że chce a i tak myśle teraz tutaj "nie uda ci się i tak" ..... Nie wiem czego nawet oczekuje po tym jak to tu napiszę .... ;) Postanowiłam że spróbuje DIETY 1000 kcal .. Od cwiczen się już strasznie zniechęciłam więc raczej nic nie będę wykonywać przez czerwiec, a w wakacje będę pracować na wsi czyli tam będę wylewać siódme poty... :) Będę starała się tu zaglądać i pisać co jadłam i wgl....

Gość kiuik_
ja bym chciała schudnąć więcej w 90 dni :) Ale jakbym straciła ok 15 kg byłabym bardzo szczęśliwa, więc mogę się przyłączyć :)

Gość kiuik_
ja mam własną dietę :) na której chudnie się spokojnie 1,5 kg na tydzień :) Jedynie czego mi brakuje to wsparcia drugiej osoby :) mój plan wygląda tak: jeden dzień jem 500 kcal + owoce i warzywa, a w drugi dzień 1100 kcal + owoce i warzywa i tak powtarzasz do uzyskania celu owoców i warzyw się nie wlicza do bilansu, dzięki czemu nie głodujemy bo możemy jeść je bez ograniczeń, poza tym od samych warzyw i surowych owoców nie da się przytyć :) ćwiczenia to wystarczy 3 razy w tygodniu maszerować przez godzinę, można dodatkowo brzuszki robić, albo inne ulubione ćwiczenia :) i to naprawdę dziala :)

Gość kiuik_
czyli w twoje 90 dni, na mojej diecie można schudnąć 19 kg :) to jest kuszące :)))