Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elemania

Wkurza mnie zboczona chyba siostra

Polecane posty

Gość Elemania

Jest starsza o 2 lata i probuje udawac taka strasznie nowoczesna i w ogole gender. Rozumiem brak skrepowania podczas rozmowiania o masturbacji i w ogole o seksie ale wieczorne masturbowanie sie pod koldra gdy ja jestem na sasiednim lozku to juz chyba przesada. Zwrocilam jej uwage a ta mi na to ze wszystkie dziewczyny sie masturbuja ze to normalne i ze nie powinno mnie to dziwic. Mnie nie dziwi jej palcowka tylko ze ona to robi PRZY MNIE!!!! Owszem, pod koldra ale przeciez widze jak sie rusza

Gość gość
> ale przeciez widze jak sie rusza to nie patrz, chyba, że lubisz

Gość gość
Ile ona ma lat że już o "tym" myśli?

Gość gość
@gość dziś ma 13 lat

Gość gość
Nagraj ja i pokaz rodzicom. Twoja siostra ma cos z mózgiem skoro uważa ze masturbacja trzeba się chwalic

Gość gość
dziś Za wcześnie.

Gość gość
@ gość dziś czemuż?

Gość gość
Uważaj żeby w przyszłości nie zaczęła się szmacić skoro już się nie wstydzi. Wiesz jakie są dzisiejsze dziewczyny. Chyba nie chcesz żeby Twoja siostra taka była?

Gość Elemania
Ktos sie pode mnie podszywa. Wpis z 16:17 nie jest moj. Ja zrobilam tylko wpis poczatkowy i teraz. Nie nagram niczego bo ona to robi gdy juz lezymy i swiatlo jest zgaszone. Straszylam ze powiem o wszystkim rodzicom ale zasmiala sie i powiedziala smialo idz nawet teraz. Taka jest z nia gadka. Ja mysle ze ona dodatkowo podnieca sie ze robi to przy mnie bo pare razy przylapalam ja jak patrzy w moja strone czy ja patrze. A kiedy widzi ze patrze to wcale nie przestaje. Czasami boje sie ze niedlugo w ogole bedzie koldre odkrywac. Czy ona jest zboczona czy jak?

Gość gość
faktycznie coś z nią nie tak.

Gość gość
Ot dziewczyna buszuje bo młoda i hormony buzują. Poczekaj ty dwa lata.

Gość gośćALFA
Tak, chyba trafiłaś w sedno z tym patrzeniem. Najprawdopodobniej Twoja siostra czerpie dodatkową satysfakcję seksualna mając świadka. Taki domowy ekshibicjonizm. Jeśli tak jest w istocie to niestety Twoje podejrzenia co do odkrycia kołdry i pokazania mogą okazać się prawdziwe. Dlatego sądze, że nie powinnaś tylko słownie straszyć jej, że o wszystkim poinformujesz rodziców ale zrób to naprawdę. Powiedz im. Powiedz ze względu na własne dobro i poniekąd na dobro siostry. Lepiej żeby dostała burę od matki czy ojca niż żeby siostra miała brnąć w swych zboczeniach - jak to słusznie nazywasz - jeszcze dalej. Ona to robi bo najprawdopodobniej czuje się bezpieczna, bo Ty o niczym nikomu nie mówisz. Wiec powiedz jak najszybciej!

Gość Elemania
Nie moge powiedziec ona tez ma na mnie haka i dlatego sie nie boi.

Gość gość
Czyżbyś się zabawiała brzydko z własną siostrzyczką i teraz ona ma cię w garści? Oj, niełdnie, wstyd, a fe..

Gość Elemania
Nie!!! Nie o to chodzi nie o takie rzeczy ale faktycznie mozna powiedziec ze ma mnie w garsci bo jak ja powiem to ona tez powie o pewnych moich rzeczach ale rzeczach innych niz seks

Gość samuraj hatamoto
Ciekawe jak by zareagowała gdybyś ty strzeliła se palcuweczke przed jej oczami. Może zaskocz ją i zrób to ;)

Gość gość
22:31 - idiota

Gość gość
:)

Gość gościuweczka taka jedna
My z bratem pokazywaliśmy sobie. Byliśmy wcale nie tacy mali

Gość gość
Hormony hormonami, ale Twoja siora przesadza i to grubo. Narusza Twoje granice, robiac to w Twojej obecnosci. To jest perwersja, a nie normalnosc. Powiedz, zeby dala sobie na wstrzymanie gdy jestes w tym samym pomieszczeniu albo powiadomisz rodzicow - czyli lojalnie uprzedz, a jesli nie poslucha to bez wyrzutow sumienia powiadom rodzicow. Bo jesli ona nie przestanie, to jej calkiem odbije i moze w taki sposob bedzie molestowac innych, np. masturbujac sie w pokoju na koloniach. BO TO JEST MOLESTOWANIE, ona wyrzadza Ci krzywde emocjonalna, powinna przestac natychmiast albo dostac surowa kare od rodzicow. Przeciez moze Ci zaszkodzic na cale zycie, powodujac traume. No i troche to wyglada jak kazirodztwo - ktos tam napisal, ze z bratem pokazywali sobie siusiaki, no ale chyba nie onanizowali sie przy sobie jak jakies zboki, a to duza roznica!

Gość gość
Niewazne, za co ona ma na Ciebie haka. Cokolwiek przeskrobalas, to ona i tak posepuje duuuuzo gorzej. Rodzice na pewno wezma to pod uwage i bardziej beda zli na nia. Nie daj jej sie szantazowac. Pamietaj, ze jak na nabawisz sie przez nia traumy, to moze nawet przez ale zycie bedziesz miala jakies problemy z wlasnym zyciem seksualnym. To jest bardzo powazna sprawa. Moze najpierw uswiadom siostre w tej kwestii, powtorz jej to, moze zrozumie i przestanie. A jak nie, to znaczy, ze jest egocentryczka i egosistka, mysli tylko o sobie. Wowczas pogadaj z rodzicami.

Gość prawictwo pospolite 137
nie zwracaj jej uwagi .. Będzie czuła sie skrępowana , że ty wiesz co robi w twoim towarzystwie

Gość gość
Aleście się podnieciły, a to przecież prowo w czystej postaci ! Siedzi teraz ten gruby obleśny star***** se trzepie pod wasze wynurzenia !

Gość spokojnie i bez nerwów
Wszyscy przesadzacie. Zabawy między rodzeństwem to norma. Żadne zboczenie. Nawet takie pseudoerotyczne. Ona się po prostu z tobą droczy nic więcej. Brak wstydu też jest wbrew pozorom normalny. Dwie siostry znające się od dziecka i pewnie nie raz widzące się wzajemnie nago. Czego niby miała by się wstydzić? Ciebie? Przesadzasz. Jestem pewny, że ona się nie tyle masturbuje co udaje, żeby ci dopiec. Ty się dąsasz a ona ma ubaw z ciebie.

Gość gość
TO JEST PROWO. Skoro siostra ma niby 13 lat, to autorka mialaby 11. A zaden jej wpis nie wyglada jak napisany przez taka dziewczynke. Porzadne odpowiedzi moze przydadza sie komus, kto kiedys naprawde bedzie szukal pomocy w takiej sprawie, ale nie piszcie juz wiecej, bo nakrecamy jakiegos debila. A ci, ktorzy zostawili tu glupie komentarze, niech zastanowia sie chociaz przez chwile, ze przeciez te wypociny moze naprawde przeczytac kiedys jakies dziecko i to bedzie dla niego zle, szkodliwe doswiadczenie.

Gość gość
Bzdury piszesz! ' Zabawy ' miedzy rodzenstwem , to nie zadna ' norma " ! Wiezy krwi nie uprawniaja do wspólnych seksualnych doswiadczen, zboku. Taak rodzenstwo moze sie wykorzystywac seksualnie , bo to tylko " zabawy " .. Ciekawe czemu jest to zabronione prawnie ? Autorko jesli zle sie czujesz z zachowaniem siostry, a na to wyglada, zareaguj ! Nie pozwalaj wykorzystywac siebie, naruszac twojej seksualnosci i intymności. Moze nakładaj sobie suchawki do spania z muza czy co tam lubisz, by odciąc sie od dzwieków i kompletnie ignoruj siostre. Jesli faktycznie robi to dla hecy by cie wkurzyc.. nie uda sie jej. jesli nie- nie bedziesz w tym brała udziału. Skad twoja siostra bierze takie wzorce ? Nasladuje kogos ? Chce imponowac kolezankiom ? Porażka.. A potem seks w kiblu, czy przy innych na imprezie.. Bo nie ma sie czego krepowac..

Gość gość
@ gość dziś Przeczytaj wpis Elemani 16:57. Ona wcale NIE MA 13 lat! Ktoś się pod nią podszywał. Nie napisała nigdzie wielu swego i siory

Gość gość
ile macie lat?zakladam ze autorka okolo 15-16, bo mlodsza nawet nie wie skad sie dzieci biora.a siostra na pewno nie moze miec wiecej jak 18 lat, bo starsza dziewczyna by byla za powazna na takie glupoty

Gość Elemania
Podszywacz z wczoraj z 16:17 poniekad trafil z wiekiem trzynastu lat. To ja mam tyle. Mm dokladnie 13 tal. Siostra jest 2 lata starsza i ma 15. @ 10:31 Byc moze ona rzeczywiscie sie ze mna droczy ale na pewno nie udaje masturbacji. Robi to naprawde. Wiem bo widzialam! Powiedziec rodzicom nie moge. Jak pisalam ona ma na mnie haka.

Gość spokojnie i bez nerwów
> gość dziś x Ty też przesadzasz. Po pierwsze - jakie molestowanie? Autorka nigdzie nie napisała, że siostra dobiera się do niej, ani że choćby próbowała się dobierać. Fizycznie nic jej przecież nie robi. Jeśli już coś robi fizycznie to tylko sobie. Robi zwykłą palcówkę sobie. Jeszcze nie słyszałem, żeby zwykła palcówka na sobie samym uznana została za molestowanie kogoś. Totalnie pomieszałaś pojęcia. Po drugie - piszesz, że "A potem seks w kiblu, czy przy innych na imprezie". Gdzieś ty kobieto wyczytała tu o jakimś sexie przy innych???? Czy autorka choćby raz zająknęła się nt. sexu przy innych? Przesadzasz coraz bardziej. Każda dziewczyna ma prawo do masturbacji. Siostra autorki jest starsza i już to odkryła. Tymczasem autorka wątku ma dopiero 13 lat i dopiero wchodzi w okres dojrzewania. Być może teraz nie odczuwa potrzeby rozładowania sexualnego ale to tylko kwestia czasu i też zacznie to robić. Wtedy zrozumie, że rzeczywiście normalny etap dojrzewania i nie ma się czego wstydzić. A już na pewno nie przed własną siostrą.