Minionka89 0 Napisano Czerwiec 18, 2015 Tofinka uda Ci się zrzucić. Tylko musisz sobie ustalić jakieś zasady i się ich trzymać. A my na pewno będziemy Cię dopingować. Wiesz jakie piękne jest uczucie kiedy po 8 dniach wchodzisz na wagę i widzisz -1,2kg. To jest coś cudownego:) i bardzo napędza do działania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2015 http://www.pepsieliot.com/szajbus-wierzy-ze-oni-by-tego-na-pewno-nie-zrobili/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Czerwiec 18, 2015 Dzień zaliczam do udanych :) Po owsiance nie skusiłam się już na nic:) Mogę iść spać bez wyrzutów sumienia ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JeszczePokazeZePotrafie Napisano Czerwiec 19, 2015 Dzień dobry dziewczynki . Dziś rozpczynam 3 dzień głodówki:) wpadłam na wagę nie wytrzymałam :) już jest 92.6 czyli prawie 2.5 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Czerwiec 19, 2015 Witam Was przy kawce -co słychać? Mój plan na dziś koktajl z truskawkami i otrębami 2 ciastka owsiane pulpety micha sałaty serek wiejski z cynamonem 2 jajka na miekko, sałata, pomidor Znalazłam przepis na dietetyczne ciastka owsiane i pieke je raz w tygodniu-są pyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Hej dziewczyny Dzisiaj sie zwazylam u siostry i wyszlo 75,9 kg a myslalam, ze mniej bedzie, aj! Od dzisiaj biore sie porzadnie za siebie i odchudzanie, bo tak nie moze byc. W weekend tez nie bede nie wiadomo ile jesc, przynajmniej sie postaram. A wczoraj bylam na zakupkach i w outlecie kupilam czarne spodnie za 25 zl i 2 sukienki, jedna taka prosta, z dlugim rekawem do kolana czerwona a druga taka czarno szara, z krotkim rekawem przed kolano o fajnym wyszczuplajacym kroju i za jedna dalam 12 a za druga okolo 24zl, bo jak bralam 2 sztuki to byly 40% taniej. Takze ogolnie jestem mega zadowolona z zakupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Czerwiec 19, 2015 Hej - ale fajne zakupki pewno od razu humor lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minionka89 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Cześć :) Agnieszka--- to pewnie wczoraj humorek Ci się bardzo poprawił po takich udanych zakupach:) dobrze, że tak tanio udało Ci się kupić te ubrania. Nie będzie Ci szkoda kasy jak już za chwilę będą na Ciebie za duże:) bo skoro bieresz się mocno za siebie to inaczej nie może być:) Czarna--- powiedz mi jak z tym hula hop kupić o dużej czy małej średnicy?? No i chciałabym z tymi wypustkami... Bardzo to obija ciałko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Ja to uwielbiam sobie ciuchy kupowac a jak za takie pieniadze to juz wogole. Chociaz czasami nie jest tak prosto znalezc sobie cos ladnego co dobrze lezy, biorac pod uwage to, ze chudzinka nie jestem. Dziewczyny poradzcie mi cos. Ostatnio pisal do mnie byly chlopak, ja do niego nic nie mam i napisalam dla niego, ze nie pasowalismy do siebie i ciesze sie, ze juz nie jestem z nim, nie chce z nim utrzymywac kontaktu i jestem w szczesliwym zwiazku. On mi odpisal, ze pewnie probuje o nim zapomniec, dlatego nie chce utrzymywac z nim kontaktu i napewno zaluje i bede zalowac, ze z nim nie jestem. Wkurzylo mnie to, bo tak nie jest, jestem szczesliwa z obecnym chlopakiem i uwazam, ze jest o wiele lepszy od mojego bylego. Pytanie czy mam mu wygarnac jego wady i uswiadomic, ze moj chlopak jest inny i jest mi z nim duzo lepiej niz z bylym, czy poprostu olac to, bo ten osiol i tak po swojemu wytlumaczy sobie to co mu napisze. Bo mam ogromny dylemat i nie wiem co mam zrobic a nie chce o nim myslec a ta sprawa nie daje mi spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2015 a ja mam do zrzucenia 3 kg i za cholerę nie mogę już w depresje wpadam:( Wiem, ze te 3kg to nie dużo ale po prostu bez tych 3kg było by mi o wiele lepiej a teraz mam złe samopoczucie i chce mi się płakać. od dzisiaj nic nie będę jadła po pracy tzn. po 17 godzinie albo ewentualnie chlebki wasa żółte ale tylko te pełnoziarniste( bo jako jedyne nie mają dodatku cukru) z sałatą i ogórkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2015 ja bym olała go to go jeszcze bardziej zezłości nie ma nic gorszego na takie sprawy jak milczenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Czerwiec 19, 2015 Minionka hh takie że jak je postawisz koło siebie powinno siegac do pasa moje ma 100cm . Moje pierwsze było z wypustkami ale siniaki tragedia byłam cała fioletowa i nie chciały sie goić a na początek nie kreciłam dłuzej niż 10 min po 3 dniach przestałam bo nie mogłam się ruszyć . Po tem kupiłam nowe, duże , sportowe, dość ciężkie ihulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minionka89 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Dzięki Czarna :) Agnieszka ja bym go olała. Smsy od razu kasowała i nie dawała się wciągać w takie idiotyczne gierki. Mąż robi dziś śniadanie bo ma wolne:) będzie bułeczka z dynią i parówki więc nie ma ciężkiego zadania:) hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minionka89 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Gość9:02 ja też mam trzy kg do zrzucenia. Jem 5 posiłków dziennie, piję dużo wody niegazowanej, nie solę potraw tylko używam dużwj ilości ziół. Zrezygnowałam ze słodyczy, ale kostkę gorzkiej czeko zjadam codziennie. Warzywa, owoce- to mi zastępuje przekąski. Ćwiczę! I przez 8 dni jest -1,2kg więc idę jak burza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Czerwiec 19, 2015 Aga olej go sama piszesz że nie jest wart Twojej uwagi. Minionka jak słodko śniadanko do łóżka- fajnie- mój niestety wychodzi do pracy rano i nawet jak chce mi kawe zrobic to nie chce bo jeszcze chce pospać Moje ciastka sie pieką pachnie w całym domu- zapraszam za godzinke na kawusie z pyszna owsianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minionka89 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Czarna ale tu smaka robisz tymi ciastkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2015 No właśnie problem w tym, że nie używam w ogóle cukru, czytam etykiety i wybiera wszystko bez słodzików itp. ale mam czasami napady na słodycze że jak się dopadne to zjem tone na raz i może to nie pozwala mi schudnąć. Dodam, ze mam dobrą przemianę materi bo potrafię załatwić się nawet 3 razy dziennie więc nie wiem dlaczego nie moge zrzucić nawet kilograma ;( zobacze z odstawieniem tych posiłków po 17 może to cos pomoże ruchu mam dużo bo robię co dwa dni średnio 21km na rowerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Czerwiec 19, 2015 Mmm ciasteczka muszą być pycha, a ja też miałam śniadanie na słodko: owsianka, cynamon, wkrojone truskawki i łyżeczka rodzynek ;) na obiad brokuł z kalafiorem i feta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Czerwiec 19, 2015 Minionka no coooo? zdrowe, dietetyczne, prawie jak owsianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minionka89 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 No ale smaka nam robisz:) a ja nie bardzo mam czas żeby piec ciastka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minionka89 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Nie no:) jedz jedz:) na zdrowie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Czerwiec 19, 2015 10 min roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Tez tak wlasnie myslalam,ale wolalam sie w tym przekonaniu utwierdzic, zeby o tym juz nie myslec. Ja dzisiaj zjadlam truskawki z jogurtem i zastanawiam sie co jeszcze zjesc przed praca i w pracy, bo mam na popoludnie. Wy tak o tym hula hop a ja mysle o swoim rowerku stacjonarnym. Podejrzewam, ze od pn zaczne na nim jezdzic tak minimum 40 min 3-4 razy w tygodniu. Chociaz z moim zapalem do cwiczen to nie wiem czy cos z tego wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Czarna41 o jakich ciasteczkach mowisz? Daj przepis to moze i ja kiedy wyprobuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Czerwiec 19, 2015 Ciastka owsiane z jabłkami 3/4 szkl płatków ows duże jabłko jajko po łyzce miodu, oleju i cynamonu jabłko obieramy i ścieramy na tarce dodajemy jajko mieszamy reszte produktów-mieszamy, zostawiamy na 15 min - potem formujemy placki i do piekarnika 180 stopni na 15-20 min. Ja smaruje blache delikatnie olejem bo jak dawałam na papier to póżniej nie mogłam oderwać. Wychodzi ok 10 ciastek każde ok 80kal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Dzięki, może kiedyś wykorzystam przepis. Dzisiaj zjadłam poza truskawkami z jogurtem 2 kromki chleba razowego z 2 jajkami i dużą ilością warzyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minionka89 0 Napisano Czerwiec 19, 2015 Przepis super może zrobię na wyjazd będzie co wcinać na plaży. A ile takie ciastka mogą leżeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Czerwiec 19, 2015 Fajny ten przepis na ciastka :) Ja dzisiaj chyba zrobię jednak zupę krem bo taka brzydka pogoda, że aż chce się coś ciepłego zjeść. Wymyśliłam sobie tak: posmażyć cebulkę, dodać pomidory z puszki i fasolę czerwoną z puszki i podgrzać. Jak przestygnie to zmiksować. Można też dodać trochę fety i grzanek ( kroimy jedną kromkę ciemną na kwadraciki i na patelni teflonowej bez tłuszczu podpiekamy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JeszczePokazeZePotrafie Napisano Czerwiec 19, 2015 Ja jestem tak dziś zalatana że masakra Ale trzymam się i nie jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2015 Minionka nie wiem jak długo -u mnie znikają jeszcze ciepłe prosto z blachy ale 4 osoby, kóre wprost je uwielbiają- ale myśle że kilka dni co najwazniejsze nie twardnieja przez jabłko Melduje 2 ciastka i godz. hh żeby je spalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach