Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurwica mnie weźmie z tymi facetami

Polecane posty

Gość gość
Dobra, napisalam z pytaniem czy aktualne, widzę że wpada i wypada na fb, niedługo sie zwijam więć może zdąży odpisać, a jak nie to może podam nr potem jeszcze... jeszcze się zastanowię

Gość gość
Tak, mój kolega powiedział 'może się przestraszył'. ..

Gość gość
Bo ONI (faceci) są piędolnięci! Nie ty pierwsza jesteś tak traktowana przez faceta i nie osttania. Takie traktowanie przez facetów to nic innego jak podnoszenie samooceny, jemu chodzi tylko o to aby się upewnić ze ma u ciebie szanse. On wcale nie chce się umówić z tobą, on chce tylko wiedzieć że lecisz na niego i to mu wystarcza. Wiesz ile razy spotykałam się z facetami którzy udawali zainteresowanych, po czym nie wiedzieć czemu zrywali kontakt po 3-5 randkach? Ja w szoku a oni mają wyj****e, zero kontaktu pomimo ze nic się nie stało i ciągle było fajnie. Powiem ci ze jestem obecnie tak zniechęcona facetami że mam na nich wyj****e, za dużo roczarowan i tego typu zachowan i mam ich dosyć🖐️ 80

Gość gość
Ja już mam gdzieś, niech się już dzieje co chce.

Gość gość
Ale jak mu podniosłąm samoocenę tym pisaniem to k****, mam dobry uczynek :D i przy tym pozostańmy, mam już dość spinania się i zastanawiania się

Gość gość
Nie puentuj fiku miku :D

A co do Autorki, to masz rację, faceci są pierdoły, sami nie wiedzą, czego chcą i w dodatku kręcą z wieloma naraz :P Ale nie tylko w sytuacjach randkowych, pocieszę Cię, w realnym życiu i przy załatwianiu interesów również :P

Gość gość
Znowu do niego napisałaś?? Dziewczyno chyba zwariowałaś! Słuchaśz tych debilnych rad i tylko zrobiłaś z siebie desperatkę która kładzie mu się na tacy. teraz to już pozamiatane, bo żaden facet nie lubi takich dziewczyn które się narzucają. A te osoby co ci radziły napisać to nie mają pojęcia kompletnie o tym jak się traktuje facetów aby nie tracili zainteresowania. Ty niestety schrzaniłaś i to równo, i jeszcze chcesz mu zostawić numer telefonu???? żenua:-( Facet ma na ciebie wyj****e i daj sobie spokój i rpzestan robic z soebie desperatkę która błaga o spotkanie

Gość gość
Nie zostawię mu numeru telefonu. Idę zaraz spać, nie będzie mnie na FB więc pewnie i tak do spotkania nie dojdzie choćby odpisał ze aktualne i podał to miejsce. Musiałby się spiąć żeby coś z tego wykrzesać jeszcze, ale już w to przestaję wierzyć Dzięki za rady :)

Gość gość
Tylko jedno mnie zastanawia - NA CHOLERĘ wracał do tematu spotkania a potem się tak zachowywał? chciał sobie faktycznie wartość podbudować czy co? no to sorry..takiego zachowania to ja nie zrozumiem.

Gość gość
odpiszę mu coś tam dosadnie potem, chociaż to mu i tak da pewnie satysfakcję jeśli mu serio nie zależy

Gość gość
faceci są p******i nie martw się

Gość gość
oni nie maja elementarnej empatii i mysla inaczej niz kobity ot cala tajemnica

Gość gość
a ja uważam że dobrze że spróbowałaś jeszcze raz. W końcu do 3 razy sztuka :P

"odpiszę mu coś tam dosadnie potem" teraz pisać to kompromitacja ale później pisać dosadnie juz nie? gdzie tu logika?

Gość gość
jak on odpisze :P

Gość gość
weź sie nim nie przejmuj takich facetów jest masa

Gość gość
Wyjście jest tylko jedno. JAk ci odpisze , odczytaj wiadomość ale nie idź na spotkanie i potem napisz coś sarkastycznie

Gość gość
napisz do niego

Gość gość
złość piękności szkodzi słonko

Gość gość
olej go

Gość gość
faceci to świnie

Gość gość
ach te baby. tylko igly z widly robicie. Do roboty i garow a nie !!!

Gość gość
Tak jak się spodziewałam... zgadnijcie co odpisał... aktualne, tylko nie na jakoś długo bo mam trochę zajęć, ale chętnie.. oczywiście o miejscu ani słowa.