Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sperma jest rakotwórcza i tylko GUMKI są gwarantem zdrowia kobiety

Polecane posty

Gość gość

ale się cieszę :) zawsze używałam kondomów tylko i jestem zdrowa :) natomiast moje dwie koleżanki jechały na pigułkach , jedna od 16 roku życia i już teraz ma raka dość zaawansowanego, chyba nie wyjdzie z tego, a mamy po 25 lat, natomiast bierze od 4 lat pigułki, ale teraz wyszła za mąż chciała zajść w ciąże i nie mogła i się okazało , że ma jakiegoś raka :( a 4 lata temu jak zaczęła kopulować to robiła szczepionka na raka szyjki macicy , tak jej wtedy zazdroscilam, a teraz to ona choruje a nie ja :(

Gość gość
Ja też wolę gumki, miałam w zyciu trzy stosunki bez kondoma zeby sprobowac i zachwycona nie byłam. Seks bez kondoma jest niezdrowy nie tylko sperma jest rakotworcza, bakterie spod napletka tez.

Gość gość
Nie ciesz sie bratku z czyjegos wypadku, niewiadomo co ci zycie przyniesie,

Gość gość
Zło pochodzi od mezczyzn

Gość gość
Rak szyjki szybko wykryty jedt do całkowitego usunięcia , nie ciesz sie tak, ona wyzdrowieje

Gość gość
Nie tkne spermy nigdy w zyciu, po cholere za kazdym razem faceci szczaja tym gownem, to zalosne jest

Gość gość
sperma jest smierdzaca paskudna i ohydna i faceci ktorzy zaplodnili to powinni zlikwidować wystrysk , jestescie paskudni faceci, ja przez wasza sperme nie potrafie byc z zadnym facetem, jak facet mily i przystojny to ma paskudniejsza sperme i smierdzi :( po co wam to

Gość gość
wiekszej glupoty nie slyszalam :O co za kretynska fanatyczka kosciola wypisuje takie bzudry :O za to, przecie nauce, powinno sie was wypleniac wasza wlasna bronia- OGNIEM :O

Gość gość
Przecież obrzydliwa jest a ja nie jestem katoliczką tylko ateistka

Gość gość
21:48 chyba źle mnie zrozumiałaś, nie cieszę się z nieszczęścia koleżanek, ale cieszę się ,że mi udało się ustrzec od nieszczęścia , próbowałam raz czy dwa bez gumki, było fajnie, ale chwilowa przyjemność nie jest warta narażania zdrowia czy nawet życia!

Gość gość
Katoliczki lubią spermę bo one uwielbiają każda ohyde

Gość gość
to nie sperma jest rakotwórcza tylko tabletki debilko... masz 25 i dalej się zabezpieczasz? Jesteś tak puszczalska czy żaden facet(najpewniej z powodu głupoty) nie chce założyć z Tobą rodziny?

Gość gość
a co??to niby jest norma w wieku 25 lat zacząć rodzić dzieci? i może co roku jedno? wyobraź sobie mam ciekawsze perspektywy niż przewijanie bachorów, mam męża, ale nie zamierzam rezygnować z gumek

Gość gość
Prostaglandyny w s*****e i mastka spod napletka maja udokumentowane działanie rakotwórcze.

Gość gość
Podczas produkcji nasienia organizm wydala komórki rakotworcze, autorka ma racje

Gość gość
Normą jest sex bez gumek są np spirale :) 90%produktów które jecie powoduję raka. Ale krzywdź faceta bo się boisz raka...

Gość gość
22:05 nie wiesz a p********z , skoro pojecia nie masz to sie nie odzywaj debilko

Gość gość
a myślicie że skąd się biorą raki szyjki macicy i jajników? od brudnych kuta/sów :o

Gość gość
22:11 też mi krzywda :D

Gość gość
22:08 prawda

Gość gość
22:15 haha tak samo pomyslalam :) krzywda dla faceta haha tez cos, niech se podwiaże c***a

Gość gość
to nie sperma jest rakotwórcza tylko tabletki debilko... masz 25 i dalej się zabezpieczasz? Jesteś tak puszczalska czy żaden facet(najpewniej z powodu głupoty) nie chce założyć z Tobą rodziny? x pierwszy raz przeczytałam tak głupi komentarz :D to po 25 roku życia kobiety muszą sie nastawiać na produkcje dzieci i odstawić zabezpieczenia?:D hahaha chyba z jakiejś wielodzietnej patologii pochodzisz

Gość gość
to oczywiste, że sperma jest rakotwórcz, przecież płód to nowotwór, straszliwy, ogromny guz rosnący w ciele kobiety

Gość gość
Ja mialam raka szyjki:( skad? Od faceta:( bo skad? Dziewice na to nie chorują i dziewczynki, to jest od seksu

Gość gość
22:17 rzeczywiscie patologia :) pisze ta baba od rzeczy

Gość gość
i wyszłaś z tego? miałaś chemio/radioterapię? współczuję :( a ta osoba co napisała o krzywdzie faceta , to po prostu sama jest facetem, a faceci to egoiści, liczy się tylko ich przyjemność, a jak zarazi kobietę to nic poszuka następnej :O

Gość gość
przecież nie od dziś wiadomo, że seks jest zły, Kościół mówi o tym od wieków, ale dla nowoczesnych kobiet to głupie gadanie i ciemnogród, a później rak i płacz.

Gość gość
Czlowiek jest niedoskonały, choruje umiera, wiec dlaczego sperma ma byc czyms dobrym, dobrym ze zapladnia , tylko po to jest a ze ma substancje rakotworcze to swoja droga

Gość gość
wszystko ma substancje rakotwórcze :D