Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawigatorka

jak pomóc przyjacielowi, który tkwi w toksycznym związku?

Polecane posty

Gość gość
zadzwon do niej i powiedz ze jestes z nim.

Gość gość
Nie. Ona nie bedzie o niczym wiedziec

Gość gość
Dooooobre :)

Gość gość
Pogadaj z tą laską. Może on tylko tak gada że ta jego dziewczyna jest taka straszna żebyś go pocieszyła i żeby leciał na dwa fronty.

Gość gość
koles goni na dwa baty a glupie baby sie jaraja

Gość gość
tak samo zaden facet nie skarzy sie bez powodu na swoja kobiete. jesli jest toksyczna to powinien ja kopnac w d**e. facet nie jest wlasnoscia kobiety zeby go zatruwala awanturami xxxxxxxx Nic ci szmato do tego co dzieje się w cudzym związku. Zajmij się własnym życiem, bo te awantury pewnie są przez ciebie. Jak ty znikniesz to i razem z tobą znikną awantury

Gość gość
Brawo! Widzę,że jest tu tyle osób,które myślą jak ja.Macie rację,że autorka jest p*****lniętą na umyśle i jest jego dziwką-niestety fagasik nie rozwodzi się i ją szlag trafia/odwiedziło mu się???/ autorko-frustratko- -przyjaciółko za dychę-odp*****l się od żonatego,nie mieszaj w jego małżeństwie dla mnie nie zasługujesz na miano kobiety,raczej na stwora

Gość gość
Przez taka zdzirę/"przyjaciółkę" jak autorka,rozleciało się małżeństwo po sąsiedzku.Wykorzystała go do maksimum,doiła równo.Gonić takie szmaty!

Gość gość
toksyczna to jesteś ty autorko, bo się wpieprzasz ludziom w życie. prosił cię facet o pomoc? nie? to odpieprz się od niego i jego związku!

Gość gość
Przyjaciela sobie wywłoka znalazła - cudzego męża i kombinuje jak rozwalić małżeństwo. Na takie jak ty to się pomyje wylewa :D

Gość gość
Chora kobieta z tej autorki i tyle. Najlepiej by było gdyby dziewczyna tego "przyjaciela dowiedziała się o tym jak jej dorosły partner obsmarowuje ją za plecami. Ludzie dorośli tak nie robią. Współczuje tamtej kobiecie, że jej facecik do takiego stanu ją doprowadził, że z nerwów takie rzeczy mu mówi. Nikt mi nie wmówi, że osoba będąca w związku szczęśliwa, takie rzeczy do partnera wypisuje! Co ten chłopka za cyrki odstawiać musi, chodzić, że kobieta go wyzywa. Dziewczyna pewnie się domyśla, że partner gada na nią za plecami po ludziach, być może wciąż z nią sypia! i jak ma się z tym czuć? Facet to ci/pa. A autorka jest chora psychicznie, wizyta u specjalisty i diagnoza- nie mówię nawet o samym absurdalnym poście i chęci mieszania się w cudze życie, a o agresywnej postawie, postawie jak ktoś już napisał roszczeniowej! Lecz się kobieto!

Gość gość
"Nic ci szmato do tego co dzieje się w cudzym związku. Zajmij się własnym życiem, bo te awantury pewnie są przez ciebie. Jak ty znikniesz to i razem z tobą znikną awantury " x I takie właśnie takie wulgarne chamki wyzywają na autorkę, że jest niby agresywna, śmiech na sali. Na swojego faceta też tak gębę wydzierasz? :D

Gość gość
Ja myślę, że i ten koleś i jego dziewczyna są równo patologiczni. Skoro on jest takim chamem jak tu piszecie to dlaczego laska z nim jest? Jedyna możliwa odpowiedź to DLA KASY. Więc jest tanią bladzią, którą może mieć każdy kto zapłaci, nawet jeśli ją źle traktuje. Ale k****y przecież nie powinny wymagać traktowania jak normalne kobiety, one są od nadstawiania doopy za pieniądze.

Gość gość
Autorko, nie pisz jako gość. A czytaj ze zrozumieniem i wyciągaj wnioski. Ludzie piszą ci prawdę. Skoro klną do ciebie, to tylko z tego względu, że takie emocje twoja zuchwałość, dziwna i niezrozumiała pewność siebie i swoich racji przez ciebie przemawia, a to drażni. Takie obycie masz w świecie, że nigdy nie zdarzyło ci się podnieść głosu, czy przekląć, gdy ktoś cie irytował, swoją głupotą ? Pewnie była taka sytuacja, więc czemu się dziwisz? Chcesz się dobrać do tego faceta. Nie chcesz mu pomóc. Mnie w ogóle zszokowało gdyby mi przyjaciel, dorosły człowiek, gadał na swoją partnerkę źle. Po co z nią jest skoro tak się żali? Kocha ją? Dlaczego z nią nie rozmawia, że coś jest nie tak? Jest chyba tak prymitywny i na tym samym niskim poziomie jak ty. Bo choć starasz się za wszelka cenę zgrywać mądrą- uwierz, obok mądrości nawet nie stałaś. I nawet kilka inteligentnych słów jakie opanowałaś w lo, ci w tym nie pomogą. Współczuję mu z całego serca, jesteś harpią, pasożytem i toksyczną osobą.

Gość gość
Jeśli wszędzie widzisz autorkę to radziłabym ci się wybrać nie tylko na badania wzroku, ale także psychiatryczne :P Też masz chłopinkę, który ma przyjaciółeczki? :D Ja bym takiego wybrakowanego towaru patykiem nie tknęła i nie popieram autorki w tym że chce cwaniakowi pomagać. Ale jej życie i zrobi co zechce, koleś pewnie na końcu i tak wypnie się na jedną i drugą ;) Widać od razu z opisu że jest d****arz i krętacz. Nie denerwuj się tak mała bo ci się zmarszczki zrobią i nikt cię na żonę nie zechce 🌼

Gość gość
Hahhaha dobrze powiedziane 11:54!!! Moim zdaniem wszystkie posty broniace tej idiotki pisze ona sama, ten sam styl pisania !!!! Rozdwojenie osobowosci hahaha

Gość gość
Przecież one obie to idiotki :) Jedna poleciała na kasę, a druga czeka w kolejce :P Mój mąż ma kilku przyjaciół, masę kumpli, a przyjaciółki ŻADNEJ :) Nie wyobrażam sobie, by miał przyjaciółkę i opowiadał jej o jakichkolwiek naszych problemach, chociaż ogólnie ich nie mamy jako para :) Musicie się dziewczynki jeszcze dużo nauczyć o życiu. Z takiej mąki jaką jest facet mający PRZYJACIÓŁKI chleba nie będzie, co najwyżej marny zakalec :P

Gość gość
I nie róbcie z siebie szmat wiążąc się ze szmaciarzami, szkoda Was dziewczyny dla takich. Pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś mam męża od 15lat. i dwoje dzieci.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Autorko kup mu pistolet, niech sobie strzeli w łeb

Gość gość
Mój mąż ma kilku przyjaciół, masę kumpli, a przyjaciółki ŻADNEJ x takiej przyjaciółki jaką jest autorka nie ujawnia się żonie nigdy x Nie wyobrażam sobie, by miał przyjaciółkę i opowiadał jej o jakichkolwiek naszych problemach, chociaż ogólnie ich nie mamy jako para x to zacznij sobie wyobrażać, bo chyba żyjesz w błogiej nieświadomości nie zdając sobie sprawy co się wokół ciebie dzieje x Musicie się dziewczynki jeszcze dużo nauczyć o życiu. Z takiej mąki jaką jest facet mający PRZYJACIÓŁKI chleba nie będzie, co najwyżej marny zakalec x musisz się dziewczynko jeszcze wiele nauczyć, bo po twoim bełkocie jasno można wywnioskować, że nie masz bladego pojęcia o życiu

Gość gość
"takiej przyjaciółki jaką jest autorka nie ujawnia się żonie nigdy" X Jak sobie wybrałyście dupków ukrywających przyjaciółeczki, to wasz problem :) Mój mąż nawet nie miałby się kiedy z taką panną spotykać. Pracuje z facetami, poza mną świata nie widzi. Znajdźcie sobie porządnych chłopów, zamiast oskarżać inne kobiety bo wzięłyście sobie niewierne ochłapy zapoznane gdzieś w necie :P

Gość gość
gość dziś ot naiwna lalunia, i te uśmieszki na końcu zadnia o czym mają świadczyć? jak ci za*biście się żyje? zlituj się kolejna inteligentna, zaraz po autorce tego postu ;)

Gość gość
Mój facet też żadnych przyjaciółek nie ma, ani Niczego nie ukrywa. Współczuję Ci bycia z takim facetem.

Gość gość
mój facet nie ma kolegów unika ich a tym bardziej koleżanek,ma świra na moim punkcie co czasem męczące i jest z natury samotnikiem jak ja ,ja koleżanek tez nie mam bo to większość idiotki,a faceci się zakochują to po co mi problemy,jak Twój ma przyjaciółeczkę to takiego sobie wzięłaś i musisz pojąć że niektórzy mają w dupie innych ludzi tak po prostu, a co dopiero pierdolić bzdury z przyjaciółką "TY takiego masz z przyjaciółką ,łapiesz?Ty a nie każda

Gość gość
oj przyjaciółeczka sie znalazła :) nie dziwię się że jego dziewczyne szlag trafia że jej facet ze wszystkiego zwierza się jakieś innej pannie. Najlepiej to się odwal. A oni i tak muszą sami to przepracować, to jest szkoła życia przez którą oboje muszą przejśc a ty znajdz sobie własnego faceta a jak juz go masz to się nim zajmij samarytanko

mam powiedzieć przyjacielowi "spadaj i idź ze swoimi problemami gdzieś indziej"? super porady, naprawdę. a co do tego, że jest cwaniaczkiem, to nie zgadzam się z tym. gdyby nim był to nie miałby takich problemów z obecną partnerką.

Gość gość
ja niejednemu powiedziałam idz,a wiesz dlaczego?żeby miał wolne serce i znikałam z zasięgu ,to jest według mnie bardziej przyjacielskie no i bezinteresowne

Gość gość
Ni9e zycze nikomu przyjaciela co w potrzebie powie "idz" i zniknie. Prawdziwych przyjaciol poznajemy w biedzie