Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Wanda

Mój pomysł na małe dodatkowe zarobki z hobby

Polecane posty

Gość gość Wanda
gucio, zaraz wejdę tylko spróbuję się zalogować na telefonie bo tutaj mi nie działa. nie mogę się doczekać co to za pomysły :) owszem, zwykłe restauracje mogą tego nie kupić, ale te hotelowe już prędzej. nawet znam jeden hotel, który ma własny ogródek z ziołami. aed, co to za waluta? dziękuję za poparcie i fajnie posłuchać innych doświadczeń :)

Gość gość
ead to moim zdaniem emiraty

Gość gość
Ja mieszkam w Danii 40 lat. Moja corka uwiebia grzybobranie. W zeszlym roku nazbierala tyle prawd****ow, ze nie miala miejsca w zamrazalniku. Tak dla zabawy zadzwonila do kilku restauracji i wszystkie chcialy miec te grzyby. Corka nie chciala pieniedzy wiec dostala zaproszenie na obiad dla 2-ch osob w czterech luksusowych restauracjach. Ja bym tego nie zrobila, ale uwazam ze to fajny pomysl.

Gość gość Wanda
Dania? O to bardzo blisko mnie :) Fajnie, że podzieliłaś się doświadczeniem. Pochwała dla córki. Restauracje w hotelach są właśnie bardziej chętne na zakup ekoproduktów itp.

Gość gość
ważne żebyś umiała sprzedać swój produkt- odpowiedni marketing i nawet g****o w złotym papierku będzie kuszące. po pierwsze, jak już wiele osób wspomniało- na balkonie wiele nie wyhodujesz. Możesz coś pokombinować, jak nie sprzedaż samych warzyw i ziół to może zapachowe torebki albo suszone kompozycje ziół? w ten sposób nie będziesz musiała mieć dużo sadzonek w świetnej formie. Nie wiem jak to wygląda od formy prawej, ale na pewno coś co nie jest do jedzenia łatwiej legalnie sprzedać. Mogą być też mydła, woreczki do szafy, jakieś niby tajemne kompozycje na coś. Ludzie są głupi i zawsze znajdzie się ktoś co kupi coś tylko dlatego że ładnie pachnie/ wygląda.

Gość gość
Apropo marketingu to zajmuję się też grafiką komputerową, potrafię robić ulotki, plakaty itp. Być może potem mogłabym to podłączyć pod te zioła :)

Gość gość
gość dziś "Mogą być też mydła, woreczki do szafy, jakieś niby tajemne kompozycje na coś. Ludzie są głupi i zawsze znajdzie się ktoś co kupi coś tylko dlatego że ładnie pachnie/ wygląda." Niekoniecznie. Niektórzy ludzie są mądrzy i wręcz preferują produkty małej prywatnej gospodarki właśnie dlatego że są o wiele lepszej jakości itp