Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim ogłoszeniu do opieki nad dzieckiem? I stawką 600zł

Polecane posty

Gość gość
chyba zartujesz 12 godzin, co drugi dzien. za 600 zl na miesiac? masakra

Gość gość
Marna płaca za taką pracę.

Gość gość
Łatwiej by było napisać że praca co drugi dzień po 12godzin ale czego wymagać od analfabetki która zamierza płacić 600zł za opiekę nad swoim dzieckiem :/

Gość gość
A może,malo zarabia co ? Przynajmniej chce pracować a wy pajacebpojecia o niczym nie macie. Ci wy w ogóle robocie ?

Gość gość
Przeglądam ogłoszenia bo szukam czegoś dorywczego i kolejny raz dochodzę do wniosku, że dużo ludzi jest powalonych. W Szczecinie 5-6zł za h to norma, zdarzają się i niższe (oczywiście także i wyższe), a to nie jest raczej biedne miasto...A takie "gorące okazje" to już w ogóle

Gość gość
ciekawe dlaczego poszukje tylko pana :)

Gość gość
"przynajmniej chce pracować" Wow, no gratulacje - rozmnożyła się i chce pracować. Niesamowite.

Gość gość
Wychodzi 3,33 zł za godzinę. Masakra

Gość gość
A może,malo zarabia co ? Przynajmniej chce pracować a wy pajacebpojecia o niczym nie macie. Ci wy w ogóle robocie ? xxxxx hehe no raczej ludzie, ktorzy chca zaopiekowac obcym dzieckiem tez chca pracowac a tylko dlatego bo mamunia malo zarabia to oni maja tez biedowac :D no nie moge :D i jeszcze sie cudzym bachorem zajmowac. Opowiedzialnosc jest niesamowita. bezczelne kwoki. same sie zajmijcie swoimi kurduplami

Gość gość
Co z tego że mało zarabia? To niech znajdzie inna pracę albo odda dziecko do żłobka skoro nie stać jej na opiekunkę a nie proponuje komuś tak śmieszną stawkę.

Gość gość
Ale w ogłoszeniu jest podana stawka za godzinę 600zł.

Gość gość
Ale w treści już na miesiąc.

Gość gość
A faktycznie jakoś mi umknęło.

Gość gość
A ile wy chcecie zarabiać jako opiekunki ? Poza tym osoba która mówi baxhor na dziecko to niech sobie taka prace daruje

Gość gość
Debilne p***y! Żłobki nie są ogólnie dostępne i nie są dostosowane do osób które pracują dłużej nizcdo 17 tej

Gość gość
Nic, za darmo jako opiekunka chciałabym pracować - bo w końcu te matki sa takie biedne to inni mają obowiązek za frajer zapieerniczać przy dzieciach :P

Gość gość
kobieta chyba urwała sie z choinki :)

Gość gość
Ja kumam, że sa ludzie co mało zarabiają - ale ja w takim wypadku pewnie zostałabym z dzieckiem, bo jak można ufać komuś kto za 3 zł za h godzi się na tak odpowiedzialną pracę? :O Przeciez każdy człowiek co ma poukładane w głowie, ma jakieś doświadczenie to nawet sprzatać będzie, w sklepie będzie pracować czy cokolwiek. A jak go nigdzie nie chcą to do dziecka ma się nadawać?

Gość gość
ciekawe jakby pracodawca dał ogłoszenie "zatrudnie pracownika do wykładania towaru na magazynie, 12 godzin co drugi dzień za 600 zł na miesiąc bo więcej nie mam żeby zapłacić, bez zusu i świadczeń" - przeciez zaraz by miał PIP i kontrole i sprawę w sądzie a wszystkie gazety by go opisały od wyzyskiwaczy. ale co druga mamuśka chce wyzyskiwac a sama chce godnie zarabiac i oczywiście umowa o prace na czas nieokreslony, 100 dni urlopu, trzynastka, wczasy pod gruszą itp. :o :o :o

Gość gość
Debilne p***y! Żłobki nie są ogólnie dostępne i nie są dostosowane do osób które pracują dłużej nizcdo 17 tej xxx a co to nasza wina że tak jest? i że ma taką pracę? to co kazdy może zatrudniać bez umowy, świadczeń i za 600 zł na miesiąc bo go na więcje nie stac? jakoś nie może bo to reguluje prawo które chroni obywateli przed wyzyskiem. ta osoba ewidentnie łamie prawo a ty ja jeszcze bronisz i nas wyzywasz, pewnie sama jesteś taka walnięta wyzyskiwaczka co nogi umiała rozłożyć ale odpowiedzialności nie umie wziąć :o

Gość gość
"gość dziś A ile wy chcecie zarabiać jako opiekunki ? " Ja mam 1600 zł netto + premia na caly etat .

Gość gość
No tak bo mamusie chciałyby duzo zarabiać a opiekunka najlepiej niech za 2 zł siedzi a ich bachorem. Ja ostatnio znalazłam na tablicy 5 żł za godzine za opiekę nad 2 dzieci hehe (4l i 1,5 r) .Chyba jakiegoś łosia szukają .

Gość gość
i pewnie znajda bo wiele ludzi nie ma wyboru i muszą chociaż e grosze zarobić :o takie wyzyskiwaczki powinny być wyłapywane i karane grzywną min 2000 zł wtedy nikt by nie ryzykował.

Gość gość
ja dostaje 1800 zł netto (umowa o prace na czas określony) + nadgodziny

Gość gość
no tak bo opieka nad dzieckiem to nie praca to czemu wszystkie kury domowe tak się wykłócają że bycie gospodynią to TEŻ CIĘŻKA praca skoro uważają że nianie to powinny dostawać 3 zł/ godizne bo w końcu to tak łatwo i lekko siedziec z dzieckiem? KRETYNKI

Gość gość
za samą możliwość obcowanie z ich cudownymi dziećmi powinno się płacic mamusiom, a cóż dopiero wymagać, żeby to one musiały płacic komuś za opiekę, przecież to przyjemność i niezwykłe szczescie

Przyznam się, że ja też znalazłam nianię w niespełna parę dni od zarejestrowania się na portalu, z czego baaaaaardzo się cieszę i życzę wszystkim mamom tak krótkiego i owocnego okresu poszukiwania niani.

Gość gość
Dzięki naszej stronie internetowej NaszaOpiekunka.pl ( http://www.naszaopiekunka.pl/nannyregistration.asp ) możesz szybko i bez pośredników znaleźć nianię lub opiekunkę. Rozumiemy, jak ważne jest znalezienie wykwalifikowanej opiekunki, dlatego też dokładamy wszelkich starań, żeby Twoje poszukiwania niani były maksymalnie szybkie i efektywne. Na naszej stronie internetowej znajdziesz najdokładniejszą w Polsce bazę niań. Atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne i bonusy. Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko pracy.

Gość gość
Takie ogłoszenia powinny być karalne,to obraża osoby poszukujące pracy.