Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy którym umowa kończy się na macierzyńskim

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem w takiej sytuacji. Umowa skończy mi się 7 miesięcy po porodzie. Chciałabym wziąć od razu roczny urlop macierzyński, ale czy mogę? Jakie macie później plany? Ja pewnie wrócic już nie będę miała szansy, szczerze nawet bym nie chciała, ale co dalej? Dziecka nie będę miała pewnie z kim zostawić, ale życ za coś będziemy musieli. Już zaczynam się stresować jak to później będzie. A jak jest u was? Myślicie już o tym ?

Gość gość
Pracodawca wysyła do ZUS dokumenty i normalnie ZUS wypłaca tylko często się spóźniają pamiętaj że masz 2 tygodnie po porodzie na złożenie wniosku o rodzicielski

Gość gość
hej, mnie kończy się umowa zaraz po urlopie macierzyńskim czyli raptem za 2 miesiące. Szukam pracy, liczę na to, że w ciągu 2 miechów uda mi się coś znaleźć, bo do byłej pracy nie mam powrotu. Córeczka będzie z moją mamą a jak skończy dwa latka to poślę ją do przedszkola. Jest też opcja drugiej ciąży i w sumie taki miałam plan, żeby od razu mieć kolejne dziecko ale niestety nie układa mi się z mężem więc to zupełnie odpada:(