Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Seksuologia to nie nauka

Polecane posty

Gość gość

Jest na to sporo dowodów.Jestem studentem 4 roku medycyny ,już jako nastolatek interesowała mnie Seksuologia z racji moich chwilowych problemów podczas dojrzewania,dopiero teraz studiujac i czytając wiele materiałów o tym dziale medycyny stwierdziłem że tak na prawdę Seksuologia opiera się na wymysłach i założeniach, w tej nauce ciągle uważa się ... że to że tamto a nie ma na to żadnego konkretnego dowodu że tak jest .Same tzw.Parafilie to zmyślone zaburzenia ze zmyślonymi definicjami mające bardzo mało wspólnego z faktami i życiem ,dodatkowo pochodzą w pierwszej linii jako grzechy religii Katolickiej zamienione potem na zaburzenia , przeto Seksuologia ma podstawy religijne i na takim fundamencie powstawała i zachowuje ten fundament do dzisiaj. Najważniejszym jednak odkryciem jest to że chociaż Seksuologia szczyci się pojęciem normy seksualnej to w rzeczywistości może mówić tylko o zmyślonej przez siebie normie bo takowa norma w ogóle nie istnieje. Radzę więc wszystkim w ogóle nie słuchać Seksuologów bo są oszustami,jest jeszcze coś o czym nie wiecie , nadmierną erekcję ci idioci leczą Antydepresantami SSRI,wiadomo co taka psychiatryczna tabletka może wywolać nawet po jednorazowym uzyciu u osoby bez zaburzeń psychicznych , może zaburzyć jej psychikĘ NA CAŁE ŻYCIE ,a ci znachorzy robią takie rzeczy , nie tak dawno razili homoseksualistów prądem , teraz starają się wmówić mężczyznom że każdy z nich ma w sobie Pedofila itp. oszustwa szalbierstwa i świństwa .Nie bierzcie na serio tego co czytacie na forach portalach typu ABC zdrowie i innych z zakresu Seksuologii bo to nie są fakty tylko bzdury oparte na faktach ,interpretacje i wymysły chorych głów Seksuologów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować