Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znazwalibyście taka osobe stara panna?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyne, ktora jest w zwiazku 6 lat, ale bez ślubu i ma 27 lat? w wczesniej była jeszcze w 2 dluzszych zwiazkach, jeden trwał 3 lata , a inny rok?

Gość gość
Nie, nie nazwalibysmy.

Gość gość
To ile ona miała lat jak już była w związku ? 17? Czy teraz każde kilkukrotne spotkanie się dwojga dzieciaków to już związek?

Gość gość
Jak miałam 17 lat miałam pierwszego chłopaka na bardziej poważnie, on miał tedy 20 i byliśmy razem dokładnie rok. Potem tak się złożyło, ze w w wieku 18 lat poznałam innego faceta i z nim się związałam, byliśmy razem następne 3 lata. Jak skonczyłam 21 lat rozstaliśmy się i w tym samym roku poznałam obecnego faceta, jesteśmy razem 6 lat, są plany na ślub ,ale narazie żyjemy bez niego, nie mieszkamy razem choć pomieszkujemy u siebie

Gość gość
Litosci.Jest XXI wiek.Jakie stare panny.Chyba tylko w zacofanych krajach,takich jak Polska,funkcjonuje jeszcze to okreslenie.

Gość gość
Być może, ale pytam bo coraz więcej osob mi wypomina dlaczego nie jestem jeszcze po slubie i nie mam dzieci :P co dziwne mieszkam w wiekszym miescie.. szczegolnie osoby z rodziny o to pytają, kiedy ślub, kiedy wesele, kiedy dzieci itd :P

Gość gość
zczegolnie osoby z rodziny o to pytają, kiedy ślub, kiedy wesele, kiedy dzieci itd xx Bo to rodzina i się o ciebie martwi. A na dzieci już pora.

Gość gość
jesteś smakowana przez wielu a takiej się na żone nie chce. 6 lat i bez ślubu w osobnych mieszkaniach :P

Gość gość
No jakoś dziwne, ze np dalsze ciotki by sie tak o mnie znowu martwiły :P Szczerze to mysle, ze im jestem obojetna tylko tak sie pytaja bo są wścibskie

Gość gość
Akurat sie martwia:-)To jest polska mentalnosc.Jeden drugiemu do d**y by zajrzal:-)