Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamawialiście kiedyś coś z allegro przez polecony InPost ? Proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość
jeśli możesz to weź innego kuriera inpost niekompetentny niepunktualny olewający z dwóch dni zrobił mi się tydzień i to jeszcze nie koniec. nie jestem odosobniony w tym czekaniu

Gość gość 112
katastrofa dostałam mail że przesyłkę dostarczono, a po przesyłce nawet śladu nie ma po zgłoszeniu na infolinii miałam czekać na kontakt z oddziału do 12 h i dalej zero informacji nikt nawet nie zadzwonił z wyjaśnieniami, a na infolinie już nie można się dodzwonić to jest kpina szkoda nerwów i pieniędzy na inpost

Gość gość 112
u mnie jest 14 pięter więc trochę by mogło zejść

Gość gość
Dostawa In postem to totalna pomyłka!!!!! Nie dosyć, że czekałam 9 dni, to jeszcze przesyłka uszkodzona!!! Sprawdzając status przesyłki było wpisane, że błędne dane adresowe, więc interweniowałam u sprzedawcy a okazało się, że kurier w ogóle nie był u mnie

Gość gość
W ogóle nie polecam wysyłek allegro inpost. Taka ściema i naciaganie klientów. Przesyłka niby za 12 zł ale należy doliczyć odbiór paczki przez kuriera inpost za 4,50 i już z 12 mamy ponad 16 zł i przesyłka jeszcze nie ubezpieczona. Taniej i szybciej wyślę zwykłą firmą kurierską. NIE POLECAM

Gość gość
inpost to wielka chujnia , przesyłki zakupione na allegro czy innych sklepach internetowych nie trafiają pod adres !!!!!

Gość gość
Jestem szczesliwym NIEPOSIADACZEM mini paczki, rzeczy zakupionej na alegro, doszła do punktu 26 kwietnia dzis jest 10 maj 2017 r i nie otrzymałem paczki na adres, ani zadnego tel, dzwoniłem na infolinie, otrzymałem odpowiedz ze przesyłki sa dostarczane od poniedziałku do piatku, a kurier z uporem maniaka dostarcza w sobote, a w sobote firma nie pracuje, adres był na firmę przynajmniej tak pisze na stronie szukaj paczki. Pozdrawiam błyskawiczną Firme InPost złozyłem reklamacje i czekam na odpowiedź- nigdy wiecej z nimi doczynienia

Gość gość
UWAGA NA FIRMĘ INPOST!!! Zamówiłam paczkę z allegro przez polecony InPost. Zawartość paczki skradziono. Co prawda uznano reklamację ale UWAGA INPOST NIE WYPŁACA ODSZKODOWAŃ!!!

Gość gość
UWAGA NA FIRMĘ INPOST!!! Zamówiłam paczkę z allegro przez polecony InPost. Zawartość paczki skradziono. Co prawda uznano reklamację ale UWAGA INPOST NIE WYPŁACA ODSZKODOWAŃ!!!

Gość gość
stanowczo odradzam !!!!!!!! zakupiłam prezent na komunię otrzymałam sms o godz. 6.30, że przesyłka czeka na mnie 12 godz. niestety została wcześniej wyjęta przez kuriera pomimo zapewnień konsultanta (złożenie reklamacji w formie pisemnej nic nie daje - brak jakiejkolwiek odpowiedzi, można pisać sobie a muzom) że zostanie dostarczona ponownie - in post odesłał ją do nadawcy. był to prezent na komunię, biegiem musiałam kupić kolejny bo ć...... z in-post zostawili mnie na lodzie w piątek przed komunią!!!! i odesłali paczkę do nadawcy d......

Gość gość
tragedia trzymać się od tego z daleka !!!!!!!!!!

Gość gość
Allegro Inpost kupujący szukają taniej dostawy "BIEDAKI" przecież za 3,60 zeta kurier nie będzie pracował. Sprzedający udostępnia tą opcję bo rynek tak wymusza ,następnie jak przesyłka nie dociera w 24godziny dostaje NEGATA ludzie opamiętajcie się co robicie przecież sprzedający nie ma wpływu na kurierów. Zapłać za przesyłkę do 20zł i masz kuriera w domu . Następnie kupujący nie mają pojęcia o kosztach wysyłki i oceniają sprzedawcę KOSZTY WYSYŁKI NEGAT. Odbierz osobiście i będziesz miał tanio BARANIE JEDEN Z DRUGIM

Gość gość
firma kurjerska inpost jest do bani czekam już 2 tygodnie na przesyłkie i bez rezultatu a co najlepsze nie było kuriera a wistawił awizo i nie widziałem ani kurjera ani awizo to nie firma kurierska tylko oszuści

Gość gość
Ja tam nie narzekam. Najlepsza opcja.

Gość gość
ODRADZAM! Kurierzy nie doręczają paczek tylko zostawiają je od razu w oddziale do odbioru! Po skontaktowaniu się telefonicznie usłyszałam odpowiedź, że "kiedy jest dużo przesyłek do rozwiezienia to szef pozwala zostawiać takie paczki od razu w punkcie bez próby doręczenia jej do klienta, bo inne paczki są WAŻNIEJSZE"! Po interwencji na infolinii i przekazaniu kurierowi informacji, że ma tego samego dnia dostarczyć mi moją paczkę do godziny 18, bo tego dnia wyjeżdżam kurier odpowiedział "ja też dzisiaj wyjeżdżam" po czym rozłączył się I NIE PRZYWIÓZŁ MI PACZKI! Płaci się więc de facto za dostarczenie paczki do punktu odbioru a nie do domu, więc już lepiej zamówić to do paczkomatów albo pocztą polską - szybciej i mniej zachodu i nerwów przez kurierów traktujących w nieprzyjemny sposób

Gość Bigboy
Inpost to dramat i żenada ! Profesjonalizm na miarę kraju 3świata czyli BRAK ! Nic dziwnego że ta pseudo firma plajtuje! I dobrze !Nie polecam,omijać ,non performance 100%!

Gość gość
Ja też raz czy dwa zamówiłem coś przez polecony Inpost. Może mega super hiper szybka nie jest, ale do tych około 3 dni trzeba poczekać.

Gość gość
Dostawa kurierska przez InPost jest masakryczna, współpraca jest sztywna i beznadziejna. NIGDY NIGDY WIĘCEJ NIE ZGODZĘ SIĘ NA DOSTAWĘ PRZEZ INPOST. Zwłaszcza jeśli będzie potrzebna zmiana adresu dostawy. Nie polecam.

Gość gość
NIE POLECAM!!! Przesyłka przyjęta w oddziale InPost - SŁUPSK 04.07.17 ----- miejsce doręczenia Słupsk 14.07.17 ,wszystko mówi samo za siebie-porażka, 10 dni trzymać przesyłkę w miejscu przyjęcia i w tym samym dostarczenia

Gość 123aneta
Zamówiłam paczkę do paczkomatu koło mojego domu, kurier zostawił ją zupełnie w innym miejscu niż miał na zleceniu. Z centralą główną nie idzie się dogadać, za każdym razem rozmawiam z kimś innym i otrzymuję inną informację. Zapewniono mnie, ze jeszcze tego samego dnia paczka do mnie dotrze. Niestety, po ponad dobie nadal paczki nie ma. Z oddziałem w Gdańsku kontaktu nie ma, dziewczyna na słuchawce siedzi i rozłącza wszystkie połączenia przychodzące. Po 2 dniach i chyba 20 próbach udało mi się dodzwonić, kobieta wmawia mi, że adres, pod który dostarczono przesyłkę jest prawidłowy (mam przed oczami zamówienie z zupełnie innym i mogę to szybko udowodnić). Po dwóch dniach paczka jest odebrana przez kuriera z błędnego paczkomatu i zamiast dostarczyć ją do mnie, zabiera ją z powrotem na sortownię, żeby przekazać innemu kurierowi, który ma ją przywieść do mnie. BURDEL, KŁAMCY I OSZUŚCI!!!!!!!!!!

Gość bodii
Właśnie mam problem z InPostem. Nie mogę odebrać paczki bo "kurier nie ma obowiązku dzwonić do klienta". Nie mogę przesiadywać pod moim adresem, tylko telefoniczna informacja rozwiązuje problem. Próba rozmowy z InPostem to lekceważące klienta propozycje, np. odbioru osobistego w odległości 70 km! Postanowiłem sprawdzać sprzedawców na allegro i nie kupować u tych, którzy współpracują z nimi. A kupuję dużo. InPostowi mówię zdecydowanie NIE.

Gość bodii
Cud się stał! InPost doręczył przesyłkę, nawet wcześniej, niż zapowiedzieli telefonicznie. I kurier zatelefonował, i był bardzo sympatyczny. W tej sytuacji odwołuję poprzedni wpis, bo nie można inaczej. No, postarali się. Cieszę się i już.

Gość gość
Zdecydowanie nie polecam, kurier nie próbował dostarczyć przesyłki, nie próbował się ze mną kontaktować (ma nr tel.) tylko od razu zostawiła w jakimś punkcie. Oszustwo!

Gość gość
Miałem niechlubną przyjemność zamówić towar wybierając paczkomaty inpost i bardzo żałuję. Niestety nie wiedziałem, że na odbiór jest 48 godzin i akurat wyjechałem na weekend a paczka w piątek była już do odbioru. Zacząłem czytać, że każą wysłać sms premium płatnego jak chcesz przedłużyć odbiór w paczkomacie i możesz to zrobić nie wcześniej jak 36 godzin a nie później jak 48 godzin. Natomiast nigdzie nie podają terminów, czyli sam musisz jakoś sobie liczyć. Jeżeli Ci się nie uda to tracisz 5 zł. Taki sposób na wyciąganie kasy. Dodatkowo informują, że przesyłka nieodebrana trafia do najbliższego punktu inpost a rzeczywiście wywalają do głównego magazynu wojewódzkiego. Fatalne doświadczenie ever. Nigdy więcej inpost.

Gość Niezadowolony123
Jedyna najbardziej dziadowska firma kurierska, która nie dostarcza przesyłek do domu tylko zostawiają szmaciarze w punktach i trzeba po całym mieście latać za swoimi paczkami. Pedały nawet się nie zbliżają pod wskazany adres żeby zostawić jakieś awizo tylko się dowiadujesz z maila, że musisz po******lać na drugi koniec miasta bo ci odeślą paczke

Gość gość
odradzam InPost, idą na łatwiznę, zostawiają gdzie popadnie a nie za co się płaci

Gość Klient inpost
Kilkukrotnie kupując na Allegro wybrałam Allegro kurier inpost. Po raz czwarty kurierowi nie chciało się dostarczyć paczki, otrzymałam maila, że mam sobie odebrać przesyłkę z punktu odbioru. Od rana ja, oraz moja mama jestemy w domu. Zresztą codziennie u mnie w domu ktos jest, poniewaz mama ma problemy z chodzeniem i jest w domu, domofon działa. Ja zapłaciłam za przesyłkę do domu, a kurierowi nie chciało się jej dostarczyć. Zdarza się to już po raz czwarty, o czym za każdym razem informuje, więc konsekwrencje nie są wyciągane. A ostatnim razem konsultant powiedział mi, ze może kurier miał za dużo paczek haha ha ha to niech sobie zatrudnią więcej pracowników , dostarczanie paczek to ich praca, przeciez na tym polega , co mnie obchodzi ile ich mają i czy za dużo --- to jest jakaś farsa ! Nigdy taka sytuacja nie spotkała mnie od Poczty polskiej, dhl itp . Kupuj***ardzo dużo przez internet i tylko inpost tak olewa klientów

Gość gość
Minipaczka inpost to utrapienie dla sprzedających. Inpost oszukuje/naciąga w ten sposób, że nalicza dodatkowy koszt 15 zł netto za tą paczkę za rzekme przekroczenie wymiarów, które nie ma miejsca. Mam już sprawę w Sądzie z nimi i odradzam. No chyba, że lubicie płacić za nic. Tak sobie myślę firm korzystających z tego rozwiązania jest ze 100.000, jak jeden raz każdemu w miesiącu nalicza 15 zł netto, to mają półtora bańki za nic. Dobry interes prawda :)

Gość gość
(INPOST) Najgorsza firma jaką kiedykolwiek spotkałam. Zero dbałości o przesyłkę. Towar pęknięty nie nadaje się do niczego. Jeżeli chodzi o kuriera to kulturę zostawił chyba w samochodzie, cham, prostak a w dodatku arogancki i agresywny. Podczas spisywania protokołu szkody nie pozwolił nawet przeczytać jego treści. Nie mówię już o dopisaniu uwag klienta. Najlepsze było stwierdzenie kuriera, że protokół może pognieść i napisać nowy. Jeżeli chcecie mieć przesyłkę w całości naprawdę zastanówcie się nad wyborem firmy kurierskiej.

Gość gość
Najgorsze przez co można wysłać paczkę ! . Nie doręczają ich chodź jesteś w domu , wysyłają tylko glupiego SMS i awizo . Nie polecam...