Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polog 5tydz po jasnym zoltym ciemny brazowy sluz

Polecane posty

Gość gość

Czy to juz miesiaczka? Boli podbrzusze i jajniki. Od 2tyg odchody połogowe byly zolte a teraz ciemny braz. Dodam ze karmie tylko piersia, czy to moze byc kolejna ciaza? Dopiero za tydzien ide na sprawdzenie, czy juz wtedy mozna stwierdzic ciaze?

Gość gość
Ja w piątym czy szóstym tygodniu połogu miałam jeszcze jednodniowe krwawienia czerwoną krwią. Tak może być. Ale radzę się zabezpieczać bo kp to żadna antykoncepcja

Gość gość
W połogu wspólzyłas ?

Gość gość
a zabezpieczałaś się?

Gość gość
Nie zabezpieczamy sie bo maz chce 2 dziecko dzis juz nie boli tak podbrzusze a ten sluz jest z krwia. On mowi ze to moze byc miesiaczka. Mi sie wydaje ze szybko. Chociaz wczoraj byl ostatni dzien 5tygodnia pologu a dzis 6tydz sie zaczal

Gość gość
'bo maz chce drugie dziecko'.... Troche dziwnie to zabrzmialo.

Gość gość
Chce ze wzgledu ze mial mlodsza siostre o rok i razem dorastali a nie chce by nasza corka dorastala bez rodzenstwa. Ja tez chce Jeszcze jedno dziecko ale wolalabym troche pozniej bo sporo roboty jest przy jednym maluchu a Co dopiero przy 2. Dzis juz mniej slaba slaba jestem. Najpewniejsza bede dopiero za miesiac czy jestem w ciazy czy nie. Wiem ze jest taka mozliwosc dlatego sie pytala czy ktos mial w pologu tak jak ja ze pod koniec 5tyg albo ciaza albo miesiaczka podczas kp

Gość gość
Pewnie ciaza

Gość gość90
Witam. Jestem 4 miesiace po porodzie pierwszego dziecka. Mialam taka sama sytuacje. W piatym tyg pologu mialam juz tylko jasny sluz. Ale pomiedzy 5 tyg a 6 zrobil sie ciemnobrazowy i obfitszy a nastepnie czerwony. Z wkladek przezucilam sie na podpaski. Trwalo to jakies kilka dni potem znow zrobilo sie jasne i zaniklo. Najpierw myslalam ze to miesiaczka. Polog mialam prawie 7 tygodni. A tydzien pozniej dostalam pierwszego okresu. Choc karmilam piersia.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz