Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grazatop

Markowe oprawki oraz okulary przeciwsłoneczne ! TANIO!

Polecane posty

Gość gość
Jakos mnie te ceny nie zachwycaja. Polecam szukac takich produktow na www.galeriawidzenia.com , tam wybór jest o wiele wiekszy a i cena nie jest horendalna jak gdzieniegdzie.

Gość gość
markowe okulary przeciwsłoneczne uważam, że należy kupować u sprawdzonego optyka bo wtedy mamy pewność, że kupujemy oryginały, ja często kupuję w salonie optycznym www.siejka.pl w opolu mają zawsze duży wybór i dobre ceny

Gość gość
Zgadzam się z tym, lepiej kupować w sprawdzonych sklepach, bo mamy pewność że kupujemy okulary dobre jakościowo. Ja zarówno oprawki do okularów korekcyjnych jak i okulary przeciwsłoneczne kupuje w http://c-you.pl/.

Gość gość
Myślę, że za takie pieniądze nie dostaniecie u optyka, a mam ich sporo , dlatego je sprzedaje . Teraz cenę obniżam, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany zapraszam .

Gość gość
niestety, jesli chodzi o ten salon optyczny to nie kojarzę. Ja jestem z innych stron, bo dębica - okulary (oprawki +szkła + akcesoria ) miałam kupowane w http://optyk-debica.pl/

Gość gość
ja ostatnio bardzo fajne w dobrej cenie kupilam tutaj www.panhilary.lodz.pl zdecydowanie polecam tego optyka, bardzo pomocn obsluga

Gość gośćggg
Dobrze się sprawują jak na razie okulary Arctica, które zamawiałem z myślą o jeździe na rowerze. Bez okularów na rowerze się nie pojeździ, a ja przez dłuższy czas próbowałem. Tyle muszek co złapałem w oczy to nigdy w życiu nie widziałem naraz ;) To jest polska marka, mają myślę rozsądne ceny, a przy tym są różne półki cenowe, dla bardziej wymagających są droższe, ja za swoje dałem stówkę. Na stronie http://arcticasport.pl kupowałem. Dobra obsługa, wysyłkę robią od ręki.

Gość gość
osobiscie moge polecic Ci ich www.panhilary.lodz.pl maja swoje salony w lodzi, naprawde swietna jakosc w bardzo przystepnych cenach

Gość gość
Ja wolę podejść do salonu Wrzos bo mieszkam obok Królewskiej i samej przymierzyć bo nigdy nie wiadomo czy będą pasować czy nie...

Gość gość
Nie kupuj dziadostwa za 4 złote z Allegro, te okulary pewnie nie mają filtru UV i więcej zaszkodzą jak pomogą. Okulary słoneczne powinny kosztować przynajmniej 20 złotych. Jak nie wiesz gdzie szukać to łap: www.eokulary.com.pl

Ja również uważam, że najlepiej okulary markowe kupowac na sprawdzonych stronach. Ja osobiście mogę polecic http://czteryoczy.pl/okulary-przeciwsloneczne.html kupilam tu okulary dla mojej mamy na urodziny. Tak jej się spodobały, ze postanowilam wziąć z tej strony również sobie. Są o wiele tańsze niż w innych sklepach. Poza tym czytalam o tej stronie wiele dobrych opinii wiec polecam zaopatrzyć się w dobre okulary z tej strony niż przepłacać w innych sklepach.

Gość tygasss
Ja ostatnio zamówiłam okulary dla siebie i męża w sklepie internetowym eOkulary. Zamówienie szybko było zrealizowane a koszt dostawy darmowy. Mają tam naprawdę bardzo duży wybór różnych modeli więc z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

Gość gość
Markowe okulary przeciwsłoneczne oraz korekcyjne możecie zakupić w salonie optycznym www.kosinski.tarnobrzeg.pl Salon oferuje okulary od wielu znanych producentów takich jak Versace, Ray-Ban, Gucci i wiele innych.

Gość gość
Ostatnio wszysktim znajomym podpowiadam Primus jeśli chodzi o tanie oprawki w Krakowie. Bardzo dobre ceny nawet za te ciekawsze oryginalniejsze wzory, co się rzadko zdarza. Zazwyczaj jest tak, że im oprawki bardziej eleganckie tym droższe.

Gość gość
Zobacz na www.Optyk.Lublin.pl mam do nich duże zaufanie, zawsze miła i profesjonalna obsługa.

Gość aska

W Oko Design bym podpowiadała badania i zamawianie okularow. Profesjonalna obsługa, badają rzeczywiście drobiazgowo komputerowo i potem nie ma człowiek problemów z okularami, wszystko jest idealnie wymierzone pod daną wadę wzroku. Na stronie  oko-design.com jest do nich tel, na badanie trzeba się wcześniej umówić.

Gość gość

Przeciwsłoneczne z korekcją wzroku mam od zeszłych wakacji, kupowałem w Primus na Mazowieckiej (przychodnia Falck, 2 piętro). Sprawdzały się świetnie podczas upałów, nic się w międzyczasie nie uszkodziło mimo że mi raz czy dwa spadły na ziemię...

Gość Gość

Sporo okularów znajdziesz w Primusie, polecany optyk, gdzie można liczyć na to, że dobrane będą odpowiednie okulary do indywidualnych potrzeb i oczekiwań więc jak poszukasz to pewnie i Ty coś dla siebie u nich będziesz w stanie wybrać, myślę że możesz sobie tam zerknąć.