Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o tym ze on mi czasem daje pieniadze?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie ze starszym facetem, nie dla kasy, dlatego ,że mnie pociąga. Jednak od czasu do czasu mi daje po 200 , 300 zł, rzadko ale sie zdarza no i funduje nam kolacje w restauracjach, wyjazdy itd Nazwalibyście to sponsoringiem?

Gość gość
up

Gość gość
Wakacje, restauracji i prezenty to nie jest sponsoring bardziej pod "zaloty" to podchodzi - według mnie ale branie gotówki to już zły pomysł.

Gość gość
Ocena sytuacji zależy od tego, czy jest miłość między Wami. Jeżeli nie ma uczucia z obu stron, to jest to sponsoring. Jeżeli jest uczucie, to jest miłość, a ona ma wiele twarzy

Gość gość
Jak on sam nazwał to jest "niezobowiazujące " spotykanie się , więc nie jesteśmy z stałym zwiazku

Gość gość
niezobowiazujace- czyli bez oczekiwan z jego strony. Czyli chce zebys byla na jego pstrykniecie ale nie angazowala sie uczuciowo.. Dajac ci kase zamyka Ci usta i pokazuje kto rzadzi:) pozdrawiam

Gość gość
Aha, czyli traktuje mnie jak prostytutkę? On to nazywa jakas tam pomocą dla mnie, nie zawsze daje mi kase ,ale zdarzyło się ze 3 razy,zawsze z jego woli bo ja sie o nia nie prosiłam Na poczatku proponował tez zalatwienie pracy, ale tak sie zlozylo, ze sama znalazłam

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałaś

Gość gość
Nie odpowiedzialam sobie wlasnie ,pytam was bo nie wiem co o tym myslec

Gość gość
up

Gość gość
Traktuje cię jak cichodajkę. Pewnie jedną z wielu jakie ma. Gdyby miał wobec ciebie uczciwe zamiary, bylibyście od dawna parą mimo różnicy wieku. Znam małżeństwo, gdzie facet jest 18 lat starszy od żony, mają dwoje dorosłych dzieci i są szczęśliwi

Gość gość
Moze tez byc tak ze facet sie 'ubezpiecza'. Gdy wszystko wyjdzie na jaw, on powie, ze 'tylko Ci placil'... Kazdy jest inny, ale z mojego punktu widzenia to wyglada jakbys ty czula coś sercem a on portfelem i spodniami. Troche sie mijacie...

Gość gość
....ewentualnie facet ma naprawde dobre zamiary, wie, ze nie moze i nie bedzie z Toba ale chce Ci pomoc finanstowa i z praca, byc takim dobrym duszkiem w Twoim zyciu. Ale raczej z tym moge sie mylic.

Gość gość
Nawet jeśli dał mi tą kase kilka razy w przeciagu kilka miesiecy? To nie byly wielkie sumy takie 300, 400 zł. Proponował mi je czesciej, ale ja nie zawsze bralam

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość goscK
Daj spokój. Jeśli facet Cie by kochał walczyłby o ciebie zamiast płacić Ci pieniądze.... Prawdziwe uczucie nie zna pieniądza ani przedmiotów.

Gość gość
Przeciez w piatek pisalas, ze to juz koniec. I co? Dalej to walkujesz? Juz w pazdzierniku pisalismy tobie, ze facet cie traktuje jak prostytutke, bo ci odrazu zaznaczyl, ze go interesuje tylko seks. No i zaczal ci placic i ok...w takim jestescie ukladzie.