Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia 81

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY

Polecane posty

Gość gość
to ilu was tu jest ?

Gość Taki_jeden_964
Mało to rozwodow i ci co sie szybko ochajtali wszyscy tacy wspaniali ? Ja widzę że nie. Wielu tym zamiast mama to żona wszystko robi. :) Ja wlaśnie nie zamierzam być mężem którem żona musi wszystko robić, sam sobie bedę prał, sprzątał, naprawiał (a to już meskie zadanie) :D

Gość gość
ty już k***** nic nie planuj ty się zamknij i nie pisz tutaj więcej, nabija się z was kocopoły, taka ona patrzta cycek po pępek, ajajajjj. hajsu ma za mało czy penis ją uwiera, co nas to obchodzi wszystkich?

Gość gość
Tak i ja jestem :D jeszcze :)

Gość gość
Mam poczucie humoru :) staram się optymistycznie iść ciągle iść przez życie :P

Gość gość
Dzieki taki sobie .. czy jak tam Ci . Twoja upartością przypominasz mi mojego brata. On akurat mieszka sam ale właśnie sam . Wszyscy mu szukają jakiejś panny a on nie i nie. Ale wiesz ... wszyscy martwią się o niego. Też uważa że każdy chce go zmienić a jemu tak jest dobrze. No to trwam na straży i bronie go. Za to podrzucam mu moje dzieci . To mu się odechciewa po tych odwiedzinach bab i potencjalnych rodzin :p Nie wiem po co to piszę . Normalnie dziś sobie nie pogadalam z nikim to wypisuje glupoty na forum. Już prawie druga w nocy :p

Gość gość
to z*********j zanim wyciągniesz parasolkę bo cię opluje

Gość gość
Ojojoj wysyp mamisynków po północy :D no tak, nie mają dziewczyny bo która by ich chciała wiec muszą trzepać konia ręcznie :D a jeden jakiś ślub juz chce planować , chyba z manekinem lub dmuchaną lalą :D bo żadna porządna dziewczyna za bambino nie wyjdzie przed ołtarz :D Klaudia ma rację

Gość gość
Ojojoj cipka Cię swedzi? :D

Gość gość
to była okrutna diagnoza

Gość Taki_jeden_964
Dzieki taki sobie .. czy jak tam Ci . Twoja upartością przypominasz mi mojego brata. On akurat mieszka sam ale właśnie sam . Wszyscy mu szukają jakiejś panny a on nie i nie. Ale wiesz ... wszyscy martwią się o niego. Też uważa że każdy chce go zmienić a jemu tak jest dobrze. No to trwam na straży i bronie go. Za to podrzucam mu moje dzieci . To mu się odechciewa po tych odwiedzinach bab i potencjalnych rodzin xxxxxxx dzięki, mądry chłop ten twoj brat. Dzici to najgorsze co mogłoby mi się przydarzyć. Nie miałbym cierpliwości. Też jak się poopiekuję brata 15 minut to jestem zmęczony. Po co się wiec żenić. gość najpierw jeszcze raz przeczytaj dokladnie co napisalem. :)

Gość gość
Mam jeszcze czas :D 18 jeszcze nie było kuzwa! :D

Gość gość
Co ja będę że starymi babami się kłócił! :D :D narka

Gość Taki_jeden_964
Boli je że ktoś może ich nie chcieć tak długo, a jeśli chodzi o mnie to długo... :)

Gość gość
no i poszedł sobie, a wy piękności obie możecie zasnąć w poczuciu satysfakcji, że pogrążyłyście naiwnego gnojka.

Gość gość
Ta ten mój brat mądry i ukochany wujek bo na 1 godzinę. Tak się właśnie zastanawiam jak to jest że ludzie próbują ułożyć komuś życie. Ja za to moje własne mieszkanie wynajelam i mieszkają w nim jacyś lokatorzy, rzucilam świetną pracę i wyemigrowalam. Wynajmuje teraz dom na odludziu za granicą. Dookoła mam las a najbliższy dom 2 km dalej. Do miasta mam 15 km. Jestem tu szczęśliwa a w moim bylym miejscu pracy są zakłady kiedy wrócę. A moja mama obgryza paznokcie ze zgryzoty że rady nie dam. A mi nigdzie lepiej nie było.

Gość gość
Nikt Klaudii nie pogrążył nieudaczniki. To jest forum dla kobiet wiec spadówa męskie niesamodzielne pipy.

Gość gość
Tylko nie gnojek szmaty!!:P Koszmarnej nocy życzę cipki!:D

Gość gość
Wpadłem tylko na ostatnią stronę, takie kobiece, ale w 75%. ;)

Gość gość
To ja napisałem o tobie widząc co z ciebie zrobiły.

Gość Taki_jeden_964
Ten temat powstał chyba po to żebyśmy przeczytali że jesteśmy "nieudolni" czyż nie ? Ale jak czytam wasze wypowiedzi to za każdym razem utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze że się nie ożeniłem. Wiec spadam, ale wrócę na to forum bo jest dla wszystkich. :)

Gość gość
Nie jest dla wszystkich, jest ogólnodostępne, tutaj rozmawiają kobiety, a my dajemy upust własnej złości. Tak to już działa, sam widzisz.

Gość gość
Ty to czytasz, wczuwasz się, one też. Tylko ich jest więcej. Poczuj się do tego.

Gość gość
na pewno ktokolwiek będzie się sugerował opinią kogoś anonimowego z cafe, każdy dokonuje jakiś wyborów,to to jego sprawa jak żyje.

Gość Taki_jeden_964
na pewno ktokolwiek będzie się sugerował opinią kogoś anonimowego z cafe xxxx Są ludzie co się kierują, ja nie. Nikt mnie wczoraj nie przekonał. :) Uważam, że życie w pojedynkę, samotnie jest łatwiejsze jak z rodzicami. Niby to takie straszne samemu, ale co ? Znam ludzi żonatych i też dwie lewe ręce do roboty. :)

Gość klaudia 81
to to jego sprawa jak żyje xxx Nie jego sprawa zwłaszcza jak mieszka z rodzicami. Nie jesteś wyizolowaną jednostką z otoczenia.

Gość gość
sfrustrowana stara panna czepia się kawalerów standard

Gość klaudia 81
Nie jestem stara panna pudło gościu. Sfrustrowany to ty jestes bo galoty a nie facet.

Gość gość
Wstało stare niedorobione dupsko :D Co tak Klaudia grubasie? hehehe

Gość gość
Haha mamisynki wstały i juz obrazają dziewczyne :D załosne